Weedseedsexpresss е банката от която взех.
Въраха е по-високо и горе е 25_27 градуса. Това е второто ми по големина растение. Искам органични цветя със сигурност, просто философия на живот ми е да избягвам гадостите доколкото е възможно.
Имам лупа ама не ми разбира тиквата изобщо. Прилагам снимка на върха.
Гуаното не го давах аз, сега не мога да отговоря.Ще питам половинката си., просто не е до мен.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Половин дневник на аматьора
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Bruce BannerMamadana написа: ↑29 Окт 2019, 07:28 Weedseedsexpresss е банката от която взех.
Въраха е по-високо и горе е 25_27 градуса. Това е второто ми по големина растение. Искам органични цветя със сигурност, просто философия на живот ми е да избягвам гадостите доколкото е възможно.
Имам лупа ама не ми разбира тиквата изобщо. Прилагам снимка на върха.
Гуаното не го давах аз, сега не мога да отговоря.Ще питам половинката си., просто не е до мен.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Mamadana
- Баш Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 343 times
Здравейте, аз да докладвам какви ги свърших. Вчера резнах върха и едно разклонение, защото ми се видяха готови и доста сухи и вече висят на закачалката.
Бад гуано е давано 2 пъти по 2 мл. На литър вода.
Поръчах саксии от плат, но 3 галона се оказаха 10 литра, а не 12. Ще има ли проблем?
Поръчах и семките 10 броя, сигурно ще има 1-2 бонус.
Търсих торове на Generali Organix, но само в сайта им ги има и не продават комплекти. Поне Аз не намерих нищо освен в сайта им. Ще се радвам на препоръки за почва и торове.
Отделно смятам, че всмукващия вентилатор ми е слаб.Не съм сигурна или е 180 или е 250.
Бад гуано е давано 2 пъти по 2 мл. На литър вода.
Поръчах саксии от плат, но 3 галона се оказаха 10 литра, а не 12. Ще има ли проблем?
Поръчах и семките 10 броя, сигурно ще има 1-2 бонус.
Търсих торове на Generali Organix, но само в сайта им ги има и не продават комплекти. Поне Аз не намерих нищо освен в сайта им. Ще се радвам на препоръки за почва и торове.
Отделно смятам, че всмукващия вентилатор ми е слаб.Не съм сигурна или е 180 или е 250.
- Sofia Cannabis
- Градинар

3 gallons са точният размер
General Hydroponics Organics GO BOX Starter Nutrient Kit Vegan Plant Food (amazon, ebay, hydro store)
Почва си купи от hydro store магазина.
General Hydroponics Organics GO BOX Starter Nutrient Kit Vegan Plant Food (amazon, ebay, hydro store)
Почва си купи от hydro store магазина.
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Mamadana
- Баш Градинар

Здравейте, качвам малко снимки да видите цветята и да ми кажете колко още им остава живот, преди да се срещнат с ножицата.
Купих семки от един сайт. защото не можах да платя в другия сайт.
Подготвям се лека полека за следващия гроу.
Вече 3 дни висят в гардероба, но още не са готови, само ги пипам и мириша и чакам с нетърпение да ги пробвам.
Купих семки от един сайт. защото не можах да платя в другия сайт.
Подготвям се лека полека за следващия гроу.
Вече 3 дни висят в гардероба, но още не са готови, само ги пипам и мириша и чакам с нетърпение да ги пробвам.
- Sofia Cannabis
- Градинар

Трудно е да се даде перфектен отговор само от снимките, но от тези които си качила някой излеждат по-напред в цъфтежа (4-5 дни).
Тези които са видимо с повече бели косми и по-назад в цъфтеж 7-8 дни може и малко повече.
Растенията изглеждат много добре.
Тези които са видимо с повече бели косми и по-назад в цъфтеж 7-8 дни може и малко повече.
Растенията изглеждат много добре.
#БГКоноп
#БГКоноп
- Sofia Cannabis
- Градинар

Време е за update
#БГКоноп
#БГКоноп
-
Mamadana
- Баш Градинар

Днес официално е 8 седмица от режим 12/12
Последно ги поливах преди 2 дни само с бананова тор. Температурата на върха е 25градуса, влажност 50 %. Най-високото растение е 70 см. Другите са по 50 см. Резнах един връх и едно разклонение миналата седмица, вече разклонението е сухо и чака повод за употреба. Все пак е специално.
Утре ще гася осветлението и вдруги ден ще режа всичко.
Последно ги поливах преди 2 дни само с бананова тор. Температурата на върха е 25градуса, влажност 50 %. Най-високото растение е 70 см. Другите са по 50 см. Резнах един връх и едно разклонение миналата седмица, вече разклонението е сухо и чака повод за употреба. Все пак е специално.
Утре ще гася осветлението и вдруги ден ще режа всичко.
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Много са хубави, но са далече от готови. Поне две седмици още като ги гледам.
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Подкрепям мнението на kot, далеч са от готови.
Резна ли ги или?
Резна ли ги или?
.png)