Тези с гъсениците ги махай от бокса и огледай другите за гадини. Лошото е че няма как да пръскаш, щото са на финала, а и влагата от евентуално пръскане е предпоставка за мухъл особенно там където са наядени.
Разгледай внимателно дали има още.
Успех!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Операция новобранец 2019 LED Grow
- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1522 times
- Been thanked: 1272 times
completely mad
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Crazy train - лошото е, че не помня на кое видвх ларвичката..
Днес ги гледах. Има 2 или 3 така изсъхнали, все едно са умрели.. Не зная кво стаа
Мисля тия сухите да ги махам..
Малко снимки.
Днес ги гледах. Има 2 или 3 така изсъхнали, все едно са умрели.. Не зная кво стаа
Малко снимки.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 4007 times
- Been thanked: 4813 times
Тези изсъхналите ги бери
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
#БГКоноп
- Crazy Train
- Баш Градинар

Tези които съхнат, са наядени от гъсеници. Бери всичко докато има какво. Няма спасение от тея гадове.
Рови, трепи и псувай. друго не ти остава...
Рови, трепи и псувай. друго не ти остава...
completely mad
- Sofia Cannabis
- Градинар

Аз лично не мисля че има гасеници, може да има някакъв друг вредител, но гасеница indoor не звучи правилно. И толкова малки гасеници който да се виждат с микроскоп само (никога несъм виждал такива).
#БГКоноп
#БГКоноп
- Crazy Train
- Баш Градинар

Най-вероятно се е промъкнала някоя пеперуддка, привлечена от светлината и е минирала каквото е успяла. Миналата година и аз брах такива ядове. Това райд, лепкави ленти и т.н. вече са на почит при мене.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑19 Сеп 2019, 20:31 Crazy train - лошото е, че не помня на кое видвх ларвичката..
Малко снимки.
Мойте ги рових с един бамбуков шиш и имаше полза. С голи ръце не става. Със шишчето по-може да запазиш главата. Взяко нараняване на този етап може да ти докара мухъл. То спорите си ги има около нас и само чакат подходящи условия. Направо отрязах поразените глави и останалите станаха. Само да видя някое завехнало и нападам със шиша...
completely mad
- Crazy Train
- Баш Градинар

Значи колегата е имал халюцинации за 3-4сек...Sofia Cannabis написа: ↑19 Сеп 2019, 23:04 Аз лично не мисля че има гасеници, може да има някакъв друг вредител, но гасеница indoor не звучи правилно. И толкова малки гасеници който да се виждат с микроскоп само (никога несъм виждал такива).
Ами да! Не е правилно гЪсеници да ти съсипят грола. И да, няма как да долетят гЪсеници, но майка им може. Абе там у щатите бръмбари немате ли, или ти си на 56 етаж?
мир
completely mad
- Sofia Cannabis
- Градинар

Ами тук въпросът е дали е виждал пеперуди в indoor grow-а си ?
#БГКоноп
#БГКоноп
-
АУЕ БЛАТНОЙ
- Баш Градинар

- Has thanked: 383 times
- Been thanked: 781 times
Sofia Cannabis написа: ↑19 Сеп 2019, 23:04 Аз лично не мисля че има гасеници, може да има някакъв друг вредител, но гасеница indoor не звучи правилно. И толкова малки гасеници който да се виждат с микроскоп само (никога несъм виждал такива).
И аз не смятах, че съществуват толкова малки.. Ще ги бера днес!
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3544 times
Има изключително малки гъсеници, защото гъсениците са много видове, както имат и различни фази на развитие, колкото е по-ранна фазата, толкова по-малка и светла е гъсеницата. Освен гъсениците има такива микроорганизми навсякъде около нас, че ако ги видиш ще видиш един нов прекрасно красив и безкраен Свят. Няколко пъти съм имал случай с вредител по време на indoor. Сигурен ли си, че са за бране днес? Какво виждаш с лупата? Преди бране ги слагам 48 часа на тъмно и студено, това много ми харесва как им повлиява.АУЕ БЛАТНОЙ написа: ↑20 Сеп 2019, 08:44Sofia Cannabis написа: ↑19 Сеп 2019, 23:04 Аз лично не мисля че има гасеници, може да има някакъв друг вредител, но гасеница indoor не звучи правилно. И толкова малки гасеници който да се виждат с микроскоп само (никога несъм виждал такива).
И аз не смятах, че съществуват толкова малки.. Ще ги бера днес!
Чакал си ги толкова месеца, търпение млади ми джедай, не бъди припрян в последният момент.
.png)