Или това да.Но той описва,че са били И сдухвани.Аз по снимките сдухани не можах да видя,но знам ли,може на живо да си личи...…..По принцип как едно падане в цъфтеж може да им се отрази на цъфтежа да отбележа,ясно,че може да са късни просто.Ще видим когато видим крайните глави как изглеждат зрели.......
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Открито 2019 / Outdoor (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
-
Blazeit420
- Нов Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 51 times
-
- Баш Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 92 times
15 паунда сухо? Трябва ми емотикона, където челюстта увисва, тука я нямаSofia Cannabis написа: ↑08 Сеп 2019, 18:16 Преди две години имахме Early Skunk ( 2 растения) който беше обран началото на Декември. Началото на септември беше още във Veg. Да изкарахме 15 pounds от тия две растения но си беше доста късно за бране.
Едното изсъхна, другото го нарязах за листа, че и то здраво захапа. Като бяха паднали, бяха излезли и разсипали пръстта, която беше суха, ем това е, дърво в саксия, бонсай.Inna написа: ↑08 Сеп 2019, 19:08 Или това да.Но той описва,че са били И сдухвани.Аз по снимките сдухани не можах да видя,но знам ли,може на живо да си личи...…..По принцип как едно падане в цъфтеж може да им се отрази на цъфтежа да отбележа,ясно,че може да са късни просто.Ще видим когато видим крайните глави как изглеждат зрели.......
Ето от вчера, останалите живи, три са на рипен, едното съхне и то, най-зеленото ще се чака, че късно взе да цъфти, драстично намалих торенето, че може и от него да умряха ония двете.
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Изчисти ги от скапаните листа, на мен ми се случвало, като завали и падат да тръгва много лесно мухала от там.
- Schranzz126
- Градинар

- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 72 times
-
wefelwel
- Градинар

- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 67 times
Здравейте! Ето я и моята принцеса.. единствена ми е тази година, обгрижвам я ако не всеки ден...през ден.
Brus banger фото фем. засята е на 1 август и е около 1,80, не ми се мисли каква щеше да стане ако я бях пуснал още май - юни.
1 седмица цъфтеж, храня я органично с рибно брашно, гуано и продукти на General Organics. Ще си купя и меласа с която мисля да поливам между храненията вместо с чиста вода..
Ако случайно някой е гледал тоя сорт нека сподели как е... благодаря
Brus banger фото фем. засята е на 1 август и е около 1,80, не ми се мисли каква щеше да стане ако я бях пуснал още май - юни.
1 седмица цъфтеж, храня я органично с рибно брашно, гуано и продукти на General Organics. Ще си купя и меласа с която мисля да поливам между храненията вместо с чиста вода..
Ако случайно някой е гледал тоя сорт нека сподели как е... благодаря
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3743 times
Рибната пудра, ако я даваш още я спри. Тя е само за вегетацията, до 1-2 седмица в цъфтежа най- много.wefelwel написа: ↑14 Сеп 2019, 19:59 Здравейте! Ето я и моята принцеса.. единствена ми е тази година, обгрижвам я ако не всеки ден...през ден.
Ако случайно някой е гледал тоя сорт нека сподели как е... благодаря![]()
-
kot
- Баш Градинар

- Has thanked: 200 times
- Been thanked: 1008 times
Растенията са мъртво гладни.avatar написа: ↑13 Сеп 2019, 11:1915 паунда сухо? Трябва ми емотикона, където челюстта увисва, тука я нямаSofia Cannabis написа: ↑08 Сеп 2019, 18:16 Преди две години имахме Early Skunk ( 2 растения) който беше обран началото на Декември. Началото на септември беше още във Veg. Да изкарахме 15 pounds от тия две растения но си беше доста късно за бране.![]()
![]()
Едното изсъхна, другото го нарязах за листа, че и то здраво захапа. Като бяха паднали, бяха излезли и разсипали пръстта, която беше суха, ем това е, дърво в саксия, бонсай.Inna написа: ↑08 Сеп 2019, 19:08 Или това да.Но той описва,че са били И сдухвани.Аз по снимките сдухани не можах да видя,но знам ли,може на живо да си личи...…..По принцип как едно падане в цъфтеж може да им се отрази на цъфтежа да отбележа,ясно,че може да са късни просто.Ще видим когато видим крайните глави как изглеждат зрели.......![]()
Ето от вчера, останалите живи, три са на рипен, едното съхне и то, най-зеленото ще се чака, че късно взе да цъфти, драстично намалих торенето, че може и от него да умряха ония двете.
.png)