Флъшнати последно вчера и вода до края
Final part 4ml/L
Flash clean 3ml/L

Чинията я бях оставил в супер суха стая точно с тази цел, да изсъхне по-бързо преди температурата да убие терпините, доволен съм, лимона много се усеща. Иначе много ми се иска да го направя като про-тата вмомента, там със fresh frozen трева и freeze dry машинката, ама си е стабилна инвестиция, а и не знам дали искам да минавам на концентрати изцяло, че да влизам в този филм

Колко материал използва и колко хешка излезна? Аз от няколко години се занимавам с концентрати (пресирам) и съм доста заинтересован да си направя bubble hash, та ми е интересно какъв материал и колко си използвал за този красив хешSpiral написа: ↑16 Юли 2026, 21:22Чинията я бях оставил в супер суха стая точно с тази цел, да изсъхне по-бързо преди температурата да убие терпините, доволен съм, лимона много се усеща. Иначе много ми се иска да го направя като про-тата вмомента, там със fresh frozen трева и freeze dry машинката, ама си е стабилна инвестиция, а и не знам дали искам да минавам на концентрати изцяло, че да влизам в този филм.