Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Mokum tulip /C-vibes(Dutch P) x Chem lem (Dark horse)

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Prototype046 написа: 05 Яну 2025, 15:03 не с лошо :D
Объркала съм се, супер трив беше някви витамини, аз се бъркам с рипен и тия узряващите... Не, не с лошо, ама защо тук точно, моята тема обща ли ти се вижда? Има за торове, има спам.... 🤷
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Ето тези, които са по две. Чудя се защо едните, които са същите като единичните не станаха с тях, а са по-назад. Не си пречеха много, но и не могат да наедреят като самотните си сестри... Все пак обаче едно двойно ми изглежда повече от единичните и седят като един храст. В общи линии добре, се погаждат, мисшех че повече ще пожълтеят и отеснеят....
Прикачени файлове
И тук се вижда кои са две, оцелих ги тях еднакви, та станаха малйо по-добре от другите две
И тук се вижда кои са две, оцелих ги тях еднакви, та станаха малйо по-добре от другите две
Това на преден план са двете,като едното е от фенотипа на задното растение
Това на преден план са двете,като едното е от фенотипа на задното растение
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Била съм пуснала такава тема,така че ще пусна тук евентуалното опрашване на ( Мокум х Чем лем)х (Мокум х Пем лем),от което трябва да стане нещо като F2....Това е прашец от такъв баща.Бяха двама,този беше по-тлъст и тъмен някак си,така че от тях избрах него.Имам две лвко различни такива женски,но си приличат,едното е малко по-клонесто,ще ги опраша и двете....И още някои интересни женски други.Пийнът бътър е доста интересен,Аяхуаската също може да се измеша,както и Апалачиан е хубава индичка,сбита,бързичка и непретенциозна....За всеки случай оставям мъжкия жив още да пуска прашец,за да е по-пресен.Но ще го махна по някое време.
Прикачени файлове
Прашец
Прашец
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Още малко ще изчакам и мисля да опрашвам до седмица,като Аяхуаската започна и тук още на вид,глави и бързина да ми допада доста,с нея ще започна,че е най-напред(тя се отличава там отзад пръчките с най големи глави).Интересното е,че едното ми миксче ми харесва повече,по-дебело и бяло и се чудя дали само него да не опраша(отпред в ляво и дясно са те,а в средата е Пийнът бътър по- хубавия)макар че и другото е готино,но едното определено изглежда по-впечатляващо от двете.Тук са малко назад от това,което са сега....Миксовете не са супер бързи май,но не твърде дълги....За да опраша трябва още малко най-долните глави да набухнат,за да станат повече семки на една глава.Ще махам мъжкото вече.
Прикачени файлове
20260406_000519.jpg
20260406_000508.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”