Уоу, бро..Нещо определено не им е добре. Нещо с поливането си объркал според мен и от там са заключили нещо. Как поливаш, храна каква даваш?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 64 times
Почти съм сигурен че количеството вода и периода на поливане е правилен, предния гроу го бях оплескал и сега следя семптомите ( клюмане на листа, тегло на саксия, суха пръст)! Тор съм давал около 6-7 пъти от това на снимката по 1мл на литър ( така е дадено от производителя)! НО има две неща които може да са важни 1во- давах от всички неща вкл bio bloom по време на фаза растеж и 2ро не съм сигурен дали са в срок на годност торовете (ползвал съм ги преди около 2г и от тогава стоят)! Осъзнавам някой тъпи грешки но човек така се учи! Моля за мнение
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз съм ползвала стари и не съм имала приблем,но и колко са добри така.Със сигурност не е желателно...Предпочитам сухи,които да добавям в почвата.По-скоро навън ги пробвай по градини,пък си вземи други,може и друг вид.....За мен поливането и храната,може и да им е тясно вече....Когато не си сигурен,поне аз,пресаждам в по-голямо с нова почва и може тор в нея и квото и да е обикновено се опраея.lag написа: ↑03 Мар 2026, 20:50 Почти съм сигурен че количеството вода и периода на поливане е правилен, предния гроу го бях оплескал и сега следя семптомите ( клюмане на листа, тегло на саксия, суха пръст)! Тор съм давал около 6-7 пъти от това на снимката по 1мл на литър ( така е дадено от производителя)! НО има две неща които може да са важни 1во- давах от всички неща вкл bio bloom по време на фаза растеж и 2ро не съм сигурен дали са в срок на годност торовете (ползвал съм ги преди около 2г и от тогава стоят)! Осъзнавам някой тъпи грешки но човек така се учи! Моля за мнение
-
Inna
- Marijuana Mom

Топирах ги всички.Почъи съм сигурна,че всички са женски,но ще видим,може да намалеят,няколко са фем така че....Аз ще си оставя мъжко ако има някое.Клонинги сега не ми трябват,когато тръгнат на цъфтеж ще резна,хем да не клонирам по случайност мъжко,че после сложно.
Тук са току що пресадени,тъкмо се окопитват,двата литра бяха препълнени и вече изглеждаха леко сдуханки.То и тези не са много по-големи,но нищо,имат малко нова почва,този път е малко по-силен микс и малко оборски тор.Иначе ясно се виждат,че са няколко различни видчета,доста разнообразни форми и листа.
-
lag
- Градинар

Лошото е че пресаждане сега (по определени причини) е невъзможно! За гадовете ще огледам по обстойно с лупата! Мисля да ги пускам 12/12 и да следя как ще теъгнат, просто в момента съм направил всичко което знанията ми позволяват- поливане, влажност темперарура, борба с вредителите, леко торене, добро обдухване с въздух, топиране на долните клонки и листа ( болните и големите които засенчват) даже им говоряInna написа: ↑04 Мар 2026, 13:38Аз съм ползвала стари и не съм имала приблем,но и колко са добри така.Със сигурност не е желателно...Предпочитам сухи,които да добавям в почвата.По-скоро навън ги пробвай по градини,пък си вземи други,може и друг вид.....За мен поливането и храната,може и да им е тясно вече....Когато не си сигурен,поне аз,пресаждам в по-голямо с нова почва и може тор в нея и квото и да е обикновено се опраея.lag написа: ↑03 Мар 2026, 20:50 Почти съм сигурен че количеството вода и периода на поливане е правилен, предния гроу го бях оплескал и сега следя семптомите ( клюмане на листа, тегло на саксия, суха пръст)! Тор съм давал около 6-7 пъти от това на снимката по 1мл на литър ( така е дадено от производителя)! НО има две неща които може да са важни 1во- давах от всички неща вкл bio bloom по време на фаза растеж и 2ро не съм сигурен дали са в срок на годност торовете (ползвал съм ги преди около 2г и от тогава стоят)! Осъзнавам някой тъпи грешки но човек така се учи! Моля за мнениеЗащото и да пробваш да дибавяш някакви отделни елементи е май по-неефективно,трудно се определя така.Също пак да кажа за топирането, къде ще идат,те въобще са си високи и преди цъфтеж.Колкото повече и дълги пръчки,толкова по-зле после.По-фобре да се скъсят,а пък лампата да може да се пуска на силно за цъфтежа.Но не настоявам,просто така аз бих постъпила от сега ако е моя градинка,друг може друго да измисли?А още нещо,сигурен ли си,че паразитите са преборени?!
-
Inna
- Marijuana Mom

Хубаво е да се почнат свежи цъфтежа.Еми тогава което можеш провери пак, промени,вземи други торове и се увери,че вредителя не е причината вече.
Ако някой може да каже нещо по-конкретно без пресаждане или да определи точно какво им е и какво може да им помогне,нека се включи?Но първо отстрани вредителите като възможност.Успех!
-
lag
- Градинар

Права си, мислех че съм се справил, но явно не съм....Inna написа: ↑04 Мар 2026, 17:33 Хубаво е да се почнат свежи цъфтежа.Еми тогава което можеш провери пак, промени,вземи други торове и се увери,че вредителя не е причината вече.Ако някой може да каже нещо по-конкретно без пресаждане или да определи точно какво им е и какво може да им помогне,нека се включи?Но първо отстрани вредителите като възможност.Успех!
-
Inna
- Marijuana Mom

Еее,съжалявам!Е поне разбрахме основната причина....
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 322 times
Края на 4 седмица.
Опитвам се да намаля температурата на 15°-тъмно, 18-20° светло за да може да пробвам метода, за който четох скоро, а именно, че колко по студено им ставало на растенията към края им, това ги карали да произвеждат повече трихоми, един вид като защитна реакция. Колко е вярно нямам си и на идея, но реших да пробвам. Идеята е да успея постепенно да сваля градусите до 12-14° тъмно, 16-18° светло.
До момента съм използвал храна на Terra Aquatica- само grow и Bloom и по малко ЧКЧ, като чуденката ми е дали да вкарам и Ripen към края? Никога не съм го ползвал и нямам и представа ще даде ли някакъв резултат или не!?
Поливам с около 1,5 литра през около 5 дни.
Опитвам се да намаля температурата на 15°-тъмно, 18-20° светло за да може да пробвам метода, за който четох скоро, а именно, че колко по студено им ставало на растенията към края им, това ги карали да произвеждат повече трихоми, един вид като защитна реакция. Колко е вярно нямам си и на идея, но реших да пробвам. Идеята е да успея постепенно да сваля градусите до 12-14° тъмно, 16-18° светло.
До момента съм използвал храна на Terra Aquatica- само grow и Bloom и по малко ЧКЧ, като чуденката ми е дали да вкарам и Ripen към края? Никога не съм го ползвал и нямам и представа ще даде ли някакъв резултат или не!?
Поливам с около 1,5 литра през около 5 дни.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
Ще останеш очарован от Мимозата.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
.png)