Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
И мен малко ме съмнява,че за два дни изсъхва достатъчно 10 литра саксия с литър вода....И Плюс общата висока влажност,която е била....По възможност да не минава 50% ще е добре.Ти казваш,че олекват,но може би изчаквай повечко,3 дни цели....Също в тези саксии трябва да изкарат предцъфтежа(когато рязко нарастват за 10 дни,две седмици)и цял цъфтеж после,а ще ги държиш и още на еастеж 10дни оттук нататък(а според мен освежи ги и ги пускай,щом се пооправят,не ги чакай много дълго да растат още)и ще заемат всичко налично,ако вече не са.Ако имаш възможност ги сложи в по-големи преди пускането и скоро след това ги пусни.Или пък ще трябва доста да ги храниш в тези....Също си пресметни цялото им избухване нагоре,защото не са топирани и може да идат доста нагоре,двойно и тройно,премисли си ги тези работи...
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
По принцип ги чакам да клюмнат леко и тогава поливам, а лампата е на 50% на около 30см ! Ще пробвам да намаля малко самата дажба! Но забравих нещо което може да е важно, поливам малко бързо а не бавно и напоително, може да ги давя на момента, иначе самите интервали мосля че са ок!
-
Inna
- Marijuana Mom

Тогава пък може да изтича по едни и същи пътища,а на места да не напоява...Поливай тогава бавно,навсякъде и добре изчаквай после да съхнат.Клюмват също и когато им е тясно и когато не се поливат добре,дори и от вредители седят по-сдухани и не наперени....А пък за два дни да клюмват чак, значи нещо с поливането не е съвсем в ред....Клюмването не е най-удачното за преценка,тежестта на саксията май е по-добър критерий.И да повторя ако сега е на 30см имаш ли за после разстояние нагоре,дали да не ги топираш?Че доста израстват след пускане,клони,пръчки нагоре,главния връх особено....Иначе така са готина формичка елхички,но прецени за твоето място дали ще е подходящо като си ги представиш поне двойно нагоре.lag написа: ↑26 Фев 2026, 21:17 По принцип ги чакам да клюмнат леко и тогава поливам, а лампата е на 50% на около 30см ! Ще пробвам да намаля малко самата дажба! Но забравих нещо което може да е важно, поливам малко бързо а не бавно и напоително, може да ги давя на момента, иначе самите интервали мосля че са ок!
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Inna написа: ↑27 Фев 2026, 10:59Тогава пък може да изтича по едни и същи пътища,а на места да не напоява...Поливай тогава бавно,навсякъде и добре изчаквай после да съхнат.Клюмват също и когато им е тясно и когато не се поливат добре,дори и от вредители седят по-сдухани и не наперени....А пък за два дни да клюмват чак, значи нещо с поливането не е съвсем в ред....Клюмването не е най-удачното за преценка,тежестта на саксията май е по-добър критерий.И да повторя ако сега е на 30см имаш ли за после разстояние нагоре,дали да не ги топираш?Че доста израстват след пускане,клони,пръчки нагоре,главния връх особено....Иначе така са готина формичка елхички,но прецени за твоето място дали ще е подходящо като си ги представиш поне двойно нагоре.lag написа: ↑26 Фев 2026, 21:17 По принцип ги чакам да клюмнат леко и тогава поливам, а лампата е на 50% на около 30см ! Ще пробвам да намаля малко самата дажба! Но забравих нещо което може да е важно, поливам малко бързо а не бавно и напоително, може да ги давя на момента, иначе самите интервали мосля че са ок!Но първо нека се освежат видимо от сегашния си проблем,тогава да ги пуснеш на цъфтеж.Но и да се държат още дълго на растеж е излишно....Лампата при пускането на цъфтеж е хубаво да е силна,за да не се издължат допълнително и после за по-дебели глави,ще имаш ли място обаче да я усилиш ако се доближат много до нея?
Иска ми се да ги топирам върховете че да се ограничи на високо, но ме е страх да пипам върховете, да не оплескам
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 318 times
Здравейте, гайс. Имам две растения, които са 24 ден в цъфтеж. До тук са били на Mars hydro TS 600. И сега от днес гледах времето, че го дават да се затопля, а аз имам една хубава Южна тераса..та се чудех дали да не ги изкарам едни 4-5 часа на ден, докато ги приключа. Обаче нещо ме притеснява да не се заразят. Вие какво мислите да рискувам ли или да си ги довърша вътре?
П.С. Растенията са Mimosa x Orange punch na Barney и Papaya sherbet na Fadtbuds
П.С. Растенията са Mimosa x Orange punch na Barney и Papaya sherbet na Fadtbuds
-
Inna
- Marijuana Mom

О,готинки са!
Ами по-скоро внимавай да не се виждат и това пренасяне,не толкова за заразяването.Засега още не са тръгнали буболечките,но...Ти вече си ги изкарал...И също това,че трябва да ги носиш насам и натам.Не знам,ако е топло и слънчево сигурно ще ги изкефи иначе,но си имай предвид,че деня се увеличава,да не се объркат ако ги оставиш.Но иначе сигурно би им дошло добре,тя ТС600 не е нещо особено....Ако ти се занимава пробвай пък...
-
George
- Градинар

- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 318 times
Да, Инче..изкарах ги. Ни можах да са стърпяInna написа: ↑28 Фев 2026, 15:35 О,готинки са!Ами по-скоро внимавай да не се виждат и това пренасяне,не толкова за заразяването.Засега още не са тръгнали буболечките,но...Ти вече си ги изкарал...И също това,че трябва да ги носиш насам и натам.Не знам,ако е топло и слънчево сигурно ще ги изкефи иначе,но си имай предвид,че деня се увеличава,да не се объркат ако ги оставиш.Но иначе сигурно би им дошло добре,тя ТС600 не е нещо особено....Ако ти се занимава пробвай пък...
-
Inna
- Marijuana Mom

Изчаках,оставих върховете,но все още голяма част не мога да ги определя какви са,затова ще пресаждам в 5 литра и ще оформям и режа клонинги,пък ще видим,там вече ще покажат скоро надяяам се.
Кестенчетата пресадих и мисля като настъпи трайно по- топло време да са на прозорци и навън,там май ще им е по-добре.Две мисля да подаря на местен парк,но ще питам градинарите там как и къде,това ще е другата пролет като заякнат,за да не се унищожат.
.png)