Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Направи им едно почистване ма всички тези жълти листа и министюрни клонки в долната 1/3 от цветето.Защото храниш излишни листа и разклонения отдолу....Разгледай жълтите листа отдолу и отгоре дали няма вредители,трябва да се увериш преди всичко,че не е от вредител като акари и тн.Тук мнохо не се вижда на снимките. Виждам,че са в цъфтеж,иначе можеше и в малко по-голяма саксия да се сложат.Тези саксии колко литра са?Също през колко време поливаш,с какво количество течност?Температура и влага?
-
Germaneca
- Нов Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
10 литра е саксията 8 със пръст поливам през 3 4 дни имам таблицата и по нея се водя за торовете.температурата е стайна както се вижда в стаята си я гледам(защото в германия е легално) лампата е спидер фармер 1000(без регулиране на светлината само на макс) 18/6часа режим
-
Inna
- Marijuana Mom

Значи приемаме,че животинки нямаше по листата?Може да досипеш почва до горе,тя и ще му даде още малко обща храна.И добре да изсъхва преди поливка,ако се полива често без да съхне би могло да стане така,виж за колко точно време олеква саксията.Ако отнема повече от 3 дни е хубаво някакво вентилаторче,нещо дупки отстрани,за да съхне по-бързо.....
-
Inna
- Marijuana Mom

Засега само за две съм сигурна,че са женски(те са топирани).На другите остав8х върховете,че така ми се струва,че по-лесно ще се разбере от главния връх. На всички съм махнала повечето големи листа,за да се осветяват връхчета и да станат за клонинги,но ще изчакам с клонирането докато се уверя в пола.Дано е скоро,защото двата литра ще им отеснеят вече....Има много интересни сред тях,доста разнообразно изглеждат,едно ми прилича на мъжко,но не съм сигурна все още.Кестенчетата ще ги пресадя и изкарам на прозорец,просто подраниха на тая светлина и се чудя къде да ги държа,май не трябваше в гардероба да избухват прекалено толкова рано....Те пък са огромни и вече се мъчат,показват петна по листата и тнно поне растат много бързо.Мисля да ги сложа в 5 литра,дали ще изкарат тази година в толкова?!Иначе лампата прави много едри и хубави листа,доста по-гъсти седят от растенийцата във вег под предишните лампи.
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Привет, мисля че се отървах от вредителите! Лошото е че се наложи яко да ги орежа и две заминаха в кофата, но това е цената която платих
! Сега обаче вече трета седмица след пръскането нещо не ми харесва цвета, малко са светли и няма наситения зелен цвят. Може ли да страдат заради орязването от преди няколко дни (изрязах долните кклони които не стигаше светлина и големите листа)!
-
Inna
- Marijuana Mom

Не и заради орязването.Напротив,то ги освежава.Тук даже е могло много повече да се махне отдолу....Провери си нещата,храна ,поливане(с по колко,на колко време),размер на саксиите?Споделяйте повече неща,за да могат хората да предполагат по-точно.В цъфтеж ли са,какво беше при теб?lag написа: ↑24 Фев 2026, 20:57 Привет, мисля че се отървах от вредителите! Лошото е че се наложи яко да ги орежа и две заминаха в кофата, но това е цената която платих! Сега обаче вече трета седмица след пръскането нещо не ми харесва цвета, малко са светли и няма наситения зелен цвят. Може ли да страдат заради орязването от преди няколко дни (изрязах долните кклони които не стигаше светлина и големите листа)!
-
lag
- Градинар

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 56 times
Inna написа: ↑25 Фев 2026, 09:43Не и заради орязването.Напротив,то ги освежава.Тук даже е могло много повече да се махне отдолу....Провери си нещата,храна ,поливане(с по колко,на колко време),размер на саксиите?Споделяйте повече неща,за да могат хората да предполагат по-точно.В цъфтеж ли са,какво беше при теб?lag написа: ↑24 Фев 2026, 20:57 Привет, мисля че се отървах от вредителите! Лошото е че се наложи яко да ги орежа и две заминаха в кофата, но това е цената която платих! Сега обаче вече трета седмица след пръскането нещо не ми харесва цвета, малко са светли и няма наситения зелен цвят. Може ли да страдат заради орязването от преди няколко дни (изрязах долните кклони които не стигаше светлина и големите листа)!
Извинявам се, още не са в цъвтеж, ще ги вкарам 12/12 някъде след 10 дни! Иначе поливам на два дни по около литър, а саксиите са 10литра. За поливането общо взето съобразявам сухота на пръстта, лекота на самата саксия и дали клюмат листата а това е горе долу през два дни! Пх гледам да е около 6 а температура и влажност 22градуса и около 50/60% влажност! За да се преборя с гадинките обаче се наложи покрай двете пръскания (през 7дни) а и след това да поддържам висока влажност (гадините я мразят) и някъде може би около 20 дни беше 70 и нагоре процента (пръсках листата с вода от долу и от горе, овлажнителя на макс и като добавим поливсне, стоеше около 70-80%). Имам ибаче колебания по принцип във влажността и малко трудно я поддържам 50% и често варира в диапазон 40-65%! Тор веднъж седмично биобиз гроу и блуум по схемата на производителя! Няколко пъти забравях една малка луминисцентна лампа светната през тъмния период (много ме е яд че я забравях, но мисля че за сега не би трябвало да им повлиае много лошо, реално не им е светнала докато спят а просто като е изгаснала марс хидро 400 онази отгоре е продължила да свети)!
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 203 times
Проблемите ти идват от преполиване , но това е най-трудното нещо при индора . Това което можеш да направиш е да е да подхраниш листно с нещо азотно и да намалиш малко лапата ако нямаш за намаляне я вдигни малко .lag написа: ↑24 Фев 2026, 20:57 Привет, мисля че се отървах от вредителите! Лошото е че се наложи яко да ги орежа и две заминаха в кофата, но това е цената която платих! Сега обаче вече трета седмица след пръскането нещо не ми харесва цвета, малко са светли и няма наситения зелен цвят. Може ли да страдат заради орязването от преди няколко дни (изрязах долните кклони които не стигаше светлина и големите листа)!
.png)