Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Ще гледам индустриален

Всичко останало
Семена марихуана
Lohjmbpiud1

Здравейте тази година ще гледам индустриален коноп и ще ми партнират зелена планета 365, хората ми казаха че винаги има риск за реализацията на продукцията, но пък ми полазаха и фактури за продажба тазгодишни и въпреки това ми казаха че от мен зависи дали ще стане.. изглеждат ми честни хора за пръв път ще гледам, обясниха ми как да изкарам лиценза кажи речи безплатно.. някакви съвети за самото гледане? Казаха че е желателно анализ на почвата но не ми се дават пари нужно ли е
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 164 times
Been thanked: 203 times

Лиценза ти е най-малкия проблем , трудно ще изкараш печалба защото тук по закон не може да се преработва и не може да се гледа ЦБД , проблема е че трябва да реализираш продукцията в чужбина и разходите за транспорта ти изяждат печалбата , Трябва малко да се промени закона да може да стане много добър бизнес но за сега само вдигнаха малко позволеното количество на THC в сортовете от 0,02 на 0,03 , което поне позволява да можеш да имаш достъп повече сортове от преди .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

И за тъкани,тухли и строителство ли не може в Бг да се преработи?!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Inna написа: 16 Фев 2026, 10:03 И за тъкани,тухли и строителство ли не може в Бг да се преработи?!
Аааааа как ще си покрият таргетите господата милиционери, ако не е конопа...... С 1 изречение - разрешено е гледането на сортове с до 0,2 %thc, но е забранена всякаквата му преработка. Затова много български фирми си прехвърлиха бизнесите в съседни държави..... Но ми помнете думата видим ли легализация милиционери и депутати де са били срещу конопа, ще почнат да гледат трева, най-доброто, което може да направим тогава е да ги изобличим и да ги бойкотираме.
P. S. Едно барселонско кремче, купено от българска аптека.
Прикачени файлове
foto_no_exif (193) (1).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Gugi
Градинар
Градинар

Inna написа: 16 Фев 2026, 10:03 И за тъкани,тухли и строителство ли не може в Бг да се преработи?!
Забранено е преработването без значение за какво , Румъния и Италия са вариантите за преработка и пазар . Мислче , че в Румъния го направиха едни Българи дето гледат много сериозно и понеже не може в БГ си направиха завода там.
Mr Green
Нов Градинар
Нов Градинар
Been thanked: 4 times

Сбд се гледа аз гледам сбд от 3 години вече всичко до 0.3 ако някои има въпроси може да си дадем контактите и да му поясня и пазар има и са пълни глупости това с транспорта че ти изяжда печалбата хората които а купуват ти плащат транспорта има печалба стига да го изгледаш и изсушиш правилно това е най важното нещо сушенето
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Mr Green написа: 22 Фев 2026, 11:38 Сбд се гледа аз гледам сбд от 3 години вече всичко до 0.3 ако някои има въпроси може да си дадем контактите и да му поясня и пазар има и са пълни глупости това с транспорта че ти изяжда печалбата хората които а купуват ти плащат транспорта има печалба стига да го изгледаш и изсушиш правилно това е най важното нещо сушенето
Да предупредя,за размяната на данни,че тук е забранена.На ваша отговорност си е!Наложи се да махнем личните съибщения поради съмнения за безопасността.Вие си преценете,може би нямате нищо нелегално,но всеки тук ще ви види данните.Измислете си друг начин да се свържете лично,ние не носим отговорност за общуването между потребителите и какво ще произлезе от него.За жалост така е за момента.
Mr Green
Нов Градинар
Нов Градинар

Разбира се да няма нищо незаконно но не бих си дал личния номер по скоро някакво приложение от рода на Zangi което е без номер
Mr Green
Нов Градинар
Нов Градинар

Относно пробите за почвата ако си добър гроувър и имаш опит поне 4-5 год без значение дали сбд и тхц няма да ти трябва да си правиш като видиш как върви цветето ще си имаш представа
Gugi
Градинар
Градинар

Интересно :) дай повече информация , последно съм се интересувал преди повече от 3 години и наскоро напраивх проучване с изкуствения интелект да видя дали се е променило нещо и явно ме е подвел , което не ме изненадва.
Публикувай отговор