Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Не знам,но пробвайте новият продукт на xpert nutrients Neem Oil 100% ,ще останете приятно изненадани ,органика е
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

Регулар семките вече са кът,DNA спряха за Европа доста сортове ...,другите брийдъри пък искат по 150-200 евро за 5 или 10 регулар ,вие имате ли наблюдения ?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Добри попадения има за тези пари.
Прикачени файлове
Screenshot_20260219_091121_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20260219_091143_com.android.chrome.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 19 Фев 2026, 12:10 Добри попадения има за тези пари.
Оранжерийката с лампичките мисля да си взема ,ако не е изчезнала....Изглежда перфектно за клонингчета,мисля че и гъби ще станат вътре....
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 396 times
Been thanked: 305 times

Prototype046 написа: 16 Фев 2026, 23:55 Регулар семките вече са кът,DNA спряха за Европа доста сортове ...,другите брийдъри пък искат по 150-200 евро за 5 или 10 регулар ,вие имате ли наблюдения ?
Регуларки има още на Нирвана и на Сенси но са доста базови хибриди, идващи от началото на 80те и 90те години. И други съм виждал мисля но ще трябвада поровя пак.
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Prototype046 написа: 16 Фев 2026, 23:55 Регулар семките вече са кът,DNA спряха за Европа доста сортове ...,другите брийдъри пък искат по 150-200 евро за 5 или 10 регулар ,вие имате ли наблюдения ?
Потребителите предпочитат феминизирани, не им се занимава с регулари.
И да хубавите сортове са скъпи да ги купиш но ако си направиш фено хънт и си оставиш майки вече не са толкова скъпи. Ако гледаш постоянно е най-добрия вариант , първо че знаеш какво гледаш второ се спестява 2 седмици вегетация . Феминизираните си имат своите проблеми, все пак природата ги създава да са мъжки и женски. Archive Seeds и Dark Horse мога да ти препоръчам за регулари .
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

То и аз взех да си купувам само фем,особено за малки местенца няма как да се разправяш,да ги чакаш кое какво ще е....А можеш от едно да направиш десетки клонинги,така че колкото и да струва,ако е як вид си заслужава,да.Даже аз си правя клонинг от клонинг от клонинг.....,когато нямам къде да пазя майка,не съм имала и така проблеми.То би могло и да се изхермят целенасочено женски,но за такива експерименти трябват условия.....Все пак ако имам хубави мъжки се възползвам от тях да си правя домашни регулар кросчета индор,които си ги гледам аз и мои познати,не са за разпространение и не са стабилизирани,но излизат много яки сред тях...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Harvester написа: 22 Фев 2026, 08:05
Регуларки има още на Нирвана и на Сенси но са доста базови хибриди, идващи от началото на 80те и 90те години. И други съм виждал мисля но ще трябвада поровя пак.
Ами аз си мисля следващ път да си взема три стари,стабилни класики точно такива някакви,тип Нордерн лайт и тн,него никога не съм го гледала от никоя банка.Може и някое да е регулар,а може и трите фемки....Кои подобни два,три вида силни,стари и класически би препоръчал?Аз си харесвам Дъч пешън и едното винаги гледам да ми е от тях,но може и на друга стара банка.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Подготовка за цивилната градина. Ей го лактофола - един такъв вълнест, на око не ми допадна, с лупа го търсех прелита, ама ц😃 и си добавих от мене си + зеолит и от бактериалните торове на био баланс.
Прикачени файлове
foto_no_exif (197) (1).jpg
foto_no_exif (167) (1).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 396 times
Been thanked: 305 times

Inna написа: 23 Фев 2026, 10:46
Harvester написа: 22 Фев 2026, 08:05
Ами аз си мисля следващ път да си взема три стари,стабилни класики точно такива някакви,тип Нордерн лайт и тн,него никога не съм го гледала от никоя банка.Може и някое да е регулар,а може и трите фемки....Кои подобни два,три вида силни,стари и класически би препоръчал?Аз си харесвам Дъч пешън и едното винаги гледам да ми е от тях,но може и на друга стара банка.

White Widow /GHS или Nirvana/, на RQS също ми хареса на времето. След няколко реколти се отказах да пуша Вдовица понеже ме правеше доооста мързелив след първоначалните кикове.
В старите хибриди няма толкова много THC, като новите, но пък имат много добре балансирани хибридни ефекти. Аз като се сетя Скнък№1 на Сенси, колко силно си хващаше с 14-16%... хем емоция хем силно в тялото и дълъг ефект.
Нотърн и Блубери също няма да се разочароваш.
Блубери съм гледал на Дъч пешън и на Сийдсман, на Сийдсман ми хареса повече фенотипа, който ми се падна, сбит, нисък и много плодов аромат и яко лилав след средата на цъфтежа. Много вкусен след два месеца кюринг. На Дъч пешън беше един по-сатива на ефект и форма на главите, също и доста по високо растение и може би на времето не го изчаках достаъчно да узрее. Пак имаше лилави нюанси но към края чак.
Нотърн съм гледал само на RQS, ползвах го за добър сън, а съм пушил и на Нирвана Нотърн Лайтс (Afghani IBL.), Мастър къш (Hindu Kush брийдинг) пак на Нирвана, бяха много яки си спомянм, но тогава ми бяха едни от първите хибриди, преди почти 25 години.
И последно, нещо, което помня с добър вкус и сила беше Шива Скънк на Сенси и беше много лесен за гледане, зелено през цялото време и наперено към светлината.
Публикувай отговор