Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Закрито 2026 / Indoor Season 2026 (Обща тема)

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Vetrushka написа: 15 Яну 2026, 12:17
Inna написа: 15 Яну 2026, 09:20 Мен тия тъничките на трипс ми приличат
може би е комбинирано, но листата са си от акар, а това от долу е по скоро трипс
Само ще вметна,че трипса остаея подобни следи по листата като акара.Затова аз клоня към трипс защото той се вижда ясно на снимките.Но да,може и двете да са.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2123 times
Been thanked: 3743 times

С трипс не съм имал работа до момента. Ще се поинтересувам по-подробно какво точно представлява. Познат имаше подобен проблем с акари – при него петната по листата бяха същите. Аз също съм се сблъсквал с тях навън и по домашни цветя и бяха много подобни.
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 64 times

Лошото е че няма идея как съм го вларал това, че да разбера какво да променя или внимавам! Чудя се дали да пресаждам, защото са им много тесни вече саксийките, но май стресът ще ум дойде мнооого? Интересното е че нямаше паяжини по листата или стеблото!
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 397 times
Been thanked: 305 times

lag написа: 16 Яну 2026, 21:13 Лошото е че няма идея как съм го вларал това, че да разбера какво да променя или внимавам! Чудя се дали да пресаждам, защото са им много тесни вече саксийките, но май стресът ще ум дойде мнооого? Интересното е че нямаше паяжини по листата или стеблото!
Когато се пресажда внимателно, с добре намокрена почва, се вади цялата форма без да се разруши и практически при мен не разбират, че им сменям саксията. Стрес от липса на простраство за корени е по-голям, Действай смело и с финес.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

lag написа: 16 Яну 2026, 21:13 Лошото е че няма идея как съм го вларал това, че да разбера какво да променя или внимавам! Чудя се дали да пресаждам, защото са им много тесни вече саксийките, но май стресът ще ум дойде мнооого? Интересното е че нямаше паяжини по листата или стеблото!
Според мен недей,преди да се увериш,че си овладял нещата.Защото може да стане още по-зле,да заразят и голямата саксия.Идват от заразени пакети,дрехи,предмети,саксии,консумативи,стаи,други цветя....Има ли у вас др цветя?Всичко още преди употреба и садене трябва да се почиства,е,сега ще знаеш за друг път.
lag
Градинар
Градинар
Has thanked: 80 times
Been thanked: 64 times

Inna написа: 17 Яну 2026, 11:42
Според мен недей,преди да се увериш,че си овладял нещата.Защото може да стане още по-зле,да заразят и голямата саксия.Идват от заразени пакети,дрехи,предмети,саксии,консумативи,стаи,други цветя....Има ли у вас др цветя?Всичко още преди употреба и садене трябва да се почиства,е,сега ще знаеш за друг път.
Няма други цветя в стаята, но извъннря има! Можеби най голямата ми грешка е че не разпознах от начало а се заразиха всички яко и тогава взех мерки!!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

lag написа: 17 Яну 2026, 15:57
Inna написа: 17 Яну 2026, 11:42
Няма други цветя в стаята, но извъннря има! Можеби най голямата ми грешка е че не разпознах от начало а се заразиха всички яко и тогава взех мерки!!
Значи огледай ги и тях добре и може би и тях да обработиш и там,където седят.И внимавай от едните при другите като пипаш.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Сложих няколко вида,които ми бяха останали-Пийнът бътър кукис,Аяхуаска пърпъл и последното ми Апалачиан къш.Освен тях от моя си микс-(Мокум тюлюп х Чем лем) х същото и едни много стари два микса,които е възможно и да не тръгнат,даже по-вероятно,но ако тръгне някое са уникални!Ще ги обясня кое какво е после,ако ги подкарам.Ако имам мъжки ще миксирам още семки да си имам.Тези старите много си мечтая за тях,ако имате идеи за подкарване на много стари семки-споделяйте!Аз капнах кислородна вода в тяхната вода,уж помагало срещу разваляне отвътре.....
Gugi
Градинар
Градинар
Has thanked: 165 times
Been thanked: 203 times

Inna написа: 22 Яну 2026, 14:55 Сложих няколко вида,които ми бяха останали-Пийнът бътър кукис,Аяхуаска пърпъл и последното ми Апалачиан къш.Освен тях от моя си микс-(Мокум тюлюп х Чем лем) х същото и едни много стари два микса,които е възможно и да не тръгнат,даже по-вероятно,но ако тръгне някое са уникални!Ще ги обясня кое какво е после,ако ги подкарам.Ако имам мъжки ще миксирам още семки да си имам.Тези старите много си мечтая за тях,ако имате идеи за подкарване на много стари семки-споделяйте!Аз капнах кислородна вода в тяхната вода,уж помагало срещу разваляне отвътре.....
Дай малко информация за тоя микс с Чем лем , че ми е интереснен.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Gugi написа: 25 Яну 2026, 15:25
Inna написа: 22 Яну 2026, 14:55 Сложих няколко вида,които ми бяха останали-Пийнът бътър кукис,Аяхуаска пърпъл и последното ми Апалачиан къш.Освен тях от моя си микс-(Мокум тюлюп х Чем лем) х същото и едни много стари два микса,които е възможно и да не тръгнат,даже по-вероятно,но ако тръгне някое са уникални!Ще ги обясня кое какво е после,ако ги подкарам.Ако имам мъжки ще миксирам още семки да си имам.Тези старите много си мечтая за тях,ако имате идеи за подкарване на много стари семки-споделяйте!Аз капнах кислородна вода в тяхната вода,уж помагало срещу разваляне отвътре.....
Дай малко информация за тоя микс с Чем лем , че ми е интереснен.
Бащата е уж въпросния Чем лем, имах прашец.😉И опраших с него няколко майки на Дъч пешън,Мокум тюлип е едното.И даже май съм направила и нещо като F2=(Mokum x Chem lem)x(Mokum x Chem lem),защото ъова пише на пакета?!Тук даже имаше някаква тема,когато ги опрашвах май.....От тях тръгнаха 5 май,за жалост нямам място много да разглеждам,но ще ги покажа как изгеждат,ще може нещо да се прецени....Те за сила всички бяха хубави....Но навън би било интересно,не знам обаче колко са бързи.Май не са особено бързи.
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”