Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Отглеждане На Открито 2026 / Outdoor Season 2026 (Обща тема)

Семена марихуана
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2123 times
Been thanked: 3743 times

Успех на всички през новия сезон.
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 46 times
Been thanked: 390 times

black cherry gushers и още други за аутдоора ,вижте на barneys farm x backpack boys ,защото са лимитирани ,на doja и dr greenthumb също ,ще ги видим как вървят аутдоор
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Гледам пишат пролетта наближавала ,вие как я смятате тоя аутдоор ,доста дъжд се изля ,дано да е по-добър тоя сезон и да има дъждовно тропическо лято ,както преди години
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Какви са ви плановете и на какви сортове ,ще заложите за аутдоора
Outdoorfreak

Здравейте колеги тази година ще заложа на автомат .до сега съм най-доволен от northern lights auto и do si dos auto на royal queen .правил съм 210 г от северното сияние,но ме е страх да експериментирам с други сортове ,защото съм гледал много разновидности и повечето пускат много малко .какъв е вашият опит на какви сортове залагате
Outdoorfreak

А за есенници съм намислил kosher kush на reservation privada казват ,че бил една от най -силните индики в света ,critical на royal queen ,moby dick на dinafem и double cheese на barneys .Тези за сега очаквам вашите предложения
Аватар
braZdi
Градинар
Градинар
Has thanked: 17 times
Been thanked: 41 times

Тая година залагам на Blue dream & Critical Kush на Barneys, Special queen 1 - RQS и отделно аутота - Strawberry banana, Afghan Mass xxl.

Миналия сезон гледах Pineapple express, Mimosa Evo, Power Plant, като добив бях най доволен от Mimosa Evo(barney), като ефект и вкус Power Plant(Dutch passion)

Да питам някой ползвал ли е продуктите на Grotek - Monster grow & bloom? Понеже са с високо NPK, въпроса ми е дали има риск да вредят на почвената микрофлора при органинг гроу?
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1016 times

braZdi написа: 05 Мар 2026, 07:52 Тая година залагам на Blue dream & Critical Kush на Barneys, Special queen 1 - RQS и отделно аутота - Strawberry banana, Afghan Mass xxl.

Миналия сезон гледах Pineapple express, Mimosa Evo, Power Plant, като добив бях най доволен от Mimosa Evo(barney), като ефект и вкус Power Plant(Dutch passion)

Да питам някой ползвал ли е продуктите на Grotek - Monster grow & bloom? Понеже са с високо NPK, въпроса ми е дали има риск да вредят на почвената микрофлора при органинг гроу?
За Мимозата лошо нe мога да кажа, макар че съм я гледал предимно индор. Дай отзиви , моля те като станат за техния крит и блу дрийм. Яд ме е , че много техни сортове ги спряха от производство като bad azz kush.......
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Lam0kbg
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Здравейте напълно нов съм може ли да ми предложите семки на автоматици ще ги гледам в саксии 15Л силно обадогатена почва на био бъз и др препарати за разтеж корени и тн отделил съм 1000Е инвестиция благодаря предварително
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1322 times
Been thanked: 2311 times

Lam0kbg написа: 21 Мар 2026, 20:44 Здравейте напълно нов съм може ли да ми предложите семки на автоматици ще ги гледам в саксии 15Л силно обадогатена почва на био бъз и др препарати за разтеж корени и тн отделил съм 1000Е инвестиция благодаря предварително
Fast buds се казва фирмата имат добри автомати.
Keep on growing :stone:
Публикувай отговор

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”