Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Черен петък в Greenhouse seeds- 1+1
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Време беше, той ноември свърши
))
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Някой пробвал ли е лайтмикса на Плагрон? Как се представя спрямо този на Биобиз? А мнението ви за Сийдбустера на Плагрон?Inna написа: ↑16 Фев 2024, 11:12 Купих си почвичка. Това е много добра оферта от Growshop bg, който рекламираме тук. 20 лева е и качествена почва, другия път ще взема и цъфтежната им да пробвам.Дадоха ми тестерчета няколко, понеже споменах, че съм от тук.
Човекът каза, че има намаление за сайта, но на тая почва какво да ми намаляват повече, аз сама не съм искала. Ако отидете да купувате повечко неща обаче може да споменете гръстито и ще получите някаква отстъпка.
![]()
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Перлит има 100 литра за 13 лв в нета.Inna написа: ↑24 Ное 2025, 09:41Аз си взех от тора им за цъфтеж.Peggy Zina написа: ↑23 Ное 2025, 15:52 Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...Добро НПК е,био,ползвала съм го и бива.Да и зеолита и перлира ги видях.Аз се оглеждах за тор от червей на дребно,но нещо скоро не съм виждала там....Така,че м7нах този път без него в микса....

- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 794 times
Въпрос,моля ! Значи,хипотетично : ако гледаме аутоси на 24/0,това вреди ли и ако да,до каква степен ? Има ли специфични изисквания и въобще важните неща ?Пак казвам,неща като изразходвано ел. не ни интересуват. Интересуват ни само неща,отнасящи се пряко до растенията. Thanks.
-
Tapatop
- Градинар

- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 55 times
не вреди, в гена им е точно това заложено да цъфти на време а не на светлинен период заради местноста от където идват. Но реално съпоставка 18/6 20/4 или 24/0 е минимална относно добива и в някой ситуации не си струва допълнителните пари които ще дадеш за ток. Ако не те бърка израсходения ресурс можеш да ги блъскаш на 24/0 без да им се повлиае негативно но по този начин им се увеличава DLI и в някой ситуации е по-добре да го правиш с CO2 ако надхвърляш някакви граници.Don Marijuan написа: ↑12 Яну 2026, 22:04 Въпрос,моля ! Значи,хипотетично : ако гледаме аутоси на 24/0,това вреди ли и ако да,до каква степен ? Има ли специфични изисквания и въобще важните неща ?Пак казвам,неща като изразходвано ел. не ни интересуват. Интересуват ни само неща,отнасящи се пряко до растенията. Thanks.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Бе да,май не вреди.Но не мога да кажа от собствен опит,аз съю си на мнение,че поне малко тъмно си е хубаво да имат.
...Малко изнасилено ми се струва.Но пък го правят успешно хората,така че явно може.....
...Малко изнасилено ми се струва.Но пък го правят успешно хората,така че явно може.....
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 794 times
Благодаря,благодаря ! Образовах се за тоя интеграл...много ми помогна,наистина !
- Peggy Zina
- Градинар

То хубаво има, ама доставката колко е?mravkatrevoman написа: ↑07 Яну 2026, 10:11Перлит има 100 литра за 13 лв в нета.Inna написа: ↑24 Ное 2025, 09:41Аз си взех от тора им за цъфтеж.Peggy Zina написа: ↑23 Ное 2025, 15:52 Някога като имате път се разходете до лидл, по моя град, сигур и по вашите са пуснали промоция на зеолит 9лв-5 кила и перлит, зеолита ми стъпва на 1.80лв килото , което даже ми идва по -ниско от цените около ковида преди 5 години.... Перлита за 3.50 5л също е оферта ако ви трябва едно пликче на дребно, набързо...Добро НПК е,био,ползвала съм го и бива.Да и зеолита и перлира ги видях.Аз се оглеждах за тор от червей на дребно,но нещо скоро не съм виждала там....Така,че м7нах този път без него в микса....
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Не вярвам да е над 10-15 лв доставката. Защо да си фирма? Тежи не повече от 5-10 кг .Peggy Zina написа: ↑15 Яну 2026, 20:49То хубаво има, ама доставката колко е?Аз да не съм фирма!? А вече по куриерите си е скъпичко за обемите и тежки истории...

.png)