Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Семена, сортове и банки

Дайте ни вашите честни рецензии на продуктите, които сте използвали или сортове, които сте отглеждали с документация, за да я подкрепите!
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 717 times
Been thanked: 1008 times

Zigicha написа: 05 Ное 2025, 14:38 VILLABG код за 30% отстъпка в villabafo от мен
mravkatrevoman написа: 05 Ное 2025, 21:19 GREENMAGIC 10% SEEDSMAN
Благодаря ви за кодовете! Работят и двата. Бях с големи резерви от къде да пазаря, тази година е още по-слабо откъм оферти спрямо минали години обаче. До последно , нямаше да пазаря от сийдсмен - много скромно откъм промоции в сайта им преди намаляваха всичко на всички, сега само определени брийдъри и определени сортове, не са се включили Барни, Сенси, Дъч Пешън и други видни брийдъри, нещо скарали ли са се не знам... Щях да пазаря от Рояла пуснали една оферта за черен петък само се регнете те тука https://www.royalqueenseeds.com/us/content/black-friday с имейл и може да получите техния наръчник за гледане на PDF напълно БЕЗПЛАТНО. Има известни рестрикции обаче като доставят до бг, явно мърч избягват да доставят , щото явно някъде по трасето, некой бере, имаше такива случаи с оплакали се тука.... Та ако не друго поне бонус семките сега дeто раздават в сийдсмен сега , са готини... И в крайна сметка с голям зор си избрах нещо и се вместих под психологическата граница от 200 лева :D , да, по - обран бях , защото в близките година - две гледането при мене ще е я камилата, я камиларя...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 388 times
Been thanked: 303 times

Някой пробвал ли е на Villabafo генетиките, добре ли са? Нещо прекалено ниски - примамливи цени предлагат и се чудя дали да им се навивам.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Хвърлих едно око , набързо, аз от тях да съм пазарил преди година две, тогава семки на вилабафо не предлагаха, поне откъм имена са го докарали :) Не съм запознат и с гръцките закони в дълбочина, знам , че са много напред, спрямо нас и по направление легализация, медицинската употреба е разрешена от 2017-та, но развлекателната още не. Но назначават се лечения с канабисови продукти при определени състояния, то вендинг машини за цбд продукти и т.н., който е ходил там наскоро да каже. Та евентуално тия сортове да са ги писали нещо за медицинско проучване там друго обяснение нямам. Колкото за вилабафо като банка, семената на новолансираните сортове покълват до едно, но по - старите ц. Та каквото по-старо купуваш от тях купи повече семки, да си вържеш гащите!Пробвай и техните, не вярвам да са като на сийдс мафията....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Zigicha
Градинар
Градинар
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Говорих с тях казаха че се стараят да не държат големи количествва на склад и семките им са пресни.Попитах ги и за техните генетики и ми казаха че по нищо не отстъпват на други и колкото да се разраснат цената им ще си остане ниска това им е целта.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

На думи е много хубаво, но докато не се пробва може само да се гадаее. Всеки производител си хвали неговата стока...
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

Даже са по -добри от скъпите ,стабилност на гена,терпени,вкус,мирис,сила,всичко ,всеки сезон от скъпите и най-скъпите ,винаги имам уродливи,бавещи се, нищо особенно ,като краен продукт.даже имам случаи мирише на сено или жмел ,докато при тея едни дебели стебла,бързо развитие,и автотата им са топ с яки терпени и трихоми ,сила ,gorilla glue,dulce triploid,animal cookies,oreoz,
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 443 times

Peggy Zina написа: 14 Ное 2025, 20:17
Zigicha написа: 05 Ное 2025, 14:38 VILLABG код за 30% отстъпка в villabafo от мен
mravkatrevoman написа: 05 Ное 2025, 21:19 GREENMAGIC 10% SEEDSMAN
Благодаря ви за кодовете! Работят и двата. Бях с големи резерви от къде да пазаря, тази година е още по-слабо откъм оферти спрямо минали години обаче. До последно , нямаше да пазаря от сийдсмен - много скромно откъм промоции в сайта им преди намаляваха всичко на всички, сега само определени брийдъри и определени сортове, не са се включили Барни, Сенси, Дъч Пешън и други видни брийдъри, нещо скарали ли са се не знам... Щях да пазаря от Рояла пуснали една оферта за черен петък само се регнете те тука https://www.royalqueenseeds.com/us/content/black-friday с имейл и може да получите техния наръчник за гледане на PDF напълно БЕЗПЛАТНО. Има известни рестрикции обаче като доставят до бг, явно мърч избягват да доставят , щото явно някъде по трасето, некой бере, имаше такива случаи с оплакали се тука.... Та ако не друго поне бонус семките сега дeто раздават в сийдсмен сега , са готини... И в крайна сметка с голям зор си избрах нещо и се вместих под психологическата граница от 200 лева :D , да, по - обран бях , защото в близките година - две гледането при мене ще е я камилата, я камиларя...
Няма защо, пак заповядай.Радвам се ,че някой от нас се е възползвал (даже не помня от къде съм го взел и аз ) сигурно от някой youtuber . Имаше на барни промоция покрай хелуин тука преди 2 3 седмици . Промоцията беше същата като сега общо взето само с различни брийдъри. Винаги има евтини сортове аз сега съм поръчал някакви ,които чакам поръчах ги точно по хелуин ама още няма вест за поръчка.Общо взето разглеждам кои имат най-евтините сортове и почвам да избирам от тях . сега съм поръчал Bubba's Gift на 00 , 5 семена за 19.50 евро, и 5 семена Magnetic Marker - G13 Labs, и да не забравяме аз главно заради този сорт направих поръчката Blood Moon Gelato Ltd Edition ,който е на сийдсмън уж лимитиран и е скъпичък , но пращат 3 семена подарък + 3 бр white widow,магнитче,листчета,стикер,и табелка за саксията да си пишеш сорта.Пращали са ми чанта , други стикери , листчета . Абе пращат далаверки и като сложиш и промо кодчето и за 100 лв зимам 15-20 семки. един път имаше някаква много хубава промоция бях взел около 30 семки за 120 лв. И бяха на барни фарм.Там често има хубави сортове на по 4-5 евро семката блу желато 41 , горила скитълз и тн.
:roll:
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 443 times

Harvester написа: 15 Ное 2025, 20:35 Някой пробвал ли е на Villabafo генетиките, добре ли са? Нещо прекалено ниски - примамливи цени предлагат и се чудя дали да им се навивам.
Не виждам смисъл да се ползва по-скъп и недостоверен сайт .Най-големите промоции са винаги в най-големите компании.Единствено ако се бърза за доставка ама то ако се е стиггнало до там надали ще е най-големия проблем
:roll:
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Те не са техни ,някакви брийдъри ги правят за тях ,които имат официални и е сред известните ,но не казват кои са ,пазят ги в тайна
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

mravkatrevoman написа: 16 Ное 2025, 18:28
Harvester написа: 15 Ное 2025, 20:35 Някой пробвал ли е на Villabafo генетиките, добре ли са? Нещо прекалено ниски - примамливи цени предлагат и се чудя дали да им се навивам.
Не виждам смисъл да се ползва по-скъп и недостоверен сайт .Най-големите промоции са винаги в най-големите компании.Единствено ако се бърза за доставка ама то ако се е стиггнало до там надали ще е най-големия проблем
Не си наясно въобще ,
Публикувай отговор

Обратно към “Продукти и сортове Марихуана - Ревюта”