Реших да ви покажа двете растения под 400 W HPS, в набързо скалъпен сетъп, понеже не ги бях планувал предварително. Те са от клонинги, а основното растение /от семка/ е под 200 W LED фул спектър, в палатка 70 х 70 х 160 см.Harvester написа: ↑29 Окт 2025, 16:06 Да надуем за една седмица лимона!
Изключително добивен сорт е Super Lemon Haze. Целите клони са в едни големи топки, огромни цветове, несъразмерни на елегантното стебло. Определено натежават и си иска подпиране. Впечатлен съм а имам доста отгледани зад гърба си. Храня с органични торове в 15 литрова текстилна саксия, търсейки повече вкусове и аромати от колкото количества. Обаче този лимонов хейз си е с генетични заложби, да дава по много.
Към момента поливам по следния начин:
1,3 литра вода на 2 дни. Веднъж 2мл/л BioGrow, 3мл/л BioBloom, 3мл/л TopMax. Разтвора сам се регулира до към 6,7-6,8 ПХ и го оставям така. Следващо поливане, запазвам количеството на водата, регулирам PH от 7,8 до 6,5 с лимонена киселина /БиоБиз също използват лимонена киселина за PH -/ и слагам САМО 1мл/л от СтимАК - аминокиселинен тор, като дозата е много слаба /препоръчителната е 5-10мл/л на две седмици/. На две седмици веднъж слагам само чиста дехлорирана вода с регулирано PH, като оставям саксиите да олекнат доста, преди новото поливане.
Тези двете тук са топирани, с 8 върха всяко. И една бърза снимка в тъмното...
Поздрави на всички!
.png)

Благодаря за инфото хора отрязах само главното клонче и надолу я оставих ще я оставя още няколко дена а за тор на малкото няма да слагам че го бях преторил а другите ще ги оставя повече и ще ги наторя малко с Bio bloom