Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
INDOOR 2025 обща тема
Някой гледал ли е някой от F1 сортовете на Royal Queen Seeds? Ако да, ще помоля да сподели мнение, тъй като обмислям следващите растения да са някои от тези сортове.
-
Makd
- Градинар

- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 20 times
Хора може ли малко помощ според вас тези дами дали са фото щот на пакетчето пишеше ауто но с другите който посадих вече са в цъвтеж а тези двете само растяха нагоре показват някакъв признак за цъфтеж но малък и пистилите са ту зелени ту бели и незнам дали да ги обърна на 12/12 чат гпт вика че са фотота
а и станаха супер високи почти 1.80м
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 2236 times
Растенията са очевидно с цъфтеж, така че са си автота, щом такива си си взел. Цъфтежа е в началото си около 2ра седмица си някъде, а това че са големи може само да те радва, ако не ти пречи на мястото с което разполагаш. Голямо растение= голям добивMakd написа: ↑22 Окт 2025, 18:03 Хора може ли малко помощ според вас тези дами дали са фото щот на пакетчето пишеше ауто но с другите който посадих вече са в цъвтеж а тези двете само растяха нагоре показват някакъв признак за цъфтеж но малък и пистилите са ту зелени ту бели и незнам дали да ги обърна на 12/12 чат гпт вика че са фототаа и станаха супер високи почти 1.80м
Keep on growing 
-
Makd
- Градинар

- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 20 times
Мерси много просто станаха много големи двете и отначалото пистилите бяха зелени но сега сякаш малко по малко стават и бели просто малко ме обвзе паника ако са фото и ги обърна колко големи ще станат и пак много благодаряSpiral написа: ↑22 Окт 2025, 18:54Растенията са очевидно с цъфтеж, така че са си автота, щом такива си си взел. Цъфтежа е в началото си около 2ра седмица си някъде, а това че са големи може само да те радва, ако не ти пречи на мястото с което разполагаш. Голямо растение= голям добивMakd написа: ↑22 Окт 2025, 18:03 Хора може ли малко помощ според вас тези дами дали са фото щот на пакетчето пишеше ауто но с другите който посадих вече са в цъвтеж а тези двете само растяха нагоре показват някакъв признак за цъфтеж но малък и пистилите са ту зелени ту бели и незнам дали да ги обърна на 12/12 чат гпт вика че са фототаа и станаха супер високи почти 1.80м
![]()

- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Здравейте колеги, този път нямам време да водя дневници и от време на време може да пускам по някоя снимка тук. Този гору, ползвах всички бонус семки, които ми бяха останали и съм събрал една колекция, почти само от различни Критикъли, има на Barneys farm Critical Kush, Green house seeds - Super Critical, Seeds Man Critical purple kush и по едно Ayahuasca Purple, Chocolate Rainbow XXL и Sapphire OG. До края на седмицата мисля да ги минавам на 12/12 режим. Всичко си ми е по старо му, Сега само имат мрежа, колкото да ги придържа, това и е целта, да не набивам колчета по късно в цъфтежа. Почва на Bio Canna, към нея съм сложил ЧКЧ на Bio Bizz малко зеолит, доломита, Complete Organix (сух тор) и поливам с течните на Bio Canna.
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 388 times
- Been thanked: 303 times
Здравей Vetrushka!Vetrushka написа: ↑27 Окт 2025, 12:29 Здравейте колеги, този път нямам време да водя дневници и от време на време може да пускам по някоя снимка тук. Този гору, ползвах всички бонус семки, които ми бяха останали и съм събрал една колекция, почти само от различни Критикъли, има на Barneys farm Critical Kush, Green house seeds - Super Critical, Seeds Man Critical purple kush и по едно Ayahuasca Purple, Chocolate Rainbow XXL и Sapphire OG. До края на седмицата мисля да ги минавам на 12/12 режим. Всичко си ми е по старо му, Сега само имат мрежа, колкото да ги придържа, това и е целта, да не набивам колчета по късно в цъфтежа. Почва на Bio Canna, към нея съм сложил ЧКЧ на Bio Bizz малко зеолит, доломита, Complete Organix (сух тор) и поливам с течните на Bio Canna.
И аз бих ги пуснал скоро в цъфтежен режим.
Въпреки, че няма да се води дневник, ще следя с интерес, какво се случва в палатката ти .
Можеш ли да споделиш впечатление от почвата на BioCanna? На мен ми е интересна Bio Terra Plus. Харесва ми, че добавят доломитна вар /във всички видове почви/ и тези дървени кори плюс кокос. Единствено PH-то ми се вижда леко ниско за органика - 5,8 и се чудя все още. Имайки предвид, че си заредил допълнително торове, предполагам, че си взел от Terra Professional. Защо избра тази почва, имаш ли предишен опит с нея?
Благодаря предварително за отговора и ти желая успешен гроу!
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Може ли отзиви за Аяхуаската, на Барни ли е, знам че вече не я правят? Имах аз няколко такива бонуси ма не тръгнаха...Vetrushka написа: ↑27 Окт 2025, 12:29 Здравейте колеги, този път нямам време да водя дневници и от време на време може да пускам по някоя снимка тук. Този гору, ползвах всички бонус семки, които ми бяха останали и съм събрал една колекция, почти само от различни Критикъли, има на Barneys farm Critical Kush, Green house seeds - Super Critical, Seeds Man Critical purple kush и по едно Ayahuasca Purple, Chocolate Rainbow XXL и Sapphire OG. До края на седмицата мисля да ги минавам на 12/12 режим. Всичко си ми е по старо му, Сега само имат мрежа, колкото да ги придържа, това и е целта, да не набивам колчета по късно в цъфтежа. Почва на Bio Canna, към нея съм сложил ЧКЧ на Bio Bizz малко зеолит, доломита, Complete Organix (сух тор) и поливам с течните на Bio Canna.
IMG_20251027_072016.jpg
IMG_20251027_071947.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2120 times
- Been thanked: 3740 times
Ползвам Bio Terra Plus вече за 4 или 5 гроу с тези торове и добавки и нямам никакви проблеми нито във вегетация нито в цъфтежа. Всички почви, които продават в магазините имат доломитово брашно или вар. Основната им съставка е торф, който без доломитата е с кисела реакция 3,5-4 pH. Terra Professional е с минерални добавки и следователно няма как да я ползвам нея. Аз все пак добавям и около грам на литър почва доломита, ЧКЧ-то на Bio Bizz е с pH 7.3 и нещата се балансират.Harvester написа: ↑28 Окт 2025, 10:09Здравей Vetrushka!Vetrushka написа: ↑27 Окт 2025, 12:29 Здравейте колеги, този път нямам време да водя дневници и от време на време може да пускам по някоя снимка тук. Този гору, ползвах всички бонус семки, които ми бяха останали и съм събрал една колекция, почти само от различни Критикъли, има на Barneys farm Critical Kush, Green house seeds - Super Critical, Seeds Man Critical purple kush и по едно Ayahuasca Purple, Chocolate Rainbow XXL и Sapphire OG. До края на седмицата мисля да ги минавам на 12/12 режим. Всичко си ми е по старо му, Сега само имат мрежа, колкото да ги придържа, това и е целта, да не набивам колчета по късно в цъфтежа. Почва на Bio Canna, към нея съм сложил ЧКЧ на Bio Bizz малко зеолит, доломита, Complete Organix (сух тор) и поливам с течните на Bio Canna.
И аз бих ги пуснал скоро в цъфтежен режим.
Въпреки, че няма да се води дневник, ще следя с интерес, какво се случва в палатката ти .
Можеш ли да споделиш впечатление от почвата на BioCanna? На мен ми е интересна Bio Terra Plus. Харесва ми, че добавят доломитна вар /във всички видове почви/ и тези дървени кори плюс кокос. Единствено PH-то ми се вижда леко ниско за органика - 5,8 и се чудя все още. Имайки предвид, че си заредил допълнително торове, предполагам, че си взел от Terra Professional. Защо избра тази почва, имаш ли предишен опит с нея?
Благодаря предварително за отговора и ти желая успешен гроу!
Да на барни е, бонус от гърците е тя. Предния път също пусках от нея, но не ми тръгна.Peggy Zina написа: ↑28 Окт 2025, 11:59Може ли отзиви за Аяхуаската, на Барни ли е, знам че вече не я правят? Имах аз няколко такива бонуси ма не тръгнаха...Vetrushka написа: ↑27 Окт 2025, 12:29 Здравейте колеги, този път нямам време да водя дневници и от време на време може да пускам по някоя снимка тук. Този гору, ползвах всички бонус семки, които ми бяха останали и съм събрал една колекция, почти само от различни Критикъли, има на Barneys farm Critical Kush, Green house seeds - Super Critical, Seeds Man Critical purple kush и по едно Ayahuasca Purple, Chocolate Rainbow XXL и Sapphire OG. До края на седмицата мисля да ги минавам на 12/12 режим. Всичко си ми е по старо му, Сега само имат мрежа, колкото да ги придържа, това и е целта, да не набивам колчета по късно в цъфтежа. Почва на Bio Canna, към нея съм сложил ЧКЧ на Bio Bizz малко зеолит, доломита, Complete Organix (сух тор) и поливам с течните на Bio Canna.
IMG_20251027_072016.jpg
IMG_20251027_071947.jpg
-
Harvester
- Градинар

- Has thanked: 388 times
- Been thanked: 303 times
Да надуем за една седмица лимона!
Изключително добивен сорт е Super Lemon Haze. Целите клони са в едни големи топки, огромни цветове, несъразмерни на елегантното стебло. Определено натежават и си иска подпиране. Впечатлен съм а имам доста отгледани зад гърба си. Храня с органични торове в 15 литрова текстилна саксия, търсейки повече вкусове и аромати от колкото количества. Обаче този лимонов хейз си е с генетични заложби, да дава по много.
п.п. Май всички ни мързи да водим дневници в отделна тема. Само Спиралката се е стегнал и е пуснал такава към момента.
Изключително добивен сорт е Super Lemon Haze. Целите клони са в едни големи топки, огромни цветове, несъразмерни на елегантното стебло. Определено натежават и си иска подпиране. Впечатлен съм а имам доста отгледани зад гърба си. Храня с органични торове в 15 литрова текстилна саксия, търсейки повече вкусове и аромати от колкото количества. Обаче този лимонов хейз си е с генетични заложби, да дава по много.
п.п. Май всички ни мързи да водим дневници в отделна тема. Само Спиралката се е стегнал и е пуснал такава към момента.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1314 times
- Been thanked: 2236 times
Въпреки че аз гледах super lemon haze миксиран с GMO и на мен ми беше за първи път това растение, много съм доволен. Има си качеството и вкуса, и теглото. Сега съм пуснал същото, само че миксирано с Pink candy вместо гмо, ще го видим.Harvester написа: ↑29 Окт 2025, 16:06 Да надуем за една седмица лимона!
6-7.jpg
Keep on growing 
.png)