Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

INDOOR 2025 обща тема

Заключено
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Че какво им е на тези?!😄🤩Ти кажи как тях ги направи?😁Единствено ако е едно,то могат да бъдат повече бройки.Иначе дай повече подробности температури,почви ,торове,как поливаш,колко литра саксия,лампи,ала бала?Ако искаш някакви съвети, давай максимално подробно.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Germaneca написа: 15 Окт 2025, 00:40 Какво трябва да променя за по хубави китки :weed:
Тая хуйовина де си я забил в саксията какви пари е и файда от нея има ли?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Banderas
Градинар
Градинар
Has thanked: 5 times
Been thanked: 60 times

Някои има ли представа колко време е потентен мъжкия прашец ? Или инак зададен въпроса каква е вероятността растенията от новия гроу , да бъдат опрашени с прашец, който случайно е полепнал по палатка, и вентилацията от стария гроу?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Banderas написа: 16 Окт 2025, 15:40 Някои има ли представа колко време е потентен мъжкия прашец ? Или инак зададен въпроса каква е вероятността растенията от новия гроу , да бъдат опрашени с прашец, който случайно е полепнал по палатка, и вентилацията от стария гроу?
Колко време е била празна палатката, преди новия гроу. Чел съм, че при подходящи условия може да има способност над месец.
Аз преди всяко отглеждане минавам палатката от вътре с белина и спирт, това за мен е закон както и всички други неща, които вкарвам или са били вътре и преди.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

При мене от белината ми ръждясаха колчетата на бокса, ма вече ми е все тая, хвърлих старата палатка....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Banderas
Градинар
Градинар

Не е използвана близо година , и още поне година няма да се ползва :cry: . Просто ми беше любопитно , защото последния път светлината им дойде силна , и за първи път се сблъсках с банани. В края на проекта виждах как падаше прах от тях, но май няма място за притеснение. Иначе всичко минах първо с прахосмукачка , и след това палатката и цялата техника е забърсана с разтвор от вода и белина.
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2122 times
Been thanked: 3743 times

Peggy Zina написа: 16 Окт 2025, 17:32 При мене от белината ми ръждясаха колчетата на бокса, ма вече ми е все тая, хвърлих старата палатка....
На мен на старата палатка бяха алуминиеви и нямаха проблем, сега тези на марс хидро са боядисани с бяла боя и ще видим.
Banderas написа: 16 Окт 2025, 21:26 Не е използвана близо година , и още поне година няма да се ползва :cry: . Просто ми беше любопитно , защото последния път светлината им дойде силна , и за първи път се сблъсках с банани. В края на проекта виждах как падаше прах от тях, но май няма място за притеснение. Иначе всичко минах първо с прахосмукачка , и след това палатката и цялата техника е забърсана с разтвор от вода и белина.
Тогава няма място за притеснение, а за бананите по скоро е генетично от колкото от светлината. Светлината може да предизвика Foxtailing (лисича опашка) — това е, когато върховете на цветовете (главите) не се оформят като плътни бутони, а започват да растат на „спирали“ или „кули“ една върху друга, като опашка на лисица.
Ако е едно-две растения от сорт е по скоро Генетично, но ако са няколко от различни сортове е от стрес.
Banderas
Градинар
Градинар

Стигнах до извода ,че е от стрес заради силната светлина.Имах няколко сорта , и от всичките имах растения с банани. Другото което се случи беше ,че няколко растения имаха огромни върхове , но бяха меки и пухкави. Вероятно се бяха изхермели отново заради стрес.
И друго искам да питам. Смятам някои ден в бъдеще да заложа на редовни семена. Как се процедира там? Пускам ги две седмици в вегетация , обръщам 12/12 , отстранявам мъжките като покажат пол , и обръщам отново на 18/6?
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 396 times
Been thanked: 305 times

Banderas написа: 17 Окт 2025, 15:10 Стигнах до извода ,че е от стрес заради силната светлина.Имах няколко сорта , и от всичките имах растения с банани. Другото което се случи беше ,че няколко растения имаха огромни върхове , но бяха меки и пухкави. Вероятно се бяха изхермели отново заради стрес.
И друго искам да питам. Смятам някои ден в бъдеще да заложа на редовни семена. Как се процедира там? Пускам ги две седмици в вегетация , обръщам 12/12 , отстранявам мъжките като покажат пол , и обръщам отново на 18/6?
Принципно си усложняваш живота, ако няма да събираш полен и да селектираш поколението.

От феминизирани семена трудно се правят хермита, на мен ми се е случвало веднъж, дваж за повече от 30 гроу сесии. Не си заслужава да си затрудняваш процесите, ако причината са хермитата. Просто внимавай със стресовите фактори.

За мен най-добрия вариант си остава избор на майка за резници, стига да имаш постоянен вегетационен сетъп. Избираш си най-харесвания фенотип и си го запазваш за клонинги. Ще ти е нужно да резнеш от всяко, да маркираш и после да знаеш от кое да си направиш майката, след като сравниш резултатите при различните фенотипи. Зависи кои са ти основените критерии при избор на сорт.

Ако пък решиш да търсиш фенотип от някой як сорт и искаш дълго да гледаш само от него, може да се пробва с регулярната версия, без феминизиране. Хем да си направиш семена от кръстоска с друг сорт, хем да си изолираш майка.

На въпроса ти как се процедира с регуларките, дори във вегетация след няколко седмици си личи пола, без да се минава в цъфтеж.
Това със смяната на режима не съм го пробвал, но ми изглежда, като излишен стрес.
Ако проблема е времето и не разполагаш с него, давай феминизирани семена и това е. :passg:
Harvester
Градинар
Градинар
Has thanked: 396 times
Been thanked: 305 times

Super Lemon Haze - GHS /от бонус семка на 3-4 години/ За сорта няма да кажа нищо, има тонове информация за него.

Цъфтеж 5 седмици от очакваните 10-11 седмици, 400W HPS в бууст режим, торене с Bio Grow, Bio Bloom, Top Max на BioBizz и български амино-киселинен тор - СтимАК.
foto_no_exif-3.jpg
foto_no_exif-2.jpg
foto_no_exif-1.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”