Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар
Has thanked: 45 times
Been thanked: 381 times

Добре е ,не знам ,но бързо се хващат и тръгват клонингите още на втория ден има развитие и растеж от почвата на canna
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Хубаво е да има малко минерални добавки,също и да се ползват полу органични ,аз също гледам да е всичко поне 90-95 %органика,но при минералните добавки има повече защита от някой болести ,ползвал съм diamond shield и power buds,silic rock на плагрон ,също и rokzbastic,bloombastic,на атами да надуят накрая смесени с органичните торове и на Remo Nutrients Nature's Candy,Velo Kelp ,astroflower ,Magnifical и добре се получава ,мисля да пробвам Advanced nutrients organic big bud,BigMike OG Tea и другите органични
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Prototype046 написа: 03 Авг 2025, 03:06 Хубаво е да има малко минерални добавки,също и да се ползват полу органични ,аз също гледам да е всичко поне 90-95 %органика,но при минералните добавки има повече защита от някой болести ,ползвал съм diamond shield и power buds,silic rock на плагрон ,също и rokzbastic,bloombastic,на атами да надуят накрая смесени с органичните торове и на Remo Nutrients Nature's Candy,Velo Kelp ,astroflower ,Magnifical и добре се получава ,мисля да пробвам Advanced nutrients organic big bud,BigMike OG Tea и другите органични
Или гледаш органичнo или не, няма как 90% органика и 10% минерални, След като ползваш минерални, забрави за органиката. Аз никога не добавям нищо минерално и проблем с надуването нямам. Повечето препарати са лъскави кутийки с различни надписи. Попита каква е разликата и ти я казах. Но който иска да гледа Органично или по модерно БИО тази почва не е за него ! Ако искам торф с минерални торове ще взема това https://torove.bg/klasman
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Не е точно така,бустерите не се смятат ,накрая като промиеш е добре всичко,ти ако пиеш витамини или ,като си наистинал яката ,нали знаеш ,че при тежки случай само "химията" помага ,не органичен ли ставаш ?,всеки тор минал през фабрика не е 100% органика ,иначе ше смърди, че свят ше ви се завие ,течен чкч ползвам български 100% и знам каква смрад е
extra_man
Градинар
Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 12 times

Здравейте, това са моите 3 джуджета. Z-up, Purple haze и Lemon cheri cookies. Искам да питам, според Вас готови ли са и пак да питам да ги полея ли със сиропа от бъз, как мислите?
Успех на всички.
Прикачени файлове
1 (7).jpg
1 (6).jpg
1 (5).jpg
1 (4).jpg
1 (3).jpg
1 (2).jpg
1 (1).jpg
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

даже са почнали прецъфтяват ,ако може по-подробни снимки отблизо ,но да така изглеждат ,слънцето доста ги пържи явно няма сянка
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2118 times
Been thanked: 3740 times

Prototype046 написа: 04 Авг 2025, 22:41 Не е точно така,бустерите не се смятат ,накрая като промиеш е добре всичко,ти ако пиеш витамини или ,като си наистинал яката ,нали знаеш ,че при тежки случай само "химията" помага ,не органичен ли ставаш ?,всеки тор минал през фабрика не е 100% органика ,иначе ше смърди, че свят ше ви се завие ,течен чкч ползвам български 100% и знам каква смрад е
Aко говорим за органика – не става въпрос за малко от това, малко от онова. Или гледаш органично, или гледаш хибридно. Бустрите, които изброи – Diamond Shield, Rokzbastic, Bloombastic и т.н. – са си чисти минерални добавки, няма какво да се лъжем.Няма „не се брои“ щом е само накрая. Дори по стандартите за сертифицирано био земеделие – и 1% неорганично средство стига, за да изгърмиш с целия сертификат. Това важи в ЕС, САЩ и Канада – без значение дали ще промиеш накрая или не.
Аз използвам само сертифицирани органични продукти – BioCanna, Kalong и BioBizz. Нито един от тях не съдържа минерални соли. И ако някой си направи труда да провери, ще види, че BioCanna и Kalong имат официален сертификат за био производство, признат в целия ЕС – именно защото отговарят на регламент (ЕС) 2018/848.
Това, че повечето "магазински" продукти са с шарени опаковки и гръмки имена, не ги прави нито органични, нито по-ефективни. Просто работят по-бързо, защото не разчитат на живи процеси в почвата, а я заобикалят – затова и убиват микробиологията ѝ.
За мен лично това е важно: не само растенията ми да се хранят органично, а и средата да е жива, да има живот в почвата – микориза, бактерии, ензими, червеи. Ако сипеш Rokzbastic там – умират.
Ако исках да „надуя“ просто за вид и грамаж – щях да гледам в кокос с минерална схема и да не се занимавам с компост и ферментации. Но аз гледам в почва, не върху почва – и има разлика.
Така че – всеки си избира как да гледа. Просто нека не наричаме „органика“ нещо, което не е.
Органиката не е самоцел, а философия и екосистема. Не всеки го търси, и това е ОК. Но нека не го наричаме "био", когато се ползват химически стимулатори и синтетика – това е хибриден стил, и си е отделна категория.

И да, знам какво е да работиш с течен чкч – това е истинската смрад на успеха, не на маркетинга.
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8083 times
Been thanked: 5476 times

Мен пък не ми дреме от миризмите,аз обичам да си ги правя сама торовете,това ми е най-любимо или да си правя почвени смеси хубави и нищо почти да не добавям течно,това ми е най-удобното и елементарничко,също и по тънко минавам така. И примерно да започна с една лека за малки,после втора по-богата и може трета цъфтежна.Но напоследък взимах готови два вида сигурна почва и с пресаждането пак минава добре и лесно,последните два начина са хубави и за начинаещи....А навън просто на горила не ми се струва рентабилно да купувам течни добавки и повечето си карах на домашни и сухи.
extra_man
Градинар
Градинар
Has thanked: 79 times
Been thanked: 12 times

Prototype046 написа: 05 Авг 2025, 11:59 даже са почнали прецъфтяват ,ако може по-подробни снимки отблизо ,но да така изглеждат ,слънцето доста ги пържи явно няма сянка
ето по-добри снимки. Моля по-напредналите, кажете ми за сока от бъз, че мисля събота да ги обирам.
Прикачени файлове
2 (6).jpg
2 (5).jpg
2 (4).jpg
2 (3).jpg
2 (2).jpg
2 (1).jpg
Аватар
Prototype046
Градинар
Градинар

Презряли са даже ,ще почнат скоро да редуцират от теглото си и стават кухи главите,като презреят ,влагата се маха и става ...
Заключено

Обратно към “Outdoor - Външно отглеждане”