Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Операция новобранец 2019 LED Grow

Заключено
Семена марихуана
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Това се получава много често като отглеждаш феминизирани семена, едно от растенията е развило мъжки balls и е пуснало полен и ще имаш някоя семка тук и там.

Това което казва Shorty е когато растението е хермафротизирало и има само един мъжки пистил точно там кадето си намерил семките. Това също е възможно ако имаш семки само в тази глава и само няколко семки.

И в двата случая не се притеснявай от няколко семки, няма да се отразят на качеството на тревата за пушене. Остави ги да си узреят и си ги събери, ще имаш качесвени феменизирани семена за следващият път.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Благодаря на всички за отговорите. Бях откачил тоталка, сеш се.

Бокса уж е оплътнен да го...
И какво мога да ползвам тия семки мога да ги ползвам и от тях ще излязат женски пак??

Ами, ако са се изхермили заради слаба генетика, няма ли семената и те да са със слаба? Нали, разбира се съм им помогнал и аз със стресовите ситуации да се изхермят, но все пак?

Не пуша grass 😄

Един ВАЖЕН въпрос!

Някой ползвал ли е тия електрически сушилни за тревата?? Изсушавали главите за ден два без да се губило качеството и миризмата? Ще се радвам на адекватни мнения.
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Аватар
NinjaDuck
НинджаДък
НинджаДък
Has thanked: 788 times
Been thanked: 841 times

99% съм сигурен ,че причината за семки е внесен от теб или проникнал полен.Тоест опрашени . Семките не бих си играл с тях да ги сея дори на аутдор - освен ако не с идеята да ги посея и да видя чак края на септември как са. Банани имаш ли? Ясно изразени малки бананчета има ли някъде?
Изхермени семки - прехвърлят си точно тоя ген на поколението - главоломно нараства шанса. Отделно ако са опрашени много се размиват нещата с поколението.
Ако няма растение със сакчета,няма банани то има полен отвън.
Мъжки пистили ... ехоу
Ако останат така малко семена няма какво да го мислиш. Огледай ги обаче дали няма някъде некое друго бананче.
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

NinjaDuck написа: 05 Сеп 2019, 15:44 Изхермени семки - прехвърлят си точно тоя ген на поколението - главоломно нараства шанса. Отделно ако са опрашени много се размиват нещата с поколението.
Breeding не за тази тема но ще добавя няколко неща тук.

Много от видовете са създадени от точно такова опрашване на хемафродитно женско растение. Това не означава че се "много се размиват нещата с поколението." а точно обратното, създават се по-качествни видове.

GG4 (gorilla glue 4) е един от тези видове и затова е clone only и ако четеш достатъчно ще разбереш че няма нормални семки мъжки и женски от GG4 заради начина по-който е създаден. Има само S1 feminized.

Има много кръстоски с GG4 които са създадени от добри breeders и нямат хермафродитни гени в тях. Защото са добри breeders и знаят какво правят, за разлика от повечето банки за семена в Европа.

Полен не се разнася толкова лесно indoors колкото всички тук описвате. Аз съм имам мъжко растение хвърлящо полен с отворен тент на първият етаж и цяла стая с женски растения в цъфтеж на вторият етаж без да имам нито една семка в стаята в която нямаше мъжко растение.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3744 times

Да сега като се замисля, в първи ми indoor имах едно херми и го изкарах на балкона, след това нямах семки в бокса....
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Tи имаш едно за което внимаваш,но в момента в БГ по полето и в някои градове по крайните квартали се носи между прозорците:DПримерно го има долу в градинката направо хаххаАко няма видими следи по самите цветя за бананчета или цели мъжки цветчета по стъблата то най-вероятно наистина е отвън.Няма да питам от кой град е колегата,но има един морски град,където колеги ми се оплакват,че много им с е опрашват хем пак в палатки и тн.Огледай всяко едно много внимателно за лимомено жълти бананчета в самите главички или цяло цветче разтворено на стъбълцето някъде,може да са заврени и ако не намериш наистина не влагай грижа в тези семки,особено за индор. За брийдване иначе се ползват нарочно изхермени обикновени женски(да кажем ги пръскат с колоидно сребро или нещо по-специализирано за целта),а не хермита,които сами са станали още в началото такива.То макар че има и този фактор може нормални женски да са малко по-податливи и заради наша грешка(проникваща светлина,стрес) да станат хермита…….Но значи все пак не са достатъчно стабилни или много сме ги тероризирали:)
kot
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 200 times
Been thanked: 1008 times

Аз лично семките не бих ги ползвал, не бих ползвал и такава сушилня. Тайната за хубавия коз е да се суши поне 10 дни, тоест бавно.
АУЕ БЛАТНОЙ
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 383 times
Been thanked: 781 times

Бах му мамата.. В крайна сметка въобще не разбрах тук от вашите спорове дори и 3 пъти прочетени какво трябва да правя.. Не зная какво представляват тия банани и как да ги видя. Мисля, че всички китки вече са със семки по тяях.....

Кофти. Ще трябва да си играя да ги чистя. Също така единствено Кот даде мнение за електрическата сушилня. Струва близо 200лв. Мога поне да сложа 5грама вътре и да видя какво ще се случи и вече да взема решение?
Когато правиш повече от колкото ти плащат, след време ще ти плащат повече от колкото си направил!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Хаха
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Ами огледай ги де:)Имат ли нещо като бананчета:).Пък виж и как изглежда мъжко поне в нета,какво е херми,женско имаш пред теб......И нищо друго няма какво да правиш,не ги чисти сега семките,те си се образуват......Карай си,те си цъфтят и това е.:DПросто е добре да се разбере от тях ли са си или от вън.Няма спор никакъв ами вземи ги виж:DИма ли нещо по тях странно,което не прилича на другите косми и плодници обичайните.
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”