Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Само веднъж топиране добре ли е за навън ? ,защото само някой съм ги топирал ?
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 12 times
Да попитам знаещите: мисля да слагам навън една White Widow, и въпроса ми е, много ли е миризлива? Каква дистанция да спазвам горе-долу от хора и къщи? Че предния път една Purple Queen, омириса квартала... 
-
Bendo grow
- Нов Градинар

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
Inna написа: ↑06 Юни 2025, 11:03 Пробвай сега,първо трябва да ти се офобрят три мнения,за да можеш да качваш.Но ги качвай тук,не с линкове....Ще е хубаво да ги видим ,а ти да ибясниш малко повече,например колко ги мокриш и др условия,защото няма как да предположим така.Може да ги киснеш много или обеатното-недополиваш.....Ти също помисли ако почвата е наред и са тръгнали първначално,какво друго бъркаш,че става втори път.
Отново не ми позволява да кача снимки държа ги на затворена тераса на слънчева светлина че цфлката ми уби няколко слагам им по малко вода 40мл на ден вечер им пускам обикновенна LED лампа която си е в кухнята попринцип
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
-
Bendo grow
- Нов Градинар

Минах снимките както Peggy Zina каза но не ми дава да ги кача изписва грешка теглих и някакви приложения и пак не става правя всичко което пише стъпка по стъпка но не ми позволява да ги кача а растенията не мърдат
-
Bendo grow
- Нов Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Здрасти,Бендо!Сигурно е трябвало да ги одобрим и мисля,че сега вече ще можеш. А относно проблема,на снимката всичко изглежда добре,но може би не мокриш почвата предварително?И тя отстрани изпръхва.Предполагам де,защото само това ни хрумва да не е наред.....Като садиш намокри я налко в легена,тогава може и да се капне и нещо за корени или само с вода.Не да стане на кал,но да е влажничка преди употреба.А сега можеш с пулверизаъор да мокриш и поливаш,да се напои навсякъде.Но трябва и да оставяш да съхне ден,два и да влиза въздух. И не поливай под силно слънце ако са на слънце.
-
Bendo grow
- Нов Градинар

Благодаря ти много попринцип пръскам със пулверизатор преди да засадя както казваш просто да е леко влажна после чакам да изсъхне и им слагам по малко вода през ден до колкото знам съм закъснял със отглеждането като цяло семките който съм взел са фото със до 10 седмици цъфтеж ще успея ли да ги отгледам мога да взема някакви добавки и торовеInna написа: ↑12 Юни 2025, 14:02Здрасти,Бендо!Сигурно е трябвало да ги одобрим и мисля,че сега вече ще можеш. А относно проблема,на снимката всичко изглежда добре,но може би не мокриш почвата предварително?И тя отстрани изпръхва.Предполагам де,защото само това ни хрумва да не е наред.....Като садиш намокри я налко в легена,тогава може и да се капне и нещо за корени или само с вода.Не да стане на кал,но да е влажничка преди употреба.А сега можеш с пулверизаъор да мокриш и поливаш,да се напои навсякъде.Но трябва и да оставяш да съхне ден,два и да влиза въздух. И не поливай под силно слънце ако са на слънце.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Ами позакъснял си,но присто ще цъфнат по-малки.Пак могат да станат хубави храстченца,стига да са ти под ръка да ги наблюдаваш и поливаш.Защото в летните жеги мъничките загиват ако са оставени,затова е хубаво пролетно време,за да заякнат до сега.Но не значи,че не може да се почнат по-късно. Значи засега внимавай как и колко ги поливаш,това е единственото,което може да не е наред май. По някое време трябва цялата им саксийка да се намокря,не само в средата,защото в сухата част корените не могат да работят....И после пък да поизсъхва,да има ритъм мокро/сухо,така му викат....Тези саксийки са им хубави,имат доста докато ги запълнят,гледай хубаво да ги изпълнят преди да ги вадиш.Като са малки им трябва мека,рохкава,лека,въздушна почва(тази си е ок)и не им трябват дълго време торове.Но може някакъв стимулатор за корени да им се добавя отвреме навреме.Но и без нищо засега,само следи поливането.Ако слънцето е много брутално нещо следобед, ги поскривай докато са бебета,защото е силно вече. О,и още нещо ми хрумва,ако саксийката се напече яко в нея могат да се сготвят лятото корените,внимавай да са им засенчени самите саксии ако е много жега.Защото е черна пластмаса,могат и от това да се сдухат,да го имаш предвид.Bendo grow написа: ↑12 Юни 2025, 15:43Благодаря ти много попринцип пръскам със пулверизатор преди да засадя както казваш просто да е леко влажна после чакам да изсъхне и им слагам по малко вода през ден до колкото знам съм закъснял със отглеждането като цяло семките който съм взел са фото със до 10 седмици цъфтеж ще успея ли да ги отгледам мога да взема някакви добавки и торовеInna написа: ↑12 Юни 2025, 14:02Здрасти,Бендо!Сигурно е трябвало да ги одобрим и мисля,че сега вече ще можеш. А относно проблема,на снимката всичко изглежда добре,но може би не мокриш почвата предварително?И тя отстрани изпръхва.Предполагам де,защото само това ни хрумва да не е наред.....Като садиш намокри я налко в легена,тогава може и да се капне и нещо за корени или само с вода.Не да стане на кал,но да е влажничка преди употреба.А сега можеш с пулверизаъор да мокриш и поливаш,да се напои навсякъде.Но трябва и да оставяш да съхне ден,два и да влиза въздух. И не поливай под силно слънце ако са на слънце.
-
Bendo grow
- Нов Градинар

Благодаря ти много наистина много чудя се вечер да ги прибирам ли вътре или да ги оставям навън мога да ги слагам и в кашон с обикновенна 5ватова цфлка сега вечер ги прибирам вътреInna написа: ↑13 Юни 2025, 09:59Ами позакъснял си,но присто ще цъфнат по-малки.Пак могат да станат хубави храстченца,стига да са ти под ръка да ги наблюдаваш и поливаш.Защото в летните жеги мъничките загиват ако са оставени,затова е хубаво пролетно време,за да заякнат до сега.Но не значи,че не може да се почнат по-късно. Значи засега внимавай как и колко ги поливаш,това е единственото,което може да не е наред май. По някое време трябва цялата им саксийка да се намокря,не само в средата,защото в сухата част корените не могат да работят....И после пък да поизсъхва,да има ритъм мокро/сухо,така му викат....Тези саксийки са им хубави,имат доста докато ги запълнят,гледай хубаво да ги изпълнят преди да ги вадиш.Като са малки им трябва мека,рохкава,лека,въздушна почва(тази си е ок)и не им трябват дълго време торове.Но може някакъв стимулатор за корени да им се добавя отвреме навреме.Но и без нищо засега,само следи поливането.Ако слънцето е много брутално нещо следобед, ги поскривай докато са бебета,защото е силно вече. О,и още нещо ми хрумва,ако саксийката се напече яко в нея могат да се сготвят лятото корените,внимавай да са им засенчени самите саксии ако е много жега.Защото е черна пластмаса,могат и от това да се сдухат,да го имаш предвид.Bendo grow написа: ↑12 Юни 2025, 15:43Благодаря ти много попринцип пръскам със пулверизатор преди да засадя както казваш просто да е леко влажна после чакам да изсъхне и им слагам по малко вода през ден до колкото знам съм закъснял със отглеждането като цяло семките който съм взел са фото със до 10 седмици цъфтеж ще успея ли да ги отгледам мога да взема някакви добавки и торовеInna написа: ↑12 Юни 2025, 14:02
Здрасти,Бендо!Сигурно е трябвало да ги одобрим и мисля,че сега вече ще можеш. А относно проблема,на снимката всичко изглежда добре,но може би не мокриш почвата предварително?И тя отстрани изпръхва.Предполагам де,защото само това ни хрумва да не е наред.....Като садиш намокри я налко в легена,тогава може и да се капне и нещо за корени или само с вода.Не да стане на кал,но да е влажничка преди употреба.А сега можеш с пулверизаъор да мокриш и поливаш,да се напои навсякъде.Но трябва и да оставяш да съхне ден,два и да влиза въздух. И не поливай под силно слънце ако са на слънце.
.png)