Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Don Marijuan's homegrown

Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Последното!🤓Як сорт изглежда,много интересно с тези връхчета!От толкова рано.
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар
Has thanked: 10 times
Been thanked: 803 times

Тоест ?!? Не загрявам...ъъъ.... I'm a pothead,wou know...
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Don Marijuan написа: 06 Май 2025, 21:46 Тоест ?!? Не загрявам...ъъъ.... I'm a pothead,wou know...
Моя грешка и аз съм потхед.😆
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

4 седмици цъфтеж.Оправи са клавиатурата най-накрая...Растенията в малките саксийки страдат от теснотията и най-вече от това,че от самото начало ги изпържих с Лактофола.Сега вече горе-долу им хванах цаката - тор-вода-вода и як рън офф всеки път,което при такива малки съдове е лесно.Най-добре се представя PCK - абсолютно непретенциозен сорт.Ша стане много добър SOG,ама ми трябва по-мощна лампа,че мойта кръстачка няма пробивност в дълбочина,да му се не види макар...
Прикачени файлове
IMG_20250512_090447_HDR - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

5 седмици цъфтеж.Все повече става ясно,че тая лампа ще се представи най-добре на SOG.Така и смятам да я ползвам занапред,докато успея да купя к,вото съм си аресал...
Прикачени файлове
IMG_20250519_091335 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

6 седмици цъфтеж.Тея сортове начи така смърдят,че филтърът едва смогва...ама едва...пък му е само втори гроу ! А с тая лампа така нема а стане...следващото отглеждане ще е зелено моренце с клонинги в кофички от кисело мляко.Само трябва да избера внимателно сорта....туй то.
Прикачени файлове
IMG_20250526_093914 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

7 седмици,начи...Тоя филтър съвсем спря.Ако някой се сеща нещо защо може да е...да взема да изпера тая бялата вата или пък съвсем да я махна...то не е да пропуска малко и леко да се усеща,не,то цялата стая вони...
Прикачени файлове
IMG_20250602_193553 - Copy.jpg
Аватар
Don Marijuan
Градинар
Градинар

8 седмици цъфтеж.Ще ги оставя още една и ги режа...е,първо ще видя трихомите,че още не съм ги гледал.Мислех после да сложа останалите две малки(пробните) близо до лампата да понадуят малко,ама след един цял джоинт проба днес,ми се струва че тхк липсва и май направо ще ги хвърлям...ми тва е засега.
Прикачени файлове
IMG_20250609_090555 - Copy.jpg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom

Не ги хвърляй,стават за всякакви извлеци,пак са сто пъти по-яки от някакво си СБД 2%,дето продават.....С кокос,със зехтин,масло,в спирт...
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

Don Marijuan написа: 09 Юни 2025, 22:06 8 седмици цъфтеж.Ще ги оставя още една и ги режа...е,първо ще видя трихомите,че още не съм ги гледал.Мислех после да сложа останалите две малки(пробните) близо до лампата да понадуят малко,ама след един цял джоинт проба днес,ми се струва че тхк липсва и май направо ще ги хвърлям...ми тва е засега.
Не е лоша идея и лампата да изхвърлиш. Под тая твоята бих вегетирал само бебета в много краен случай ако намам лед грол панели. За стотина -двеста лева може да си вземеш нов лед панел на марс хидро, https://marshydro.eu/products/mars-hydr ... row-light/ вместо да се бъхтиш толкова години с тея боклучави лампи и да хабиш семки,ток, нерви ,ресурс. + я вентилация я филтър на марс хидро и за няколкостотин лева работата заспива. Съвсем спокойно ще си ги избиеш като изкараш една реколта хубав коз. Аз разбирам да сме 90-те ,2000та и да няма от къде какво да си купиш и да се мъчиш с разни импровизации и самоделки ама сега има всичко кеф ти от физически магазин , кеф ти от онлайн, развържи кесията и няма да съжаляваш! ;)
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”