Това е положението при мен мисля че доста закъснях но дано стане нещо.
3 броя на банката cookies
3 броя og на RQS
2 броя special queen на RQS
Най добре въврят трите броя на cookies
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Мести го в нещо вече,да,може би в саксия с почва ,защото е много мъничко.Но на аутотата не трябва да им се губи времето,защото цъфват дребни ако са били бавени. То в какво е,гъбичка?Те са по-скоро за клонинги и тн,по-добре сложи малкара гъбичка директно в хубава почва сега.....Малко е безсмислено семките да се почват в гъбички като цяло,освен ако няма да е хидро и тн.....Ако имаш миже при засаждането и коренов стимулатор.Но с торове не бързай.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Скъпи на сърцето ми - малките взеха да се очовечват - вече излизаха от очертанията на кофичките и си казах, че няма кво да гуденясват повече в тях тамън ги пресадих малко на изпроводяк, ама кво да направя сърбяха ме ръцете... По-накъдреното е блубери, даже не знам що седи така. Ветераните вече са топирани по 1 път, взеха даже и да растат 4 дена след пресаждането. А бе само на мене ли от почва от гролшоп ми избиват винарки - уж хубава уж не знам каква- каквато и да купя все така става? На кофти съхранение ли на какво се дължи?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Големите да са на 3 седмици, малките 10ина дена след тях, но макар че живнаха ми седят все едно са с генетични мутации някакви.... Ми има прогнози средата на май месец за слани и студове, ако е рекъл Господ след това ще е.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Не знам ,дали си въобразявам ,но по-старите класически сортове хващат повече май,отколкото тея модифицираните ,сякаш не са много за аутдоор новите .. не знам ,но вдовица и още стари сортове ме накефиха повече ,тея новите те изпукват рязко ,но нямат интересен ефект ,явно са индика доминанти
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
Интересно ,ще го пробвам ,а стават ли големи с дебели стебла и високи ,аз се опасявам дане станат дребни,ще го пробвам това мерси за съвета ,понеже не ми се сипва на всяко по отделно,даже и на аутосите градината ,ще я направя така, че аз на по 4-5 метра разредено ги слагах ,а то си е трудоемкоInna написа: ↑05 Май 2025, 11:09Представи си една гокяма лехичка,около две педи дълбока,към 1,2 метра ш/д...Нещо такова,не знам колко литра е.Но хубавото е,че цялата вода,която носиш я сипваш на едно място,а не по няколко литърчета на отделни дупки,това,лятото ми беше от полза.Не,на корените не пречи,те в природата тези растения растат много на гъсто,на горички....Разбира се ти длагаш 4,5 на това място,не много гъсто и добре подредени.А почвата с обогатяването всяка година става фори по-хубава.Това за горила,така ги правех,но и за двор бих го нагласила да не се сменя, а нова почва може би ако гледам навън в саксии...Prototype046 написа: ↑04 Май 2025, 14:12 И аз това си го мислих ,но дали няма да се оплетът корените,колко литра е доло горе тая дупка огромната ,аз по 30-40 литра имам някой
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 12 times
Колеги, повдигам един въпрос, който може би не е за тази тема, но го слагам в OUTDOOR. Въпроса е за партизанското гледане. Какво мислите за дроновете? Плашат ли ви? Какви мерки могат да се вземат според вас?
.png)