Привет отново колеги,
бях чел някъде из интернет, че семената от/на цветето или растението ”Morning Glory” съдържат вещество, което след като попадне в стомаха се преобразува в ЛСД / LSD
И поне аз лично доколкото съм запознат семената от/на Morning Glory се продават свободно и дори могат да се закупят и/или поръчат от интернет също така...
УСПЕХ!!!
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Morning Glory
-
Madvillain
- Нов Градинар

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
THERE IS NO KNOWLEDGE THAT IS NOT POWER
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Някога имах "грамофончета" в двора и веднъж един дърт хипар,който ми беше на гости взе да ги бере(кутийката стс семките) и да ми обяснява,че са Морнинг глори.Щеше да си прави чай,не знам как се употребяват и дали действително всяко"геамофонче"е такова......Тогава му се смях на акъла просто.Madvillain написа: ↑15 Апр 2025, 06:55 Привет отново колеги,
бях чел някъде из интернет, че семената от/на цветето или растението ”Morning Glory” съдържат вещество, което след като попадне в стомаха се преобразува в ЛСД / LSD
И поне аз лично доколкото съм запознат семената от/на Morning Glory се продават свободно и дори могат да се закупят и/или поръчат от интернет също така...
УСПЕХ!!!
-
Madvillain
- Нов Градинар

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 6 times
Сега тъкмо видях, че темата е била по-скоро за раздел ”Халюциногени / други психеделици”
за което се извинявам и само ще помоля админите да я преместят ако е възможно или пък ако се налага. УСПЕХ!!!
THERE IS NO KNOWLEDGE THAT IS NOT POWER
.png)