Цитирам си поста кога са и какви са пуснати, горе долу да се види от тогава в 5 те литра как са станали. Пресадих всички без едно(твърде сативесто и мазад, ще го подържа още малко) в крайните саксии. Този път не добавих гуано, само пепел и разни камънаци....Inna написа: ↑09 Мар 2025, 12:57 Мисля си да ги пусна от днес, има вече и за клонинги.... Някои са малко дребни, но си мисля, че от това положение ще паснат тамън накрая,не са еднакви на структура и някои определено ще избухнат повече.... Ще видим де, нека проверим от този размер и в тези саксии какво ще се получи, като мисля след около седмица 12/12, преди да са нацъфтели, да ги пресадя в крайните им с доста обогатена почва.
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
INDOOR 2025 обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Половината трябваше да ги изчакам повече, преди да пресадя(но пък и цъфтежа с пресаждането малко се удължава) , но така е като се опитвам да набутам три вида там.
Пръчките високите са Шугар бомб пънч и вдно друго излетя нагоре, не го видях какво е.... Сега ще пресадя и последното, ще ги поизчистя от листа вече повечко и ще ги подредя възможно най-подхидящо, за да си останат вече така, като си мислех да си сложа и мрежата вече този път, сано да ги подпира леко отгоре без да са оплетени в нея и да може да се махне, понеже очевидно няма да станат всички по едно и също време........ И другото са клонингчета от всяко(пф, имам и едно на хермито разбира се хаха, за щастие май знам кое, но ще ги оставя засега) и хермито, защото искам да видя дали действително е мъжко херми. тези всичките са на прозореца, което сигурно ще ги пообърка, но не са ми спешни.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
супер саInna написа: ↑28 Мар 2025, 13:18 Половината трябваше да ги изчакам повече, преди да пресадя(но пък и цъфтежа с пресаждането малко се удължава) , но така е като се опитвам да набутам три вида там.Пръчките високите са Шугар бомб пънч и вдно друго излетя нагоре, не го видях какво е.... Сега ще пресадя и последното, ще ги поизчистя от листа вече повечко и ще ги подредя възможно най-подхидящо, за да си останат вече така, като си мислех да си сложа и мрежата вече този път, сано да ги подпира леко отгоре без да са оплетени в нея и да може да се махне, понеже очевидно няма да станат всички по едно и също време........ И другото са клонингчета от всяко(пф, имам и едно на хермито разбира се хаха, за щастие май знам кое, но ще ги оставя засега) и хермито, защото искам да видя дали действително е мъжко херми. тези всичките са на прозореца, което сигурно ще ги пообърка, но не са ми спешни.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
-
iz4adie
- Нов Градинар

- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 25 times
Здравейте,
Тъй като съм още доста начинаещ, моля по-опитните с по-набито око, ако могат да ми подскажат горе долу колко време остава на трихомоте, за да имам някакъв ориентир кога да започна промиването само с вода.
Като цяло този втори гроу малко го "спънах", но пък придобих някаква представа за зимните условия на отглеждане.
Горила кукис авто, 8ма седмица цъфтеж
Благодарности
Тъй като съм още доста начинаещ, моля по-опитните с по-набито око, ако могат да ми подскажат горе долу колко време остава на трихомоте, за да имам някакъв ориентир кога да започна промиването само с вода.
Като цяло този втори гроу малко го "спънах", но пък придобих някаква представа за зимните условия на отглеждане.
Благодарности
I don't like the drugs, but the drugs like me 
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2118 times
- Been thanked: 3740 times
Почти са готови, горе - долу още седмица. Обаче гледай трихомите в средния етаж, на върха винаги стават по бързо.iz4adie написа: ↑01 Апр 2025, 15:23 Здравейте,
Благодарности
-
iz4adie
- Нов Градинар

- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 25 times
Огромни благодарности!Vetrushka написа: ↑01 Апр 2025, 17:04Почти са готови, горе - долу още седмица. Обаче гледай трихомите в средния етаж, на върха винаги стават по бързо.iz4adie написа: ↑01 Апр 2025, 15:23 Здравейте,
Благодарности
От днес го подкарвам само на вода и глася пролетен гроу с първо фотопериодно да видя и там как са нещата! Има ли нужда от флъш препарати или е достатъчно седмица до 10 дена чиста вода?
Поздрави
I don't like the drugs, but the drugs like me 
-
Inna
- Marijuana Mom

Абе поизпуснах ги някои нагоре, затова в крайна сметка топирах някои горе долу на едно ниво да са, това май ми е по-важно. Но по принцип да кажа, в цъфтеж не се топира. Е, те ще надуят другаде, няма какво да правят, но не е желателно. Само това, дето току що го пресадих не е топирано сега, трябваше и другите да задържа още малко в литра.
И за бялото така си беше, има голяма разлика с бели стени и без. Сложих им по един топ дресинг на почвата с още такъв почвен микс(уж за цъфтеж), макар че бяха малко тъмнички.... Имам за цъфтеж Био флорес и БиоБлумбастик, ще редувам тях да ги свърша, но ще изчакам до по-натам.
-
Inna
- Marijuana Mom

Ето ги цветенцата,харесват ми на мен,въпреки пропуските в условията.Мисля след време пак да ги оскубя малко,защото пак са заврени доста с листа. Топираните си надяват другаде,радвам се,че ги резнах горе долу навреме.Свежички са иначе,на мен пак ми седят леко тъмни за фазата си.Нарочно го пиша ПАК и ще го пиша където и когато преценя,че е така! Да им е ясно на някои,че те не диктуват кой и какво да пише и споделя,нито ми е необходимо тяхното одобрение за моите публикации!
-
Gugi
- Градинар

- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 203 times
Позатъмнили са се и на мен така ми се привиждаInna написа: ↑11 Апр 2025, 10:57 Ето ги цветенцата,харесват ми на мен,въпреки пропуските в условията.Мисля след време пак да ги оскубя малко,защото пак са заврени доста с листа. Топираните си надяват другаде,радвам се,че ги резнах горе долу навреме.Свежички са иначе,на мен пак ми седят леко тъмни за фазата си.Нарочно го пиша ПАК и ще го пиша където и когато преценя,че е така! Да им е ясно на някои,че те не диктуват кой и какво да пише и споделя,нито ми е необходимо тяхното одобрение за моите публикации!
Научих най-после нещо ново от тука , че различните фази трябва да са различно зелени
.png)