това са част от техниките на / при отглеждане на Канабис
Изпробвал съм абсолютно всички техники от по-горе изброените и смея да твърдя, че абсолютно всички си имат своите качества, предимства и/или недостатъци.
Иначе аз лично бях отрил Суперкропа още преди 15-20 години с едно растение което беше стояло към 2 месеца на лампа в гардероба за вегетация и което в последствие изкарах на балкона и пресадих в 25 литрова саксия на открито, а тогава да е било към средата на м. Април
Бях започнал да прилагам суперкропинга още от най-ранен етап на развитие или т.е. още от самото начало като ставах все по-доволен от това как се образуваше огромен храсталак и при това съвсем за кратко време.
Растеше предимно на широчина вместо и/или отколкото на височина... просто уникален метод на третиране които препоръчвам на абсолютно всички и понеже е доста лесен за изпълнение също така.
Суперкропинга е подобен/а на LST и/или на ScROG с тази разлика, чепри горните две техники или два метода стресът видиш ли е бил по-малко ама това поне според мен не се забелязва чак толкова много че даже изобщо почти.
Докато "Sea of Green" или SoG също е доста добра техника и/или метод на отглеждане, като за предпочитане и/или даже най-добре да се работи с клонинги понеже си има доста предимства и като цяло...
И така, ако случайно се интересувате от нещо конкретно и въпросно от тези техники, стилове и/или методи на отглеждане ще бъда насреща за всякакви последващи справки и/или консултации.
УСПЕХ!!!
.png)