Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Суперкроп (Supercrop) / Суперкропинг (Supercropping) VS. Low Stress Training (LST) VS. ScROG VS. SoG!!!

Перфектното място за публикуване на вашият дневник. Отглеждане на Марихуана, коноп, трева
Семена марихуана
Madvillain
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 7 times
Been thanked: 6 times

Привет отново колеги,

това са част от техниките на / при отглеждане на Канабис ;) тук бих искал да споделя малко и то най-вече от моят скромен опит и от личните ми наблюдения нали така също...

Изпробвал съм абсолютно всички техники от по-горе изброените и смея да твърдя, че абсолютно всички си имат своите качества, предимства и/или недостатъци.

Иначе аз лично бях отрил Суперкропа още преди 15-20 години с едно растение което беше стояло към 2 месеца на лампа в гардероба за вегетация и което в последствие изкарах на балкона и пресадих в 25 литрова саксия на открито, а тогава да е било към средата на м. Април

Бях започнал да прилагам суперкропинга още от най-ранен етап на развитие или т.е. още от самото начало като ставах все по-доволен от това как се образуваше огромен храсталак и при това съвсем за кратко време.

Растеше предимно на широчина вместо и/или отколкото на височина... просто уникален метод на третиране които препоръчвам на абсолютно всички и понеже е доста лесен за изпълнение също така.

Суперкропинга е подобен/а на LST и/или на ScROG с тази разлика, чепри горните две техники или два метода стресът видиш ли е бил по-малко ама това поне според мен не се забелязва чак толкова много че даже изобщо почти.

Докато "Sea of Green" или SoG също е доста добра техника и/или метод на отглеждане, като за предпочитане и/или даже най-добре да се работи с клонинги понеже си има доста предимства и като цяло...

И така, ако случайно се интересувате от нещо конкретно и въпросно от тези техники, стилове и/или методи на отглеждане ще бъда насреща за всякакви последващи справки и/или консултации.

УСПЕХ!!!
THERE IS NO KNOWLEDGE THAT IS NOT POWER
Публикувай отговор

Обратно към “Дневници - Отглеждане на Марихуана”