Само ще кажа че бонусите от сеедстокер на критиката ххл бяха два пъти по корави от тези на барни.Peggy Zina написа: ↑14 Дек 2024, 11:08 Да се слага всичко под общ знаменател не одобрявам, пробвайте експериментирайте, никой не ви спира, колкото до барни, отвън ги ползвам 4та година , да имал съм сдухани, но съм имал и ебати яките торпеда. Вътре ги гледам вече 4и дневник, единственото сдухване е от моя магария.... Миналия ми зимен индор смятам , че се получи на ниво. Мисля-по нататъка да ползвам други брийдъри, само защото получих читави бонус семена и не ми се дават пари за семена и искам да оползотворя този потенциал от семки....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Seedsman Promotions / Промоции на Канабис семена
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Много зле са явно щом тука за няколко дни има няколко оплакали се нещата не са окау.mravkatrevoman написа: ↑14 Дек 2024, 06:11 И аз го забелязах братле... дори сега го засади пак с 2 бройки ама реших да направя последен с барни защото и мимозата не ми допадна и пинаепъла също... и затова сменям фирмата а ето и новото попълнения.Като се има в предвид че съм поръчал само на грийнхаус семейната всичко друго са подаръци от вилабафо.
Изглежда интересно ще следя ако качваш . Аз не съм поръчвал от другаде до сега освен от сийдсмъна.
[/quote]
Да ти кажа при последната поръчка се случи така че поръчах някъв сорт на гринхаус и те го нямаха и се чудих с какво да ги заместят и им казах да ми предложат с какво да ги заместя с нещо от индика,веднага ми избраха два сорта който са дашни и да хващат...може би и затова и наносите са на различни компании и все индика...хубавото е че като дойдат тогава плащаш.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 769 times
- Been thanked: 448 times
Всеки си оценява парите и времето по различни начини . 15 семки са 300 лв и 5-6 месеца занимавкам,торове 200 лв , ток 300-400 лв . Дали бих си рискувал свободата,да си дам парите и времето , за да отгледам някакви обикновенни разстения не си струва . Аз повече от там семена не бих посял , ако ще и безплатни да ми ги подаряват . Всеки сам си преценя . Може да се експериментира с чушки домати ама не и с канабис .Peggy Zina написа: ↑14 Дек 2024, 11:08 Да се слага всичко под общ знаменател не одобрявам, пробвайте експериментирайте, никой не ви спира, колкото до барни, отвън ги ползвам 4та година , да имал съм сдухани, но съм имал и ебати яките торпеда. Вътре ги гледам вече 4и дневник, единственото сдухване е от моя магария.... Миналия ми зимен индор смятам , че се получи на ниво. Мисля-по нататъка да ползвам други брийдъри, само защото получих читави бонус семена и не ми се дават пари за семена и искам да оползотворя този потенциал от семки....

- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1014 times
На вниманието на всички - Seedsman са пуснали зимна разпродажба пакети от семки намалени на 70% на радъм брийдъри, има на Хумболт 10 семки за 27 евра и много други, ако на някой му трябва нещо може да се възползва!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

За много и на тебе! От кога чакам някой от първите членове да пусне дневник, гърците са добри , но някои по-стари сортове не им покълват, с новолансирани сортове съм нямал ядове но старите - Ц, отделно и откъм бонуси са стиснати, но са бързи с доставката. В момента няма къде да бързаш още за аутдора - момента има яки промоции в Seedsman - купуваш 3 пакета ЕДНАКЪВ БРОЙ семена НЕЗАВИСИМО от брийдъра и получаваш БЕЗПЛАТЕН пакет техни семена според поръчяния пакет ако са 3х3 - 3 семки, ако са 3х5 - 5 , ако са 3х10 - 10 , отделно и са намалили някои техни сортове на 30%, съветвам те да се възползваш от тази промоция, отделно и ти вървят и другите бонуси, и ако ги поръчаш тая/ другата седмица ще ти дойдат таман на време за стартирането на разсада. Отделно ще имаш и за бъдещи проекти вътре и вънка, където искаш. + сега са пуснали томбола , можете да се запишете ако желаете! https://www.seedsman.com/eu-en/seedsman-x-pulse-grow
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
-
Koko
- Градинар

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 26 times
Не ми дава да поръчвам.Peggy Zina написа: ↑13 Мар 2025, 13:15 На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
foto_no_exif (2).jpg
Няма налични методи за доставка, опитайте с друг адрес.
За съжаление, в момента не изпращаме продукти в вашия регион.
.... Само аз ли имам този проблем
- Peggy Zina
- Градинар

Мхммм, аз поръчвах от тях миналата година, нямах ядове да кажат другите кво става, ако си на зор поръчвай от villabafo.Koko написа: ↑14 Мар 2025, 21:26Не ми дава да поръчвам.Peggy Zina написа: ↑13 Мар 2025, 13:15 На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
foto_no_exif (2).jpg
Няма налични методи за доставка, опитайте с друг адрес.
За съжаление, в момента не изпращаме продукти в вашия регион.
.... Само аз ли имам този проблем
- Peggy Zina
- Градинар

Seedsman са пуснали промоция по случай 20и април с много изгодни оферти , ако още не сте се запасли за аутдорите или за други проекти давайте!
- Peggy Zina
- Градинар

Ох, днеска имах удоволствието в кавички да се сблъскам с Барбара - изкуственият интелект на Сийдсмен, не бих си го причинил повече, търся си авто сорт със слаб мирис , гледам северното сияние го водят със слаб мирис от време оно перла в короната на слабомиризливите сортове и гледам тяхния го писали със силна миризма и питам аз Барбара що така бе - и 5 пъти по различен начин ми обяснява Барбара , че нямали били информация за тяхното северно сияние, добре, питам я за други слабомиризлви сортове пак същите работи ми пише , да нямат информация за това силно ме съмнява , все пак си имат за таргет държави , в които гледането е забранено, и ме пренасочва , ако съм си търсил бил сортове с еди какъв си добив и сила можела да ми помогне, аха да включа Христо Стоичков -mod-a, но си викам айде не ,ще бъда възпитан и й пожелах лек ден, та толкова за техния AI...
.png)