Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Seedsman Promotions / Промоции на Канабис семена

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

Peggy Zina написа: 14 Дек 2024, 11:08 Да се слага всичко под общ знаменател не одобрявам, пробвайте експериментирайте, никой не ви спира, колкото до барни, отвън ги ползвам 4та година , да имал съм сдухани, но съм имал и ебати яките торпеда. Вътре ги гледам вече 4и дневник, единственото сдухване е от моя магария.... Миналия ми зимен индор смятам , че се получи на ниво. Мисля-по нататъка да ползвам други брийдъри, само защото получих читави бонус семена и не ми се дават пари за семена и искам да оползотворя този потенциал от семки....
Само ще кажа че бонусите от сеедстокер на критиката ххл бяха два пъти по корави от тези на барни.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

mravkatrevoman написа: 14 Дек 2024, 06:11 И аз го забелязах братле... дори сега го засади пак с 2 бройки ама реших да направя последен с барни защото и мимозата не ми допадна и пинаепъла също... и затова сменям фирмата а ето и новото попълнения.Като се има в предвид че съм поръчал само на грийнхаус семейната всичко друго са подаръци от вилабафо.
Много зле са явно щом тука за няколко дни има няколко оплакали се нещата не са окау.
Изглежда интересно ще следя ако качваш . Аз не съм поръчвал от другаде до сега освен от сийдсмъна.
[/quote]

Да ти кажа при последната поръчка се случи така че поръчах някъв сорт на гринхаус и те го нямаха и се чудих с какво да ги заместят и им казах да ми предложат с какво да ги заместя с нещо от индика,веднага ми избраха два сорта който са дашни и да хващат...може би и затова и наносите са на различни компании и все индика...хубавото е че като дойдат тогава плащаш.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 769 times
Been thanked: 448 times

Peggy Zina написа: 14 Дек 2024, 11:08 Да се слага всичко под общ знаменател не одобрявам, пробвайте експериментирайте, никой не ви спира, колкото до барни, отвън ги ползвам 4та година , да имал съм сдухани, но съм имал и ебати яките торпеда. Вътре ги гледам вече 4и дневник, единственото сдухване е от моя магария.... Миналия ми зимен индор смятам , че се получи на ниво. Мисля-по нататъка да ползвам други брийдъри, само защото получих читави бонус семена и не ми се дават пари за семена и искам да оползотворя този потенциал от семки....
Всеки си оценява парите и времето по различни начини . 15 семки са 300 лв и 5-6 месеца занимавкам,торове 200 лв , ток 300-400 лв . Дали бих си рискувал свободата,да си дам парите и времето , за да отгледам някакви обикновенни разстения не си струва . Аз повече от там семена не бих посял , ако ще и безплатни да ми ги подаряват . Всеки сам си преценя . Може да се експериментира с чушки домати ама не и с канабис .
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1014 times

На вниманието на всички - Seedsman са пуснали зимна разпродажба пакети от семки намалени на 70% на радъм брийдъри, има на Хумболт 10 семки за 27 евра и много други, ако на някой му трябва нещо може да се възползва!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Notch написа: 11 Фев 2025, 23:39
Inna написа: 06 Яну 2025, 14:35 Честита Нова година значи и успех на аутдор градинарите! :signw:
ЧНГ! Кога излетяха тези 5 години... 😭

Желая успешен сезон на всички! 🌱

Тази година мисля да посадя нещо. Някой пазарувал ли е семена от Alchimiaweb или SeedsMafia? Бихте ли ги препоръчали?
За много и на тебе! От кога чакам някой от първите членове да пусне дневник, гърците са добри , но някои по-стари сортове не им покълват, с новолансирани сортове съм нямал ядове но старите - Ц, отделно и откъм бонуси са стиснати, но са бързи с доставката. В момента няма къде да бързаш още за аутдора - момента има яки промоции в Seedsman - купуваш 3 пакета ЕДНАКЪВ БРОЙ семена НЕЗАВИСИМО от брийдъра и получаваш БЕЗПЛАТЕН пакет техни семена според поръчяния пакет ако са 3х3 - 3 семки, ако са 3х5 - 5 , ако са 3х10 - 10 , отделно и са намалили някои техни сортове на 30%, съветвам те да се възползваш от тази промоция, отделно и ти вървят и другите бонуси, и ако ги поръчаш тая/ другата седмица ще ти дойдат таман на време за стартирането на разсада. Отделно ще имаш и за бъдещи проекти вътре и вънка, където искаш. + сега са пуснали томбола , можете да се запишете ако желаете! https://www.seedsman.com/eu-en/seedsman-x-pulse-grow
Прикачени файлове
Screenshot 2025-02-13 at 16-04-30 Seedsman Cannabis Seeds Buy Online with Delivery Across Europe.png
Screenshot 2025-02-13 at 16-07-50 Seedsman x Pulse Grow.png
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
foto_no_exif (2).jpg
Koko
Градинар
Градинар
Has thanked: 1 time
Been thanked: 26 times

Peggy Zina написа: 13 Мар 2025, 13:15 На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
foto_no_exif (2).jpg
Не ми дава да поръчвам.
Няма налични методи за доставка, опитайте с друг адрес.

За съжаление, в момента не изпращаме продукти в вашия регион.
.... Само аз ли имам този проблем
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Koko написа: 14 Мар 2025, 21:26
Peggy Zina написа: 13 Мар 2025, 13:15 На вниманието на всички - Seedsman са пуснали промоция Outdoor March 30% намаление на избрани сортове от различни брийдъри, който му трябва нещо да се възползва сега!
foto_no_exif (2).jpg
Не ми дава да поръчвам.
Няма налични методи за доставка, опитайте с друг адрес.

За съжаление, в момента не изпращаме продукти в вашия регион.
.... Само аз ли имам този проблем
Мхммм, аз поръчвах от тях миналата година, нямах ядове да кажат другите кво става, ако си на зор поръчвай от villabafo.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Seedsman са пуснали промоция по случай 20и април с много изгодни оферти , ако още не сте се запасли за аутдорите или за други проекти давайте!
Прикачени файлове
foto_no_exif (4).jpg
foto_no_exif (3).jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ох, днеска имах удоволствието в кавички да се сблъскам с Барбара - изкуственият интелект на Сийдсмен, не бих си го причинил повече, търся си авто сорт със слаб мирис , гледам северното сияние го водят със слаб мирис от време оно перла в короната на слабомиризливите сортове и гледам тяхния го писали със силна миризма и питам аз Барбара що така бе - и 5 пъти по различен начин ми обяснява Барбара , че нямали били информация за тяхното северно сияние, добре, питам я за други слабомиризлви сортове пак същите работи ми пише , да нямат информация за това силно ме съмнява , все пак си имат за таргет държави , в които гледането е забранено, и ме пренасочва , ако съм си търсил бил сортове с еди какъв си добив и сила можела да ми помогне, аха да включа Христо Стоичков -mod-a, но си викам айде не ,ще бъда възпитан и й пожелах лек ден, та толкова за техния AI...
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”