Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
OUTDOOR 2025( външно отглеждане) - обща тема
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8085 times
- Been thanked: 5478 times
Честита Нова година значи и успех на аутдор градинарите! 

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4775 times
Успех на всички!
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
А Skywalker Haze Auto Dutch passion е чудо ..вече аутосите не отстъпват почти по сила ,кой квото ще да говори 
-
Transporter
Здравейте да попитам някой сорт за външно отглеждане със голям добив
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Заповядай!Transporter написа: ↑08 Яну 2025, 04:36 Здравейте да попитам някой сорт за външно отглеждане със голям добив
https://www.seedsman.com/eu-bg/purple-p ... rpunch-fem - имам 5-6 грола с този , предимството му е , че не мирише, , или в най лошия случай ако мирише , мирише много слабо, имай предвид, че някои сортове като цъфнат хубаво миришат от 200-300 метра .
https://www.seedsman.com/eu-bg/freaksho ... -humb-fs-f - този е дискретен на външен вид, ама цената не му е хубава, аз лично съм го гледал като бонус семка само.
Заповядай и една статия , която да изчетеш от край до край!
viewtopic.php?t=3
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
13Morskiq12
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
здравейте искам мнение относно семките в главите как се справяте с този проблем
-
Inna
- Marijuana Mom

Ако има наблизо мъжки, например дивак, няма как да се справиш. Може да помогне ако подбереш място без дивак или поне в близист да няма и цветята да са сред някакви храсти, да не се веят високо..... Също по-късничките сортове по-малко се засичат с дивите мъжки. Но пак е почти неизбежно да нямаш поне малко. Просто трябва да няма никакъв мъжки, това е.13Morskiq12 написа: ↑01 Фев 2025, 11:07 здравейте искам мнение относно семките в главите как се справяте с този проблем
-
13Morskiq12
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
за съжаление има диваци и е не възможно да се отърва от тях.Мисля да взема семки който се берат средата/края на октомври но също така и да ги покрия с тези зелените мрежи да им направя нещо като парник от мрежа според вас дали ще намали поне малко опрашването
-
Inna
- Marijuana Mom

Тогава гледай да са нисички и оформени и около тях по-еидоки храсти отвсякъде.... Не знам коя мрежа ще стане, прашеца е много фин, но ако има някакви специализирани такива.... Хубав парник би помогнал донякъде, но ако е фрашкано с дивак не знам. Той трябва да се отваря и да е проветрив.13Morskiq12 написа: ↑05 Фев 2025, 13:26 за съжаление има диваци и е не възможно да се отърва от тях.Мисля да взема семки който се берат средата/края на октомври но също така и да ги покрия с тези зелените мрежи да им направя нещо като парник от мрежа според вас дали ще намали поне малко опрашването
.png)