Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Don Marijuan's homegrown
- Don Marijuan
- Градинар

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 794 times
Сега,като видях как изглежда последната ми качена снимка,искам да кажа,че всъщност не са такива бледи и жълти чак...нещо светлината е,че ги щракнах точно като стартирах светлия период,а повечето сте наясно с постепенното засилване на hid лампите...
- Don Marijuan
- Градинар

- Crazy Train
- Баш Градинар

- Has thanked: 1506 times
- Been thanked: 1257 times
Тези саксии май вече им идват тесни. Пресади го в по- големи и ще живнат.Don Marijuan написа: ↑23 Дек 2024, 20:22 Сега пък другото растение се ебава(Тикал).Тоя ранен гаф с преполиването голям damage...За съжаление,не мога да си позволя да зарежа всичко и да почна наново...Ша тряа да подобрявам тва,с което разполагам...мдаа
completely mad
- Don Marijuan
- Градинар

Неее,тоя гроу го прецаках още от самото начало.Въобще не го усещам,ама хич.Така че ги пуснах да цъфтят.Метал-халидната я махнах,че досега само ток горих май...fuuuck.Сложих LED кръстачката,която е много,ама много по-икономична + които LED крушки са ми 3000к.Ми тва са близо 20 000lm...Въпросче към тези,които си играят с автота:автота на 12/12 ?Има ли шанс за нещо приемливо ? P.S. 20 000lm са само крушките...лампата не я знам колко лумена е...иначе търсих,ама не намерих.Уффф...
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Според мен аутотата си стават и на 12/12 задоволително, може малко по-издължени, защото имат много тъмно.... Но даже и това не е задължително. А от тези би могъл да си направиш набързо необходимата за там бройка клонинги и да си ги подкараш втори опит, ако толкова не ти харесват.
Майките даже може да се махнат изцяло.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
На предишни гроуове, където гледах автота с HPS лампа ги гледах на 12/12 да не я хабя допълнителноDon Marijuan написа: ↑30 Дек 2024, 20:36 Неее,тоя гроу го прецаках още от самото начало.Въобще не го усещам,ама хич.Така че ги пуснах да цъфтят.Метал-халидната я махнах,че досега само ток горих май...fuuuck.Сложих LED кръстачката,която е много,ама много по-икономична + които LED крушки са ми 3000к.Ми тва са близо 20 000lm...Въпросче към тези,които си играят с автота:автота на 12/12 ?Има ли шанс за нещо приемливо ? P.S. 20 000lm са само крушките...лампата не я знам колко лумена е...иначе търсих,ама не намерих.Уффф...
Keep on growing 
- Don Marijuan
- Градинар

Тия растения май ги уморих окончателно...късах им корените...абеее.Сложих 4 броя Royal Critical auto(RQS),по 2 в саксия( I know,right ! ,от които поникнаха 3 и то след 8-9 дена в почвата.Толкова дълго не съм чакал...Малките са по семка в чашка,от тия,дето бяха в Kali China-та,от растението,което стана лилаво...да видим пък тях колко ше ги чекам...бе всячески се стремя да намаля щетите и да оправдая тока...Еееех,тежък е живота на земеделеца...
- Don Marijuan
- Градинар

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8083 times
- Been thanked: 5476 times
Цялостно ми изглежда сухичко. Бебетата обичат доста влажно. А тези отзад...Можеше и от това положение да се пооправят.
- Don Marijuan
- Градинар

.png)