Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Потребителски Статус / Добре дошли в новият Свят на Гръсти

Предложения и въпроси за Grysty.com
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

WDScorpio написа: 06 Окт 2024, 14:52
Prototype046 написа: 05 Окт 2024, 01:43
Peggy Zina написа: 04 Окт 2024, 22:43 Защо не мога да качвам снимки?
Явно ,сайта е хакнат или е бъгнат ,или в процес на подновяване и ремонт
Inna написа: 05 Окт 2024, 14:30
Peggy Zina написа: 05 Окт 2024, 13:55
Спор няма, а за бъга със снимките имаш ли вътрешна информация?
Не, аз не се занимавам с това и нищо не виждам при мен, пък и мнохо не разбирам от тези неща. На мен ми излизат някакви странни надписи над страницата , ще питам какво става и колегите ще видят тук.
Peggy Zina написа: 04 Окт 2024, 22:43 Защо не мога да качвам снимки?
Здравейте,

Сайтът е вече коригиран и работи нормално. През годините сайтът значително се разрасна и към момента неговият размер е достигнал 48 GB, с над 200 000 Inodes. Това е доста голямо количество за уебсайт. Нашият хостинг доставчик има ограничения по отношение на броя Inodes, което доведе до автоматично наложено ограничение. Именно поради това не е било възможно да се качват снимки.
Благодаря за съдействието!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Имам няколко предложения, не знам до колко са осъществими ама все пак да си кажа. Предлагам по-едновремешните потребители да им се обединят дневниците в индивидулни подтеми - примерно - дневниците на спирал, дневниците на ветрушка и други,имат яки дневници отпреди 6-7 години примерно, с цел да е максимално прибрано и намируемо за всички. Другото - Ютуб канала на общността го изтриха, а мислели ли сте да качите старите подкасти в Спотифай, там е по-либерално и все още не се поддават на натиск от българските власти да трият видеа и канали?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

firstcitizen написа: 22 Ное 2019, 13:02 Форума на Гръсти се разраства и имаме все повече нови потребители, но покрай тях се промъкват и злонамерени индиви.
За да предпазим форума и потребителите ни от спамери, ботове, ушеви и от други злонамерени хора, въвеждаме допълнителни защити.
Форума и потребителите ще бъдат разделени на различни категории.

При регистрация на нов потребител ( Нов Градинар) в Гръсти, почти всичките му опции и достъп ще са ограничени.

След одобряването на първите 3 поста на новия потребителя ще получи статус Градинар и значка отговаряща на статуса му. (значките и статусите ще са под снимките/ аватарите ви)
Като Градинар потребителя ще има правото да качва снимки и да пише само в няколко раздела: Спам, във Въпроси от бъдещ фермер, Лечебница за болни растения и раздел с дневници на нови потребители

Всеки потребител. ако желае да бъде пълноправен член на Гръсти, за да бъде повишен във Баш Градинар, ще трябва да мине въпросник, от които ще разберем истинските му намерения. На въпросника, ще може да се отговаря 1 единствен път! Така, че имате 1 шанс.
Отговарянето на въпросника не ви гарантира автоматичното повишение във Баш Градинар, за това внимавайте как отговаряте на въпросите.
След ставане на Баш Градинар ще имате пълен достъп до опциите на сайта. Ще можете да пишете и отваряте теми във всичките отворени категории.

Като най-вероятно, ще се направи отделна категория само със завършени и подбрани дневници. Така лесно ще могат да се отделят новобранските дневници от качествените и подробните дневници.

Всички ще можете да чете и едни и другите дневниците, но просто няма да можете да пишете навсякъде и да ползвате всички опции на форума.

Така, вярваме, че отсеем градинарите от злонамерените потребители.

Ще забележите освен надписите/значките за статуса, че и потребителя има картинка, като покълващо или цъфнало цвете и т.н.
Съвсем скоро ще видите всички корекции, които са направени по форума.

Въпросника:
app.php/applicationform

#БГКоноп
Здрасти и аз не се смятам за ,,Баш Градинар’’ нали като в смисъла на добър/напреднал градинар както недоволния пичага тъй като дори все още не съм дори завършил и първият си гроу и доста ги измъчих цветята , но няма проблем човек се учи от грешките си . За съжаление когато отворя линка ви ми изписва страницата не е намерена , въпреки всичко не съм злонамерен или уше и бих искал да попълня този въпросник и да получа тази титла щом вие я определяте с това значение , , но също ще е хубаво да вкарате някакви титли и за това кой градинар на какво ниво е способен да разчиташ на неговите думи мисля че на всеки би било полезно .
Възможно ли е да не мога да отворя линка тъй като съм извън България ? Пробвах с VPN но пак не става …
IMG_1103.png
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4007 times
Been thanked: 4813 times

Sicario00 написа: 23 Яну 2025, 15:50
firstcitizen написа: 22 Ное 2019, 13:02 Форума на Гръсти се разраства и имаме все повече нови потребители, но покрай тях се промъкват и злонамерени индиви.
За да предпазим форума и потребителите ни от спамери, ботове, ушеви и от други злонамерени хора, въвеждаме допълнителни защити.

При регистрация на нов потребител ( Нов Градинар) в Гръсти, почти всичките му опции и достъп ще са ограничени.

След одобряването на първите 3 поста на новия потребителя ще получи статус Градинар и значка отговаряща на статуса му. (значките и статусите ще са под снимките/ аватарите ви)
Като Градинар потребителя ще има правото да качва снимки и да пише само в няколко раздела: Спам, във Въпроси от бъдещ фермер, Лечебница за болни растения и раздел с дневници на нови потребители

Всеки потребител. ако желае да бъде пълноправен член на Гръсти, за да бъде повишен във Баш Градинар, ще трябва да мине въпросник, от които ще разберем истинските му намерения. На въпросника, ще може да се отговаря 1 единствен път! Така, че имате 1 шанс.
Отговарянето на въпросника не ви гарантира автоматичното повишение във Баш Градинар, за това внимавайте как отговаряте на въпросите.
След ставане на Баш Градинар ще имате пълен достъп до опциите на сайта. Ще можете да пишете и отваряте теми във всичките отворени категории.

Като най-вероятно, ще се направи отделна категория само със завършени и подбрани дневници. Така лесно ще могат да се отделят новобранските дневници от качествените и подробните дневници.

Всички ще можете да чете и едни и другите дневниците, но просто няма да можете да пишете навсякъде и да ползвате всички опции на форума.

Ще забележите освен надписите/значките за статуса, че и потребителя има картинка, като покълващо или цъфнало цвете и т.н.

Въпросника:
app.php/applicationform

#БГКоноп
Здрасти и аз не се смятам за ,,Баш Градинар’’ нали като в смисъла на добър/напреднал градинар както недоволния пичага тъй като дори все още не съм дори завършил и първият си гроу и доста ги измъчих цветята , но няма проблем човек се учи от грешките си . За съжаление когато отворя линка ви ми изписва страницата не е намерена , въпреки всичко не съм злонамерен или уше и бих искал да попълня този въпросник и да получа тази титла щом вие я определяте с това значение , , но също ще е хубаво да вкарате някакви титли и за това кой градинар на какво ниво е способен да разчиташ на неговите думи мисля че на всеки би било полезно .
Възможно ли е да не мога да отворя линка тъй като съм извън България ? Пробвах с VPN но пак не става …
IMG_1103.png
Фокусирай се отглеждането и покажи какво правиш и какви резултати имаш от уменията си. Титлата сама ще дойде, въпросник няма да те направи Баш Градинар. Моята като я махнах не съм забравил как се отглеждат.
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Sicario00
Градинар
Градинар
Has thanked: 76 times
Been thanked: 119 times

Sofia Cannabis написа: 23 Яну 2025, 20:06
Sicario00 написа: 23 Яну 2025, 15:50

Въпросника:
app.php/applicationform

#БГКоноп
IMG_1103.png
Фокусирай се отглеждането и покажи какво правиш и какви резултати имаш от уменията си. Титлата сама ще дойде, въпросник няма да те направи Баш Градинар. Моята като я махнах не съм забравил как се отглеждат.
Прав си така и смятам да направя!
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта”