Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Alaskan Purple - първи индор с автоматици

Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 732 times
Been thanked: 1018 times

Снимка 24 часа след поливката, Ина може да ми се сърди, но махнах по-калпавато, в това, което остана виждам развитие, но има още да гони, другите.
Прикачени файлове
foto_no_exif (54)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Peggy Zina написа: 20 Яну 2025, 16:20 Снимка 24 часа след поливката, Ина може да ми се сърди, но махнах по-калпавато, в това, което остана виждам развитие, но има още да гони, другите.
Аами, то е по-добре да си е само в случая. 🤷При мен тези двойните станаха по-мършавки, очаквано.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Това е положението 2 седмици след показването. Даже изоставащото взе да се наперва малко по малко....Вече са на първи сет от фан лийвс, по гролърскиму стандарт може да се каже , че са минали бебешката фаза и вече са в баш вегетацията. Лампата е на 30-35 процента на 35-40 см от върховете. Храна НИКАКВА , не виждам дефицити и патологии, а вие? Със следващата поливка може да им дам пак биоризотоник. Гледах много дневници с ауто аляскан пърпъл -от показване до край на вегетацията му е към 5 седмици с предцъфтежа, после го оставят да цъфти 5-7 седмици и берат, просто искам да си направя сметките за топирането , имам мераци да ги топирам, за брането, за сушенето и за следващия грол.
Прикачени файлове
foto_no_exif_(55)-min[1].jpg
foto_no_exif_(56)-min[1].jpg
foto_no_exif_(57)-min[1].jpg
foto_no_exif_(58)-min[1].jpg
foto_no_exif_(59)-min[1].jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

Peggy Zina написа: 22 Яну 2025, 10:12 Това е положението 2 седмици след показването. Даже изоставащото взе да се наперва малко по малко....Вече са на първи сет от фан лийвс, по гролърскиму стандарт може да се каже , че са минали бебешката фаза и вече са в баш вегетацията. Лампата е на 30-35 процента на 35-40 см от върховете. Храна НИКАКВА , не виждам дефицити и патологии, а вие? Със следващата поливка може да им дам пак биоризотоник. Гледах много дневници с ауто аляскан пърпъл -от показване до край на вегетацията му е към 5 седмици с предцъфтежа, после го оставят да цъфти 5-7 седмици и берат, просто искам да си направя сметките за топирането , имам мераци да ги топирам, за брането, за сушенето и за следващия грол.
До 20ти ден макс гледай да си топирал ако ще го правиш и ризото си го давай.
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Spiral написа: 22 Яну 2025, 11:18
Peggy Zina написа: 22 Яну 2025, 10:12 Това е положението 2 седмици след показването. Даже изоставащото взе да се наперва малко по малко....Вече са на първи сет от фан лийвс, по гролърскиму стандарт може да се каже , че са минали бебешката фаза и вече са в баш вегетацията. Лампата е на 30-35 процента на 35-40 см от върховете. Храна НИКАКВА , не виждам дефицити и патологии, а вие? Със следващата поливка може да им дам пак биоризотоник. Гледах много дневници с ауто аляскан пърпъл -от показване до край на вегетацията му е към 5 седмици с предцъфтежа, после го оставят да цъфти 5-7 седмици и берат, просто искам да си направя сметките за топирането , имам мераци да ги топирам, за брането, за сушенето и за следващия грол.
До 20ти ден макс гледай да си топирал ако ще го правиш и ризото си го давай.
Демек другата седмица? Само най горният връх, нали? И ако да на какво ниво го режа?
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Топирането на автоматик е малко нож с две остриета ! Възможно е малко да се забави в развитието и после да навакса, но има голяма вероятност да си влезе в цъфтежа и да остане съвсем малко. Аз бих тествал на 1-2, не на всички.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Vetrushka написа: 22 Яну 2025, 11:50 Топирането на автоматик е малко нож с две остриета ! Възможно е малко да се забави в развитието и после да навакса, но има голяма вероятност да си влезе в цъфтежа и да остане съвсем малко. Аз бих тествал на 1-2, не на всички.
Преди да ги бодна бях изчел тази статия, сега ще направя пак един бърз преговор.... https://www.growweedeasy.com/can-you-to ... ng-strains
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Аз бих ги кропвала и привързвала, така хем се сгъстяват, хем не им наврежда и става за аутота.... И топирането ще стане, но нали като цяло не се води толкова препоръчително за ауто.
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

:weed: На този етап са ми достатъчно сгъстени, ще изчакам 7-10 дена да се доразвият и ще пробвам, вече близначето , мисля да не го топирам, че върви по-бавно, при другите вждам развитие с часове
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Имам една питанка - седят ми така по- светлозелени, не хубаво зелени. Да им дам ли четвърт доза грол на калонг на биокана ли имам и двата? Макар, че има мегдан до цъфтежа, купил съм си сета на биокана, но имам и артисали торове на гуанокалонг. Имам 2 концепции едната е да торя с на гуанокалонг нещата с малко модификации - таблицата на калонг е разработена от FastBuds, от нея имам блуума, грола, флорайзън + батгуано разтвор към тая комбинация да добавя калмаг на биобиз + минерал меджика силиката + за стимулат биг бъд оджи органикс на адвансед. Другия вариант не знам колко ще е удачен, щото казват че торовете на биокана са специално за тяхната почва значи сета на биокана + биг бъд оджи, бат гуано р-р, калмаг, силикат? Кажете тия неща как дс ги комбинирам , за да имам здрави и прави растения с яки глави без ядове, дс не стане работата 9 баби келяво дети....
Прикачени файлове
foto_no_exif (58)-min.jpg
foto_no_exif (55).jpg
foto_no_exif (57).jpg
foto_no_exif (56).jpg
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”