Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Изпарители(vaporizer)
- BuTaMuH
- Градинар

- Has thanked: 1512 times
- Been thanked: 860 times
Вентито вече го пробвам повече от седмица и като цяло е много по добър от Пакса, при пакса постоянно ме задавяше докато при венти много по гладко влиза и повече пара се вади.относно почистването и там венти е по лесен за почистване,пакса бъркаш вътре с едни фитил да го лъснеш а при венти махаш главата и се разглобява супер лесно и го пускам в спирт след което го почиствам с тампони за грим и клечки за уши. А за нагряване и дума да не става освен областта където нагрява реотана.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
-
Inna
- Marijuana Mom

Пробвах вейпчето,добре се вейпва с него.Аз си му сложих дългия мундщук,да ми е по-далеч камерата от устата.Пробвах и на 240,за мен е много изгарящо,но пък който обича да си изхори коза както трябва,на него ще му допадне.Камерката е широчка и като че по-хубаво опича материала от високата и тясна на Да винчито.Не съм прибвала капсулите за дозировка,защото са по-малки,пък ние го пушим двама....Загрява доста бързичко,елементарни бутони и контрол,без изгъзици и уай фай хаха.Отдолу има дупчици за въздух,което според мен е плюс.Батерията не е сменяема,но пък кара вече няколко сесии по 240s,а не съм я зареждала до сега още. Като цяло и за цената си съм доволна,като го поизползвам повечко ще видя и какво не ми харесва.
-
extra_man
- Градинар

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 12 times
Здрасвейте, а това с решетката може ли цялото да се накисне в спирт? Въобще почистването как става?Inna написа: ↑19 Авг 2025, 09:35 Пробвах вейпчето,добре се вейпва с него.Аз си му сложих дългия мундщук,да ми е по-далеч камерата от устата.Пробвах и на 240,за мен е много изгарящо,но пък който обича да си изхори коза както трябва,на него ще му допадне.Камерката е широчка и като че по-хубаво опича материала от високата и тясна на Да винчито.Не съм прибвала капсулите за дозировка,защото са по-малки,пък ние го пушим двама....Загрява доста бързичко,елементарни бутони и контрол,без изгъзици и уай фай хаха.Отдолу има дупчици за въздух,което според мен е плюс.Батерията не е сменяема,но пък кара вече няколко сесии по 240s,а не съм я зареждала до сега още. Като цяло и за цената си съм доволна,като го поизползвам повечко ще видя и какво не ми харесва.![]()
-
Inna
- Marijuana Mom

Здравей!Нагоре мундщука се разглабя лесно и се чисти лесно.Ще снимам.За долния път за въздуха ще видим,дано натам не се запушва.......Но по принцип съм имала проблеми с почистването на някои(по-назад съм ги показвала),така че трябва да се избират внимателно с тия цени и вечни,експериментални кусури.....extra_man написа: ↑20 Авг 2025, 09:45Здрасвейте, а това с решетката може ли цялото да се накисне в спирт? Въобще почистването как става?Inna написа: ↑19 Авг 2025, 09:35 Пробвах вейпчето,добре се вейпва с него.Аз си му сложих дългия мундщук,да ми е по-далеч камерата от устата.Пробвах и на 240,за мен е много изгарящо,но пък който обича да си изхори коза както трябва,на него ще му допадне.Камерката е широчка и като че по-хубаво опича материала от високата и тясна на Да винчито.Не съм прибвала капсулите за дозировка,защото са по-малки,пък ние го пушим двама....Загрява доста бързичко,елементарни бутони и контрол,без изгъзици и уай фай хаха.Отдолу има дупчици за въздух,което според мен е плюс.Батерията не е сменяема,но пък кара вече няколко сесии по 240s,а не съм я зареждала до сега още. Като цяло и за цената си съм доволна,като го поизползвам повечко ще видя и какво не ми харесва.![]()
-
extra_man
- Градинар

Ето го и моя. Не съм доволен, защото няма мундщук, а се дърпа от горното капаче. Не е удобен, и сигурно ще си купя друг. Но сега като мисля, трябва първо да се разгледа устройството на живо, а не само по характеристики от сайт... Ако някой има модел, който е ползвал и от който е доволен, моля да пише. Успех.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
То това си бие на евтина пластмаса само като го гледам, не бих до бутнал и с пръчка даже, кви пари се изръси за него ако не е тайна?
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

Те всичките имат едни или други кусури,които проличават след дълга употреба за жалост.Аз иначе съм си харесала един по-назад съм го дала-Лобо нещо си,който ми отговаря поне на хартия на всичките изисквания...Но не съм го прбвала,взех друг(този последния,иначе добре се пуши д него,засега съм доволна).Има и един дървен,стъкло,но много скъп.extra_man написа: ↑25 Авг 2025, 10:37 Ето го и моя. Не съм доволен, защото няма мундщук, а се дърпа от горното капаче. Не е удобен, и сигурно ще си купя друг. Но сега като мисля, трябва първо да се разгледа устройството на живо, а не само по характеристики от сайт... Ако някой има модел, който е ползвал и от който е доволен, моля да пише. Успех.
-
extra_man
- Градинар

Не, метален е, тежък и доста пари беше, към 300 лева. А това жълтото е със златен филм, т.е. позлатено, за по-чисто. Но много малко дим пуска и бавно и с много дърпане надрусва...Peggy Zina написа: ↑25 Авг 2025, 10:54 То това си бие на евтина пластмаса само като го гледам, не бих до бутнал и с пръчка даже, кви пари се изръси за него ако не е тайна?
-
Inna
- Marijuana Mom

Тези иначе пак са уж немски,водеха се свестни....Но много близо изглежда дупката до устата.Няма ли някоя друга приставка с нещо по-дълго да се продава отделно поне?Такова подобно има на Да винчито,но поне имат и по-дълго в комплекта,а и камерата е отдолу и има доста разстояние да се охлади и събере пара.Аз това плоското му не го ползвам никога,даже и мундщуците все ми се виждат къси но поне е по-добре.extra_man написа: ↑26 Авг 2025, 09:49Не, метален е, тежък и доста пари беше, към 300 лева. А това жълтото е със златен филм, т.е. позлатено, за по-чисто. Но много малко дим пуска и бавно и с много дърпане надрусва...Peggy Zina написа: ↑25 Авг 2025, 10:54 То това си бие на евтина пластмаса само като го гледам, не бих до бутнал и с пръчка даже, кви пари се изръси за него ако не е тайна?![]()
.png)