Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Опазете ми дробчето

Всичко останало
Семена марихуана
omerta420ebegiznaese

Мухъл? Изглежда малко старичка не знам дали е безопасно за пафкане това оставам вие да кажете. Ако не можете да определите по тази снимка може да направя друга
Прикачени файлове
exifread.com_clean_IMG_2189.jpeg
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Да, изглежда старичка. Как е съхранявано? Кафяво, не знам, може и да има, от тук не съм сигурна, но като че да. Опасно е да се пушат такива. Щом имаш съмнения, недей.
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2320 times

С тази трева ме върна много години назад, ако имаш какъвто и да е друг вариант, недей да пафкаш това. Наистина изглежда доста стара, помня преди време като нямаше откъде, един от моя квартал винаги продаваше такава трева, викахме и гъбата, щото се режеше като гъба :lol:
Keep on growing :stone:
cristalmethod
Нов Градинар
Нов Градинар
Has thanked: 6 times

пушил съм точно такава и нищо не ми стана макар да пише че била смъртоносна.ама човек като е окъсал и няма кво да пуше ама му се пуши е естествено да я изпуши нали :lol: тъй де аз бих я изпушил ама всеки сам си решава.който квото и да ми приказва това си е чиста зависимост,както е казал Фроид "Човек никога не се отказва от нищо,просто заменя едно удоволствие с друго"
Публикувай отговор