Ден 39-ти , послушах съвета ти ! Сутринта промих мн бавно всяко растение с по 10л вода с pH 6,50 и след това смесих 6 литра вода с 25% от торовете които трябва да добавя по графика тоест :
Bluh Complex: 7.5 мл
* Phosphor Plus: 3.75 мл
* Super Vit: 1 капка
* Power Zyme = 3 мл
* Boost = 3 мл
И по 1,5Л на всяко растение Cal-mag пропуснах ,но ще купя понеделник и на следващото поливане ще го ползвам само с вода и после ще редувам торене с вода през два дни като cal-mag слагам постоянно и постепенно увеличавам процентите на торовете но ме бяха съветвали да не използвам повече от 50% от графика на торовете до края на процеса , какво мислите ?
Също накрая след промивката и торенето от последната изтекла вода премерих с pH-то и то беше 6,60 и после с EC метъра премерих mS/cm и то беше 1030 и PPM беше 515 .
Вдигнах лампата на 60 см и сега чакаме за добри резултати , ако имате някакви съвети или забележки ще се радвам да ги чуя . Бандерас брат ми евала че си инвестирал 50хил и една година ако чакаш тва да ти кажа, явно ти е смешно че съм инвестирал по малко от теб но нали се сещаш че когато си аматьор не е хубаво да скачаш толкова на високо като падаш да не си счупиш врата . Затова реших да започна с възможно най-минималната инвестиция, съобразена с бюджета ми, подходяща за първи опит така че незнам какво искаше да ми кажеш с това твое изказване (може би да се похвалиш че си имал 50K ли не знам
.png)