Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Много много ви моля ви за помощ..
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Да и аз се спъвам в моя и го псувам, но ми върши работа, оправи ми проблемите с влагата в жилището...Моля, моля, дневникът направо тук го пускай!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Зависи в какво състояние влизашPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 17:43 Да и аз се спъвам в моя и го псувам, но ми върши работа, оправи ми проблемите с влагата в жилището...Моля, моля, дневникът направо тук го пускай!
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Това не е излагане. Излагане е например, когато правиш нещо нагло или просташко и си мислиш, че си голяма работа и голям хитрец и другите не те виждат какво представляваш и са глупави нали. А не е когато се учиш на нещо хубаво и полезно.TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 17:50Зависи в какво състояние влизашPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 17:43 Да и аз се спъвам в моя и го псувам, но ми върши работа, оправи ми проблемите с влагата в жилището...Моля, моля, дневникът направо тук го пускай!то сега на този етап ще гледам къде вървя хахаха ама после на втория грол (дай боже) е там вече незнам
ще лазя сигурно…
….та Дневник въобще нз дали ще правя само да се излагам тука …
- TeoDora83
- Градинар

Inna написа: ↑06 Дек 2024, 13:09Това не е излагане. Излагане е например, когато правиш нещо нагло или просташко и си мислиш, че си голяма работа и голям хитрец и другите не те виждат какво представляваш и са глупави нали. А не е когато се учиш на нещо хубаво и полезно.TeoDora83 написа: ↑05 Дек 2024, 17:50Зависи в какво състояние влизашPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 17:43 Да и аз се спъвам в моя и го псувам, но ми върши работа, оправи ми проблемите с влагата в жилището...Моля, моля, дневникът направо тук го пускай!то сега на този етап ще гледам къде вървя хахаха ама после на втория грол (дай боже) е там вече незнам
ще лазя сигурно…
….та Дневник въобще нз дали ще правя само да се излагам тука …
И плюс това ти няма да се изложиш. Сега на всички първите гроъове са от добри до чудесни(по-хубави от много мои последни) , докато някога, "когато бях млада" гледахме с някакви улични лампи някакви две жълти, сбръчкани се мъчат там с акари и си мислехме, че нещо правим.
Така че споко.
- TeoDora83
- Градинар

Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента

Чак сърцебиене получавам(от хубавите)
Обаче ме е яд много ,че пропуснах един важен детайл…F1 било автоматик …в заглавието не пишеше ауто и аз изобщо не си направих труда да погледна по обстойно ,а толкова много си ги харесах и избирах …най вече по мнения и ефекти…сега няма да мога да го гледам заедно с другите нали…? Бонусът незнам дали е подходящ също…
Еми каквото такова…ще изчакам мненията ви кои да сложа..още не съм и решила с какви торове..Spiral is my favourite! Заради стилът и начинът му на мислене..но доста път ще трябва да извървя и уча..сега по лесното и бързо ми се иска..палатката трябва да оправям..и други дреболии..но тези неща вече като съм сама ,на спокойствие…
Обаче ме е яд много ,че пропуснах един важен детайл…F1 било автоматик …в заглавието не пишеше ауто и аз изобщо не си направих труда да погледна по обстойно ,а толкова много си ги харесах и избирах …най вече по мнения и ефекти…сега няма да мога да го гледам заедно с другите нали…? Бонусът незнам дали е подходящ също…
Еми каквото такова…ще изчакам мненията ви кои да сложа..още не съм и решила с какви торове..Spiral is my favourite! Заради стилът и начинът му на мислене..но доста път ще трябва да извървя и уча..сега по лесното и бързо ми се иска..палатката трябва да оправям..и други дреболии..но тези неща вече като съм сама ,на спокойствие…
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1330 times
- Been thanked: 2318 times
Първо кажи какво си решила, колко растения ще има в палатката? Автомата може да го сложиш, просто ще дойде момент, където ще трябва да му правиш отделна храна, заради това, че той вече ще е в цъфтеж преди останалите. Ако имаш с какво да запълниш бройката , която си решила дай да го оставим за другия път автото. За торовете нали каза органика на canna ,че искаш?TeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 08:54 Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента
Keep on growing 
- TeoDora83
- Градинар

Spiral написа: ↑07 Дек 2024, 10:07Първо кажи какво си решила, колко растения ще има в палатката? Автомата може да го сложиш, просто ще дойде момент, където ще трябва да му правиш отделна храна, заради това, че той вече ще е в цъфтеж преди останалите. Ако имаш с какво да запълниш бройката , която си решила дай да го оставим за другия път автото. За торовете нали каза органика на canna ,че искаш?TeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 08:54 Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Колко бройки имаш, по възможност ги избери или всички еднакъв сорт или поне да са с приблизително еднакво дълъг цъфтеж, сегашния си грол го попрецаках, но виж от миналата година зимния ми , как 4 растения ат един сорт се различават едно друго. Не виждам и цбд сорт, но давай , другия път ще вземеш, пълни саксиите и гледай каквото имаш, че ей ся ще дойде лятото, ще следя с интерес и ще помагам , където ми е капацитета!TeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 08:54 Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- TeoDora83
- Градинар

Всичко което имам е на снимката..първо ,че чисто импулсивно я направих ,защото другите се бавят…второ, че въобще не гледах дали са съвместими …интересуваше ме само дали ще ми харесат като ефект(работа …сън…удоволствия..примерно)…отделно от много четене, което беше грешка се обърках…разколебах се относно торове ..химия или органика..отделно се занимавам и с други глупости в ежедневието…трябваше стъпка по стъпка…както и да е…трябваше това …трябваше онова..Peggy Zina написа: ↑07 Дек 2024, 10:53Колко бройки имаш, по възможност ги избери или всички еднакъв сорт или поне да са с приблизително еднакво дълъг цъфтеж, сегашния си грол го попрецаках, но виж от миналата година зимния ми , как 4 растения ат един сорт се различават едно друго. Не виждам и цбд сорт, но давай , другия път ще вземеш, пълни саксиите и гледай каквото имаш, че ей ся ще дойде лятото, ще следя с интерес и ще помагам , където ми е капацитета!TeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 08:54 Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента
Та …ще разчитам и на вас да ме коригирате и помагате…ти..Ина …Спирал
Това ми е повече от достатъчно!
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1330 times
- Been thanked: 2318 times
Blue dream-a 65 - 70 дниTeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 11:29Всичко което имам е на снимката..първо ,че чисто импулсивно я направих ,защото другите се бавят…второ, че въобще не гледах дали са съвместими …интересуваше ме само дали ще ми харесат като ефект(работа …сън…удоволствия..примерно)…отделно от много четене, което беше грешка се обърках…разколебах се относно торове ..химия или органика..отделно се занимавам и с други глупости в ежедневието…трябваше стъпка по стъпка…както и да е…трябваше това …трябваше онова..Peggy Zina написа: ↑07 Дек 2024, 10:53Колко бройки имаш, по възможност ги избери или всички еднакъв сорт или поне да са с приблизително еднакво дълъг цъфтеж, сегашния си грол го попрецаках, но виж от миналата година зимния ми , как 4 растения ат един сорт се различават едно друго. Не виждам и цбд сорт, но давай , другия път ще вземеш, пълни саксиите и гледай каквото имаш, че ей ся ще дойде лятото, ще следя с интерес и ще помагам , където ми е капацитета!TeoDora83 написа: ↑07 Дек 2024, 08:54 Не мога да опиша с думи как се чувствам в момента
Еми каквото такова…ще изчакам мненията ви кои да сложа..още не съм и решила с какви торове..Spiral is my favourite! Заради стилът и начинът му на мислене..но доста път ще трябва да извървя и уча..сега по лесното и бързо ми се иска..палатката трябва да оправям..и други дреболии..но тези неща вече като съм сама ,на спокойствие…но пък от друга страна ще ми е интересно, ще бъде нещо като експеримент за мен(малко или много трябва да си малко луд като цяло за да се занимаваш с тези неща..имам си я по рождение
)
Та …ще разчитам и на вас да ме коригирате и помагате…ти..Ина …Спирал
Това ми е повече от достатъчно!
Mack & Crack 70 дни
Durban Poison 56 дни
Nothern lights 45-50
Това са цъфтежите на сортовете, които имаш и забелязах, че си взела по 1 семка от всички, което значи, че ще береш всяко по отделно. Не би трябвало да е проблем, просто беше оптимално да са еднакви цъфтежи, за да може да си ги сушиш в палатката едновременно. В този случай блуд дрийм и мак ен крак ще бъдат горе долу заедно, а може и да не ти се падне бърз нодерн лайт и да се съчетае с дюрбан пойзъна да го отрежеш, ще видим. А за торовете , да щом имаше на канна ризото, логично е да вземеш тяхната серия. Както ти бях казал, при химията ще трябва ПХ метър и да мериш и настройваш микса, ако вземеш био серията не би трябвало да се налага. Там само с водата ще правиш едно нещо, но първо прецени какво ще вземеш и тогава, няма смисъл да ти пълня главата с излишни работи
Keep on growing 
.png)