Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Seedsman Promotions / Промоции на Канабис семена

Цялата важна информация на едно място
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

grustman написа: 15 Ное 2024, 09:29 Прилагайте точните сортове от с висок добив в чудене съм и разбира се семките да не са цена 20 30 лв бр 😁
Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!" :D Истината е , че топа на топа сортове струват пари, неслучайно и Сийдсмен пуснаха нови сортове за по 20ина лева на семка, и махнаха някои големи пакети за сортове, които отпреди години които идваха на 2.40 лева бройката, хубава, феминизирана семка. А мислил ли си за клонинги или нямаш възможност/желание/време/нерви? Аз понеже дебна за промоции като старите баби :lol: , използвам възможността да ви съобщя, че Черният Петък в Seedsman дойде и има 30% на всички Сийдсмен сортове, и 20% отстъпка на популярните брийдъри - кеф ти семки на сийдсмен за по 5- 6 левабройката, кеф ти семки на Барни за по 5-6 лева бройката, Шишкабери, Blue Gelato 41 и т.н. примерно + 9-12 БЕЗПЛАТНИ СЕМЕНА и още подаръци. От това по-голямо разнообразие, здраве му кажи, търси все ще намериш оферта! Аз вече моята поръчка я направих, тия семки ще ми стигнат за година - две, понеже нямам възможност да цъфтя повече от 4 пълноразмерни растения съветвам и всички останали във форума да се възползват от сегашната промоция! Реално съм си купил 3 неща , другото са бонуси и подаръци. Вече ако търсиш оферта 2 на цената на 1 и подобни - търсиш в официалните сайтове на брийдърите!
https://www.seedsman.com/eu-en/promotions
Прикачени файлове
Screenshot 2024-11-15 at 11-29-55 My account.png
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Peggy Zina написа: 15 Ное 2024, 12:06
grustman написа: 15 Ное 2024, 09:29 Прилагайте точните сортове от с висок добив в чудене съм и разбира се семките да не са цена 20 30 лв бр 😁
Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!" :D Истината е , че топа на топа сортове струват пари, неслучайно и Сийдсмен пуснаха нови сортове за по 20ина лева на семка, и махнаха някои големи пакети за сортове, които отпреди години които идваха на 2.40 лева бройката, хубава, феминизирана семка. А мислил ли си за клонинги или нямаш възможност/желание/време/нерви? Аз понеже дебна за промоции като старите баби :lol: , използвам възможността да ви съобщя, че Черният Петък в Seedsman дойде и има 30% на всички Сийдсмен сортове, и 20% отстъпка на популярните брийдъри - кеф ти семки на сийдсмен за по 5- 6 левабройката, кеф ти семки на Барни за по 5-6 лева бройката, Шишкабери, Blue Gelato 41 и т.н. примерно + 9-12 БЕЗПЛАТНИ СЕМЕНА и още подаръци. От това по-голямо разнообразие, здраве му кажи, търси все ще намериш оферта! Аз вече моята поръчка я направих, тия семки ще ми стигнат за година - две, понеже нямам възможност да цъфтя повече от 4 пълноразмерни растения съветвам и всички останали във форума да се възползват от сегашната промоция! Реално съм си купил 3 неща , другото са бонуси и подаръци. Вече ако търсиш оферта 2 на цената на 1 и подобни - търсиш в официалните сайтове на брийдърите!
Мерси братко
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Peggy Zina написа: 15 Ное 2024, 12:06
:signw: Промоцията ще е до 29и Ноември.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Айде и аз ще поръчам за първи път от сиидсмен, за следващия гроу преди лятото да съм зареден. :D
Keep on growing :stone:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......
Прикачени файлове
foto_no_exif_(38)-min[1].jpg
foto_no_exif_(37)-min[1].jpg
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 18:08 Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......
Добре ,че не си взел шишкаберито . При мен беше доста зле , гаден вкус и мирис дори след 2 3 месеца в буркан пак не е окау.
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

mravkatrevoman написа: 07 Дек 2024, 02:04
Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 18:08 Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......
Добре ,че не си взел шишкаберито . При мен беше доста зле , гаден вкус и мирис дори след 2 3 месеца в буркан пак не е окау.
Едни го хвалят други го плюят, не мога да взема страна. Сега ако са пресни мисля да изкарам следващите проекти на бонус семки, искаше ми се едни сативи да пусна ,макар че като гледам бонустие на Спирал се успокоявам :D , и си казах грехота е да ги оставя.
Аватар
BuTaMuH
Градинар
Градинар
Has thanked: 1512 times
Been thanked: 860 times

mravkatrevoman написа: 07 Дек 2024, 02:04
И аз го забелязах братле... дори сега го засади пак с 2 бройки ама реших да направя последен с барни защото и мимозата не ми допадна и пинаепъла също... и затова сменям фирмата а ето и новото попълнения.Като се има в предвид че съм поръчал само на грийнхаус семейната всичко друго са подаръци от вилабафо.
Прикачени файлове
20241212_153609_copy_768x1707.jpg
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

И аз го забелязах братле... дори сега го засади пак с 2 бройки ама реших да направя последен с барни защото и мимозата не ми допадна и пинаепъла също... и затова сменям фирмата а ето и новото попълнения.Като се има в предвид че съм поръчал само на грийнхаус семейната всичко друго са подаръци от вилабафо.
[/quote]

Много зле са явно щом тука за няколко дни има няколко оплакали се нещата не са окау.
Изглежда интересно ще следя ако качваш . Аз не съм поръчвал от другаде до сега освен от сийдсмъна.
:roll:
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Да се слага всичко под общ знаменател не одобрявам, пробвайте експериментирайте, никой не ви спира, колкото до барни, отвън ги ползвам 4та година , да имал съм сдухани, но съм имал и ебати яките торпеда. Вътре ги гледам вече 4и дневник, единственото сдухване е от моя магария.... Миналия ми зимен индор смятам , че се получи на ниво. Мисля-по нататъка да ползвам други брийдъри, само защото получих читави бонус семена и не ми се дават пари за семена и искам да оползотворя този потенциал от семки....
Публикувай отговор

Обратно към “Индекс на Важните Теми”