Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

СПАМ

Всичко останало
Публикувай отговор
Семена марихуана
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 472 times
Been thanked: 1476 times

Липсва им окраска , малко гирлянди коледни елхи 😃😃😃😃
Прикачени файлове
IMG_6873.jpeg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

Spiral написа: 05 Дек 2024, 18:59
Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 16:33
Spiral написа: 02 Дек 2024, 17:24

5 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има :lol:
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти :D.
При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?
Каквото няма да ползваш сега всичкото го слагай в хладилник. Тъпо е бонусите че не са в оригинални опаковки, но пак става да ги запечаташ в някой по-корав джъмпър и да са в пълна тъмнина, отделно в някаква кутиика примерно. Ако са добре опаковани няма да се овлажнят. Иначе за автотата всички са много предубедени към тях, мятай ги първия ми гроу беше с автота и стана брутален по 70-80 на китка изкарах и то 12 на 12 светлина, пресяти и топирани 😁. По нататък ще пусна и аз някой автомат. То си проличава кога влизат в цъфтеж и така знаеш кога да сменяш храната.
На кантар съм , светни ме ако обичаш, като му дойде времето за тези техники, да не се сдухат само и ми прати някой твой подробен дневник с автоматици. Сега чета книгата на Сервантес от Сийдсмена, може и ти да си я заявиш с имейл, безплатна е, той казва , че даже не било ок да са в пластмасови саксии , щото като стигнели корените пластмасата се стресирали, не знам на кого да вярвам вече, мисля почвата ми за тях да е лайтмикс на биобиз БЕЗ никакви добавки, в ТЕМАТА почва за автоматици WDscorpio казва , че вегетацията може даже без храна.....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1312 times
Been thanked: 2220 times

Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 20:27
Spiral написа: 05 Дек 2024, 18:59
Peggy Zina написа: 05 Дек 2024, 16:33

При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?
Каквото няма да ползваш сега всичкото го слагай в хладилник. Тъпо е бонусите че не са в оригинални опаковки, но пак става да ги запечаташ в някой по-корав джъмпър и да са в пълна тъмнина, отделно в някаква кутиика примерно. Ако са добре опаковани няма да се овлажнят. Иначе за автотата всички са много предубедени към тях, мятай ги първия ми гроу беше с автота и стана брутален по 70-80 на китка изкарах и то 12 на 12 светлина, пресяти и топирани 😁. По нататък ще пусна и аз някой автомат. То си проличава кога влизат в цъфтеж и така знаеш кога да сменяш храната.
На кантар съм , светни ме ако обичаш, като му дойде времето за тези техники, да не се сдухат само и ми прати някой твой подробен дневник с автоматици. Сега чета книгата на Сервантес от Сийдсмена, може и ти да си я заявиш с имейл, безплатна е, той казва , че даже не било ок да са в пластмасови саксии , щото като стигнели корените пластмасата се стресирали, не знам на кого да вярвам вече, мисля почвата ми за тях да е лайтмикс на биобиз БЕЗ никакви добавки, в ТЕМАТА почва за автоматици WDscorpio казва , че вегетацията може даже без храна.....
Ами те бяха в ТХЦ фермата едно време, няма как да ти ги пратя :D, смисъл имам ги всичките гроуове документирани, но сори такива са правилата на този форум. Вярвай в това, което виждаш да работи за теб, като цяло в гледането си има основни закони, за които няма второ мнение , но доста неща един ще каже едно друг друго и двамата са си прави за себе си, защото са имали добър резултат, не се вглъбявай във всяко едно нещо, което по-опитен ти каже. Иначе да особено за аутдоор по-логично е текспотове да правиш ако не са в земята. Аз винаги съм ползвал само Лайт микс, преди много ползвах на Gold Standart лайта ама вече почти никъде не я намирам и за това взимам на био биз и само да знаеш, че никоя лайт не е БЕЗ добавки. Дори и лайта си има поне 0.8-1 ЕЦ храна в него, освен ако не го омешеш с кокос и го направиш още по-слаб тогава да. Абсолютно е възможно вег без храна, вег-а на един автомат е към 4 седмици зависи колко е голям съда, колкото по-малък толкова по-бързо ще почне да цъфти и примерно аз ползвам руут бустера на террра акуатика, в който НПК-то е 1-1-1 и като давам максималната доза те си стоят наситено зелени, основна гроу почти не ползвам, даже бутилката ми вече е станала на кристали, не че има срок на годност де :lol: . Иначе за въпросния ми гроу, пак си бяха в същите 20Л кофи дето ползвам и си гледах с целия сет на terra aquatica(GHE) спазвайки таблицата с флъшовете даже. Единствената разлика от сега беше, че ползвах 2part основната храна Flora duo се казваше тогава сега нз как е. имах и един гроу на fast buds-tangerine dream пак си станаха доста големи и бях доволен. Пускай ги като можеш не го мисли, ще ги оправим :D , само с ледовете има една особеност, че като се гледат аутота ако си на 18/6 не се засилва толкова лампата понеже обшия PAR който ще получават е по- голям, поне така съм чел, за мен няма значение дали ще си на 12/12 или 18/6 при автота или поне при мен не е имало лош резултат от 12/12. Както казах много хора ще кажат друго, ти си знаеш :lol: .
Keep on growing :stone:
Фен

Здравейте, нов съм тук и имам въпрос към по-опитните. Интересувам се да пробвам лсд, но честно казано ме е страх. Някой може ли да каже дали има какво да се обърка, като дали го смесват с някакви боклуци или нещо такова. Благодаря!
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Фен написа: 18 Дек 2024, 10:37 Здравейте, нов съм тук и имам въпрос към по-опитните. Интересувам се да пробвам лсд, но честно казано ме е страх. Някой може ли да каже дали има какво да се обърка, като дали го смесват с някакви боклуци или нещо такова. Благодаря!
Недей , има достатъчно инфо в нета . Файда няма не се занимавай с глупости .
:roll:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

mravkatrevoman написа: 21 Дек 2024, 20:23
Фен написа: 18 Дек 2024, 10:37 Здравейте, нов съм тук и имам въпрос към по-опитните. Интересувам се да пробвам лсд, но честно казано ме е страх. Някой може ли да каже дали има какво да се обърка, като дали го смесват с някакви боклуци или нещо такова. Благодаря!
Недей , има достатъчно инфо в нета . Файда няма не се занимавай с глупости .
И аз нещо не съм фенка. Веднъж пробвах малко, беше забавно, но то беше четвъртинка и само ме разлигави и пудари на смях, в космоса не ходих, защото не желая, нямам нужда от това. Харесвам само природни неща, отгледани от мен най-добре и без човешка, селска, мутренска намеса и докосване от гнусни дилъри, защото това си го вкарвам в тялото. Някой ще почне да ми обяснява как LSD-то се правело от растение и тн bs. Не, пипне ли го дилърче или мутрафон да го продава това не може да ми носи нищо духовно!
Фен

Ми чувал съм много позитивни неща от хора, които са пробвали, включително и мои познати. Иначе съм съгласен за това с дилърите но нямам възможност да се занимавам да садя в нас а и нямам пособията.
Аватар
mravkatrevoman
Градинар
Градинар
Has thanked: 768 times
Been thanked: 442 times

Фен написа: 24 Дек 2024, 20:47 Ми чувал съм много позитивни неща от хора, които са пробвали, включително и мои познати. Иначе съм съгласен за това с дилърите но нямам възможност да се занимавам да садя в нас а и нямам пособията.
Ами тогава остава да чуеш и отрицателните неща от хората които са пробвали . Провери колко човека са си останали с бед трип за цял живот и на колко им се е прецакал живота от това което са видяли . Не всяка психика е еднаква има хора които са много по потенциални да развият даден проблем и там проблемите не са повръщане ами са психически и са завинаги . Ако си решил да пробваш надали ще те разубедя и тук надали ще получиш насърчителни слова така като гледам така ,че сам си прави изводите братле .
:roll:
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 3942 times
Been thanked: 4774 times

Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
firstcitizen
Буден
Буден
Has thanked: 5591 times
Been thanked: 3539 times

I’m 100% back!
Публикувай отговор