Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
На кантар съм , светни ме ако обичаш, като му дойде времето за тези техники, да не се сдухат само и ми прати някой твой подробен дневник с автоматици. Сега чета книгата на Сервантес от Сийдсмена, може и ти да си я заявиш с имейл, безплатна е, той казва , че даже не било ок да са в пластмасови саксии , щото като стигнели корените пластмасата се стресирали, не знам на кого да вярвам вече, мисля почвата ми за тях да е лайтмикс на биобиз БЕЗ никакви добавки, в ТЕМАТА почва за автоматици WDscorpio казва , че вегетацията може даже без храна.....Spiral написа: ↑05 Дек 2024, 18:59Каквото няма да ползваш сега всичкото го слагай в хладилник. Тъпо е бонусите че не са в оригинални опаковки, но пак става да ги запечаташ в някой по-корав джъмпър и да са в пълна тъмнина, отделно в някаква кутиика примерно. Ако са добре опаковани няма да се овлажнят. Иначе за автотата всички са много предубедени към тях, мятай ги първия ми гроу беше с автота и стана брутален по 70-80 на китка изкарах и то 12 на 12 светлина, пресяти и топираниPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 16:33При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?Spiral написа: ↑02 Дек 2024, 17:24
5 бр, автота blue cheese на Royal queen, от автота най-доволен съм от fastbuds не знам тези как ще са.
1 бр. Chem og на Female seeds, който ще пусна на следващия гроу
3бр. Purple Ghost Candy на Seedsman с 10-12 седмици цъфтеж.
3 бр Tuna God на BC Bud Depot, които са регуларки, но сорта си звучи доста добре, само не знам колко сполучлив ще е вкусът на "опушена риба тон", който бриидъра твърди, че има![]()
при теб сигурно ще са различни, уж е на рандъм какво получаваш. Между другото Attitude seeds при изхарчени 75 паунда също получаваш 9 семки, който са по- яки и всички са различни, ще знам догодина да изчакам малко с празничните оферти.
. По нататък ще пусна и аз някой автомат. То си проличава кога влизат в цъфтеж и така знаеш кога да сменяш храната.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Ами те бяха в ТХЦ фермата едно време, няма как да ти ги пратяPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 20:27На кантар съм , светни ме ако обичаш, като му дойде времето за тези техники, да не се сдухат само и ми прати някой твой подробен дневник с автоматици. Сега чета книгата на Сервантес от Сийдсмена, може и ти да си я заявиш с имейл, безплатна е, той казва , че даже не било ок да са в пластмасови саксии , щото като стигнели корените пластмасата се стресирали, не знам на кого да вярвам вече, мисля почвата ми за тях да е лайтмикс на биобиз БЕЗ никакви добавки, в ТЕМАТА почва за автоматици WDscorpio казва , че вегетацията може даже без храна.....Spiral написа: ↑05 Дек 2024, 18:59Каквото няма да ползваш сега всичкото го слагай в хладилник. Тъпо е бонусите че не са в оригинални опаковки, но пак става да ги запечаташ в някой по-корав джъмпър и да са в пълна тъмнина, отделно в някаква кутиика примерно. Ако са добре опаковани няма да се овлажнят. Иначе за автотата всички са много предубедени към тях, мятай ги първия ми гроу беше с автота и стана брутален по 70-80 на китка изкарах и то 12 на 12 светлина, пресяти и топираниPeggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 16:33
При мене разнообразието е по-скромно , но по-използваемо, даже може по-нататъка като си оправя батаците със сегашния грол мисля да почна проект с тях. Ако може като по-опитен да ми споделиш кои си заслужават - 4бр Кошер Къш на Гардън ъф грийн- чиста индика, 3 бр Блубери фото на сийдсмен, Аляскън пърпъл автомат на Сийдсмен 5 бр- сърбят ме ръцете , не съм пробвал никога автомат вътре, дали си струва де се вкарвам с тях в батаци, при все че още тероризирам фотопериодните, не знам дали съм дорасъл да гледам автоматици , а ми се иска да направя 1 гролче преди да заложа семките за навънка, които имам намерение да пусна пак навреме, какво ти е мнението? Долап хладен, тъмен и сух досатъчен ли е за съхранение? Че сега до бокса духа печка и топли, като ги съхранявате в хладилник не се ли овлажняват?. По нататък ще пусна и аз някой автомат. То си проличава кога влизат в цъфтеж и така знаеш кога да сменяш храната.
Keep on growing 
Здравейте, нов съм тук и имам въпрос към по-опитните. Интересувам се да пробвам лсд, но честно казано ме е страх. Някой може ли да каже дали има какво да се обърка, като дали го смесват с някакви боклуци или нещо такова. Благодаря!
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Недей , има достатъчно инфо в нета . Файда няма не се занимавай с глупости .

-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
И аз нещо не съм фенка. Веднъж пробвах малко, беше забавно, но то беше четвъртинка и само ме разлигави и пудари на смях, в космоса не ходих, защото не желая, нямам нужда от това. Харесвам само природни неща, отгледани от мен най-добре и без човешка, селска, мутренска намеса и докосване от гнусни дилъри, защото това си го вкарвам в тялото. Някой ще почне да ми обяснява как LSD-то се правело от растение и тн bs. Не, пипне ли го дилърче или мутрафон да го продава това не може да ми носи нищо духовно!mravkatrevoman написа: ↑21 Дек 2024, 20:23Недей , има достатъчно инфо в нета . Файда няма не се занимавай с глупости .
Ми чувал съм много позитивни неща от хора, които са пробвали, включително и мои познати. Иначе съм съгласен за това с дилърите но нямам възможност да се занимавам да садя в нас а и нямам пособията.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 442 times
Ами тогава остава да чуеш и отрицателните неща от хората които са пробвали . Провери колко човека са си останали с бед трип за цял живот и на колко им се е прецакал живота от това което са видяли . Не всяка психика е еднаква има хора които са много по потенциални да развият даден проблем и там проблемите не са повръщане ами са психически и са завинаги . Ако си решил да пробваш надали ще те разубедя и тук надали ще получиш насърчителни слова така като гледам така ,че сам си прави изводите братле .

- Sofia Cannabis
- Градинар

- Has thanked: 3942 times
- Been thanked: 4774 times
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
- firstcitizen
- Буден

- Has thanked: 5591 times
- Been thanked: 3539 times
I’m 100% back!
.png)