И на мен ми се случи така с един Рапакс . Продуктите им наистина са топ , мислех че е било единичен случай при мен ама явно си са калпави самите капачки.Peggy Zina написа: ↑10 Юли 2024, 18:47 Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачкиТова на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана
Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
СПАМ
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 768 times
- Been thanked: 443 times

- mravkatrevoman
- Градинар

mravkatrevoman написа: ↑11 Сеп 2024, 14:31И на мен ми се случи така с един Рапакс . Продуктите им наистина са топ , мислех че е било единичен случай при мен ама явно си са калпави самите капачки.Peggy Zina написа: ↑10 Юли 2024, 18:47 Пиша тук да не отварям нова тема в раздела за ревюта. От едно 4-5 години пазаря препарати за растителна защита от онлайн магазин Амитица https://amiti.org/ и не е минавала година без нацепени капачки и похабени препарати. Мълчах си, защото виждах резултати от продуктите им. Та апелирам тукашните членове на форума, да си преливат препаратите от този магазин в сигурни шишенца.... А аз мисля при следващата ми поръчка от Амитица, ако направя такава да им дам 20 стотинки за нормални капачкиТова на нищо не прилича, продават неевтини продукти, не за 50 стотинки, а опаковка дето един път като я отворя , трябва да я хвърлям, както стана за пореден път тази година - опрях до шишенцето с нимАзал Т/С , намерих го разлято - омазани инструменти, ключове,портмонета, дрехи, не ме питайте колко неща изхвърлих и как съм чистил това, което остана
Отделно ми направи впечатление, че нимазала седи по-рядък , не съм си променил условията на съхранение на препаратите, не знам на какво се дължи това.....
П.С. Беше се изляло върху контролера на лампа за 1200 лв и "леко" бях понапълнил гащите като знам колко време съм си мечтал за нея . Работи си лапмата за щастие нямах проблеми с нея.

- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
А ти къде се загуби, да очакваме ли скоро твой проект?iKAR написа: ↑06 Ное 2024, 19:43 Като гледам от гърците вариантите, които се доближават до 1:1 (THC:CBD) са май "CBD Kush" и "CBD Skunk Haze" на Dutch Passion. Крем сиренето да не ме линчува после колежката е малко странно на вкус (аз съм попринцип преследвач на хубавите вкусове, най-вече плодови, съответно и малко фанатик на тема сушене и кюринг), а и да се знае, че 1:1 попринцип се усеща като по-слаб ефект, заради симбиотичното действие на CBD-то с психоактивното THC. От друга страна, ако човек си отгледа един чист ЦБД сорт (както аз например гледах Dr. Seedsman и Pink Kush CBD), с него винаги може да си направи микс 1:1 с нещо друго в цигарата. Затова след всички препоръки за сортове, аз окончателно заставам зад Blueberry-то, защото просто си ми е личен фаворит, прекрасна индика с много готин ефект. Сега в носталгични размисли за тоя сорт, загледах че има интересно изглеждащо блубери на Дъч Пешън (има го и при гърците), и след всички суперлативи на Ина за тоя брийдър, лично аз възнамерявам да го поръчам съвсем скоро. Последен съвет към бъдещата колежка: не се тревожи за твърде много неща наведнъж отсега, а карай едно по едно, първо вземи и нагласи комплекта, замери температури и влага няколко дни, както те е посъветвал Пеги, паралелно вземи просто някакви семки, без да се втелясваш твърде много над сорт/сортове. Избери с какви торове ще отглеждаш, и стартирай. Направи си един дневник/тема и там вече може в движение да се помага с конкретни съвети и насоки. Колкото и да чете човек предварително, най-добре се учи с практика! УСПЕХ!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Тука съм си, на нищо ексклузивно не се дължи моето кратко отсъствие (и слава Богу). Може да пусна скоро някой дневник, макар че при мене е скука, нищо интересно, добре познатият и верен стар сетъп - марс-хидро/био-кана 
- mravkatrevoman
- Градинар

- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Много зависи от сезона и колко поливки ми се падат седмично, когато е по-студено и ми се пада по една поливка седмично (защото растенията за толкова време успяват да си изпият водата) храня на всяка поливка, защото схемата е със седмична доза храна. Когато е топло и правя по 2, а понякога и 3 поливки седмично (в адските жеги) редувам храна и вода. Общо взето се водя по това всяка седмица да си вземат необходимата храна.
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Терминът „F1“ означава „Filial 1“, което описва първото поколение потомство между две различни инбредни линии (IBL). За разлика от традиционните сортове канабис, които са склонни да генерират множество фенотипове, хибридите F1 осигуряват последователна, надеждна и стабилна реколта.`
Копнато и пейстнато от гугъл, общо взето като си купиш нормални семки 10бр примерно, може да има 5 варианта, нищо че са един и същ сорт. Едно дълго, друго малко, трето дава малко, но с много кристал, четвърто дава грамаж ама главите не са най- добро качество и тн. F1 едва ли не обещава почти едни и същи растения от семка.
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 717 times
- Been thanked: 1008 times
Инбриидинг, демек кръвосмешение ли? И това в крайна сметка автоматици ли са, фотопериодни ли са, носят ли стрес а у и т. Н.? И струват ли си парите, щото не са малко, а аз да кажа, че не са малко значи ептен....Spiral написа: ↑21 Ное 2024, 21:54Терминът „F1“ означава „Filial 1“, което описва първото поколение потомство между две различни инбредни линии (IBL). За разлика от традиционните сортове канабис, които са склонни да генерират множество фенотипове, хибридите F1 осигуряват последователна, надеждна и стабилна реколта.`
Копнато и пейстнато от гугъл, общо взето като си купиш нормални семки 10бр примерно, може да има 5 варианта, нищо че са един и същ сорт. Едно дълго, друго малко, трето дава малко, но с много кристал, четвърто дава грамаж ама главите не са най- добро качество и тн. F1 едва ли не обещава почти едни и същи растения от семка.

"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2222 times
Фотопериодни са, но аз не бих се занимавал само заради това, че ще растат по един и същ начин. Предпочитам сортове с интересни терпини и цветове.Peggy Zina написа: ↑23 Ное 2024, 16:46Инбриидинг, демек кръвосмешение ли? И това в крайна сметка автоматици ли са, фотопериодни ли са, носят ли стрес а у и т. Н.? И струват ли си парите, щото не са малко, а аз да кажа, че не са малко значи ептен....Spiral написа: ↑21 Ное 2024, 21:54Терминът „F1“ означава „Filial 1“, което описва първото поколение потомство между две различни инбредни линии (IBL). За разлика от традиционните сортове канабис, които са склонни да генерират множество фенотипове, хибридите F1 осигуряват последователна, надеждна и стабилна реколта.`
Копнато и пейстнато от гугъл, общо взето като си купиш нормални семки 10бр примерно, може да има 5 варианта, нищо че са един и същ сорт. Едно дълго, друго малко, трето дава малко, но с много кристал, четвърто дава грамаж ама главите не са най- добро качество и тн. F1 едва ли не обещава почти едни и същи растения от семка.![]()
Keep on growing 
.png)