TeoDora83 написа: ↑16 Ное 2024, 08:43
Ето ме отново със вече сглобена палатка
Пускам й снимки
Имам и въпроси
Свързах лампата с приложението …
Но филтъра и вентилатора не се свързват…не мога да разбера каква е причината…къде бъркам…или тази флашка е само за светлината ?Също така, трябва ли да махам платът от филтъра..прочетох някъде че не трябва но все пак питам.. Тук вече нищо не разбирам…
Пеги Зина хванах промоцията за семената ,благодаря ти…помагай моля те
Ина почистих както каза всичко преди това..благодаря
Аз да вляза в ролята на Фънки, който все кусури намира

- раклонителите и таймерът нямат работа вътре в бокса, ОСВЕН ако не са със сертификат за водоустойчивост, за твоя безопасност го казвам 100 на 100 имаш отвори за кабели. Овлажнителя ползвай тоя докато пръдне , снимай го макар, че аз се досещам , за какъв горе долу става дума. Ем аз изхвърлих 4-5 такива. Ползвай го сега като си го купила, па вече по нататъка си купи като тоя де ти показах! Сега може по нататъка да се наложи да си купиш я обезвлажнител, я вентилаторна печка, като им е студено, желателно е да не пада температурата под 15 градуса! Като недостатък на твоя бокс идва височината - 160 см - тук вече идват няколко варианта - да ги гледаш по - нисички без да буташ нещо по инвентара и прилагаш лст и топиране. Измерваш с ролетка дължината на филтъра и вента общо колко е и я налагаш по диагонала на покрива бокса, тука трябва да вземеш предвид + още 1 педя да прокараш въздуховода през отвора на тавана! АКО се събират , което е най добрият вариант, по периметъра на филтъра и вента слагаш свински опашки на 2-3 места и ги фиксираш
по диагонал за тръбите на тавана бокса, после като се издължат китките лампата и тя са захваща за тръбите на бокса - свински опашки през карабинерите на регулиращите ролки нетегаш и си ти . Другия вариант е вента отвънка - НО първо мери после нади!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."