Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!"
https://www.seedsman.com/eu-en/promotions

Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!"

Мерси браткоPeggy Zina написа: ↑15 Ное 2024, 12:06Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!"Истината е , че топа на топа сортове струват пари, неслучайно и Сийдсмен пуснаха нови сортове за по 20ина лева на семка, и махнаха някои големи пакети за сортове, които отпреди години които идваха на 2.40 лева бройката, хубава, феминизирана семка. А мислил ли си за клонинги или нямаш възможност/желание/време/нерви? Аз понеже дебна за промоции като старите баби
, използвам възможността да ви съобщя, че Черният Петък в Seedsman дойде и има 30% на всички Сийдсмен сортове, и 20% отстъпка на популярните брийдъри - кеф ти семки на сийдсмен за по 5- 6 левабройката, кеф ти семки на Барни за по 5-6 лева бройката, Шишкабери, Blue Gelato 41 и т.н. примерно + 9-12 БЕЗПЛАТНИ СЕМЕНА и още подаръци. От това по-голямо разнообразие, здраве му кажи, търси все ще намериш оферта! Аз вече моята поръчка я направих, тия семки ще ми стигнат за година - две, понеже нямам възможност да цъфтя повече от 4 пълноразмерни растения съветвам и всички останали във форума да се възползват от сегашната промоция! Реално съм си купил 3 неща , другото са бонуси и подаръци. Вече ако търсиш оферта 2 на цената на 1 и подобни - търсиш в официалните сайтове на брийдърите!

Peggy Zina написа: ↑15 Ное 2024, 12:06Твоята работа - "Върви не знам къде, и ми донеси не знам какво!"Истината е , че топа на топа сортове струват пари, неслучайно и Сийдсмен пуснаха нови сортове за по 20ина лева на семка, и махнаха някои големи пакети за сортове, които отпреди години които идваха на 2.40 лева бройката, хубава, феминизирана семка. А мислил ли си за клонинги или нямаш възможност/желание/време/нерви? Аз понеже дебна за промоции като старите баби
, използвам възможността да ви съобщя, че Черният Петък в Seedsman дойде и има 30% на всички Сийдсмен сортове, и 20% отстъпка на популярните брийдъри - кеф ти семки на сийдсмен за по 5- 6 левабройката, кеф ти семки на Барни за по 5-6 лева бройката, Шишкабери, Blue Gelato 41 и т.н. примерно + 9-12 БЕЗПЛАТНИ СЕМЕНА и още подаръци. От това по-голямо разнообразие, здраве му кажи, търси все ще намериш оферта! Аз вече моята поръчка я направих, тия семки ще ми стигнат за година - две, понеже нямам възможност да цъфтя повече от 4 пълноразмерни растения съветвам и всички останали във форума да се възползват от сегашната промоция! Реално съм си купил 3 неща , другото са бонуси и подаръци. Вече ако търсиш оферта 2 на цената на 1 и подобни - търсиш в официалните сайтове на брийдърите!
Промоцията ще е до 29и Ноември.

Добре ,че не си взел шишкаберито . При мен беше доста зле , гаден вкус и мирис дори след 2 3 месеца в буркан пак не е окау.Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 18:08 Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......

Едни го хвалят други го плюят, не мога да взема страна. Сега ако са пресни мисля да изкарам следващите проекти на бонус семки, искаше ми се едни сативи да пусна ,макар че като гледам бонустие на Спирал се успокоявамmravkatrevoman написа: ↑07 Дек 2024, 02:04Добре ,че не си взел шишкаберито . При мен беше доста зле , гаден вкус и мирис дори след 2 3 месеца в буркан пак не е окау.Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 18:08 Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......

И аз го забелязах братле... дори сега го засади пак с 2 бройки ама реших да направя последен с барни защото и мимозата не ми допадна и пинаепъла също... и затова сменям фирмата а ето и новото попълнения.Като се има в предвид че съм поръчал само на грийнхаус семейната всичко друго са подаръци от вилабафо.mravkatrevoman написа: ↑07 Дек 2024, 02:04Добре ,че не си взел шишкаберито . При мен беше доста зле , гаден вкус и мирис дори след 2 3 месеца в буркан пак не е окау.Peggy Zina написа: ↑05 Дек 2024, 18:08 Благодаря на Seedsman , за безплатните бонуси! Направо се чудя с кои да започна като завърша сегашния си проект......