Колко бързо ще пият водата се определя от температурата и влагата, за това в цъфтеж е желателно около 50% влага и около 26 градуса, за да имат стимула да си пият водата.Peggy Zina написа: ↑27 Окт 2024, 13:43 Днеска ме издразниха, че по долу е пълен мрак. И ги lollipop - нах няма смисъл просто тия листа дето са долу да се мъчат и да смучат енергията на върховете . По-нататъка може пак, лошо впечатление ми прави, че нещо не я пият водата а саксиите са в корени, дали ще е от това, че надолу е било мрак? На височина са само 60 см в предишни голове, дето не съм ползвал лст, по се издължаваха, това нормално ли е или бъркам някъде?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
3 in 1 Indoor 2024 by Peggy Zina
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Не ти трябват пръчки и клечки в тясно пространство, според мен така са си супер ако се запазят по-сбитички. Вместо стъбла по-добре само цели бухалки(пожелавам) ! 
Да, и хубаво, че си почистил,така ще минава въздух и дето викаш няма за какво да храниш тези заврени надолу.Може и да съхнат по-добре след чистенето. Според мен на форма тези ще да ти станат по-добре за мястото. И са свежички, екстеа са!
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Седмичен ъпдейт, че свърши седмицата
. Минаха 6 дена от последната поливка, разделих им 6л р-р ензими, меласа, кокосова вода, биг бъд ог органикс, гуано, флорайзън, блуум, силикат на пънча по-малко, да не е ептен без хич. Напръсках ги листно със к-амино, кокосова вода, Нано, флорайзън + силикат. Лампата я намалих на90%, че няма мърдане нагоре. ЗА височината ме притеснява пънча, него не го подлагах на лст и сега седи 5см над останалите, не го знам че се издължава ли още няма ли.... Той се напистили по - късно от другите ще го видя как ще е що ще е. Ако нещо не ви се вижда като хората приемам съвети и препоръки...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Peggy Zina
- Градинар

Седмичен ъпдейт. Снимките са качени от старите към новите. Седмица 3 от 12/12. Първи чифт ташаци по долу надявам се и последен, всичко по долу е изчистено до 40я /50я сантиметър. Съветвате да се чистят 21ви 42и ден е изчистих ги сега защото се появи много нов растеж и листна маса дето само се мъчи и толкоз. По горе махам листа дето пречат на върхове и това е. Не знам колко е правилно. Някои минаха 80см, лампата я намалих и ся е между 75 и мах. Просто на едната мимоза едната половина е по-висока от другата... Не знам как да ги натъманя. Вода поливам ги с по 2-2.5л на саксия на 5 дена и не мога да ги разбера. Оставам с впечатлението, че в текстилни саксии пиеха това количество за 3 дена. Има ли резон за притеснение, понеже като цяло ми изглеждат в добро здраве. Като изключим пожълтяване на листата по връхчетата отдавам го на това, че лампата беше на 100% + орлов нокът но само на 2 листа...
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Колко литра са ти саксиите, че взимат по 2 литра наведнъж, при мен в 20Л поливам с 1л и прокапва слабо, а с 1.5л си прави локвичка под саксията, достатъчно за флъш направоPeggy Zina написа: ↑09 Ное 2024, 13:40 Седмичен ъпдейт. Снимките са качени от старите към новите. Седмица 3 от 12/12. Първи чифт ташаци по долу надявам се и последен, всичко по долу е изчистено до 40я /50я сантиметър. Съветвате да се чистят 21ви 42и ден е изчистих ги сега защото се появи много нов растеж и листна маса дето само се мъчи и толкоз. По горе махам листа дето пречат на върхове и това е. Не знам колко е правилно. Някои минаха 80см, лампата я намалих и ся е между 75 и мах. Просто на едната мимоза едната половина е по-висока от другата... Не знам как да ги натъманя. Вода поливам ги с по 2-2.5л на саксия на 5 дена и не мога да ги разбера. Оставам с впечатлението, че в текстилни саксии пиеха това количество за 3 дена. Има ли резон за притеснение, понеже като цяло ми изглеждат в добро здраве. Като изключим пожълтяване на листата по връхчетата отдавам го на това, че лампата беше на 100% + орлов нокът но само на 2 листа...
Keep on growing 
- Peggy Zina
- Градинар

С 15-16 л пръст са , миналата година си поливах мисля че след месец 12/12 с по 2-2,5 л на саксия на 3 дена и я пиеха, ама тогава бях с текстилни саксии...И тогава мярката ми беше да гледам отгоре - като глътне една чаша вода за части от секундата - жадно е , и продължавам, докато почне да я пие яваш яваш, спирам, на мене ми тече само ако полея празното място между саксията и почвата , де се отлепя като стане почвата по-суха.... Миналата година просто всички ме убеждаваха че 1.5л на седмица било малко....Spiral написа: ↑09 Ное 2024, 22:35Колко литра са ти саксиите, че взимат по 2 литра наведнъж, при мен в 20Л поливам с 1л и прокапва слабо, а с 1.5л си прави локвичка под саксията, достатъчно за флъш направоPeggy Zina написа: ↑09 Ное 2024, 13:40 Седмичен ъпдейт. Снимките са качени от старите към новите. Седмица 3 от 12/12. Първи чифт ташаци по долу надявам се и последен, всичко по долу е изчистено до 40я /50я сантиметър. Съветвате да се чистят 21ви 42и ден е изчистих ги сега защото се появи много нов растеж и листна маса дето само се мъчи и толкоз. По горе махам листа дето пречат на върхове и това е. Не знам колко е правилно. Някои минаха 80см, лампата я намалих и ся е между 75 и мах. Просто на едната мимоза едната половина е по-висока от другата... Не знам как да ги натъманя. Вода поливам ги с по 2-2.5л на саксия на 5 дена и не мога да ги разбера. Оставам с впечатлението, че в текстилни саксии пиеха това количество за 3 дена. Има ли резон за притеснение, понеже като цяло ми изглеждат в добро здраве. Като изключим пожълтяване на листата по връхчетата отдавам го на това, че лампата беше на 100% + орлов нокът но само на 2 листа....
- Peggy Zina
- Градинар

Петъчен ъпдейт. Или пореден епизод на "жадни ли са или не са"
В общи линии, вслушах се в думите на Спирал. Понеделник полях с разтвора 1. 5л всяко и видях, че прокапаха. Предполагам, че миналата зима е имало повече изпарение от текстилните саксии, а не че толкова са я пиели. Четвъртък на изпроводяк в условията на неотложност ги полях в тъмното, колкото и да е неправилно с по литър всяко р-р с кокосова вода, меласа, ензими, и няколко капки флорайзън, изпиха си я. Лампата е между минимума и максимума, към максимума пърпъл пънча е на 20ина см от нея, но по настрани, другите са на по 30-40 според върховете. Следя за блийчване.... Тази зима се очертава, по-студена от миналата, доживях да им пущам печка - в тъмното на 1 час по 15 минути. До бокса съм сложил и обезвлажнител да държи влагата около 50.
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Ще има смоуки смоуки.... 
- Peggy Zina
- Градинар

Ми вече стана месец+ от 12/12 може да се каже че са преполовили цъфтежа. Струват ли ви се ок за възрастта им? Днеска ги полоях с р-р блуум, биг бъд от органикс, меласа, гуано, ензими и силикат. Единственото, което ме притеснява листата на пърпъл пънча най-долните - тва от светлината ли ще е, от кво ще е, да ги махам ли. Температурата и влагата са ми в оптимума.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
На мен ми се струват екстра и добре запълниха отгоре, сравнително равномерно. Но преполовили цъфтежа май не са, имат още мноого.
Те са и расли през този месец, примерно 2 седмици от него само са заемали форма(това дето ние си го наричаме предцъфтеж, не знам иначе дали се ползва като термин от специалистите, но е факт) . Как е влагата отдолу? Минава ли въздух?Това свиване на листата ми се струва нещо в тази връзка поливане и влага, но не мога да схвана много ли, малко ли...Иначе може да се поизчистят пак, да.
.png)