Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Много много ви моля ви за помощ..

Предложения и въпроси за Grysty.com
Публикувай отговор
Семена марихуана
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

TeoDora83 написа: 06 Ное 2024, 15:46 Благодаря на всички ви много ,че ми помагате.Оценявам го много!
Към Peggy Zina- ще стане комплекта..вече пътува..чакам го с нетърпение.
Стъклото на терасата е 4 сезона троен стъклопакет а дограмата е рехау 7 камерна каквото и да значи това...Ключалки катинари и тн има кой да ги направи слава богу …ако шуми вентилатора пак ще ти пиша и досаждам… то е ясно..от Seedsman четох че е по хубаво да се поръчва пак от някоя статия ,или няма значение?
Относно сорта от близо 20 г пуша все с молене…изнудване и какво ли не…гадняри колкото щеш…тъй като аз нямам такава среда за съжаление…и да кажем познавам само един човек ,който все търси изгодата…и толкова ми е писнало вече ,че си казах КРАЙ! Ще гледам ,писна ми…особено като отскоро разбрах за тази болест съвсем се вбесих…тъпото при нея е че..една и съща трева ми действа всеки път по различен начин, което е абсолютна лудост за мен…Но най големият ми проблем е недоспиването …вече тотално ще полудея…искам така да се отрежа че цяла нощ да не се събудя..защото два три часа сън просто са кошмар за мен
Към Spiral - благодаря за препоръката, ще го поръчам определено!
Към Inna-благодаря и на теб и този ще си поръчам ,хареса ми какво пише за него.Само не разбрах какво означава това”тези ти преценяваш на какъв размер да пуснеш 12/12”? Искаш да кажеш , че мога да ги контролирам колко големи да станат ли? Може ли да ми обясниш ,че за това не съм чела още…или имаш предвид светлината…тук май пак ще се изложа…извинявай
Към IKAR -благодаря и на теб за отговора..
Да питам…в палатката до колкото разбрах може да се сушат? Та там няма да се усеща миризма нали? И с това все още не съм запозната…
Относно гости мости…ще го измисля някак…то и без тва в къщи никой не идва, което си е супер…
Мерси за сорта…и него ще поръчам …
Дано си прав за параноята да отмине, че като се напуша тогава ме хваща и като почнат едно мисли…мале мале…и като чета онази тема Пазете се колеги…още повече….Но пожелавам на всички добри градинари безпроблемно отглеждане и пушене до живот!
Да, аутофлауър цъфват когато дистигнат определена възраст, примерно месец и така ти нямаш много контрол над размера им, нито знаеш кога точно ще започне дадения вид, затова са автомати. Докато фотопериодните(името подсказва) се нуждаят от скъсяване на дена за да тръгнат да цъфтят. Ако не им скъсиш деня си растат и могат да станат колкото ти решиш големи.Затова ги пускат 12 часа светло на 12 тъмно и те тръгват да цъфват. В тази връзка фотопериодните могат да се цъфнат и бързо и така да станат компактни, могат и да се кълцат и оформят по твое желание и да гледаш по-малка бройка, но големи. Това също ще трябва да се помисли според палатката и желанието ти, много, но по-дребни или малко, но големи. Също така ако нещо не дай си Боже имат проблем, първо можеш да ги оправиш и тогава да цъфнат, докато аутото сдухано несдухано тръгва и това е. 😂🤷
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1006 times

TeoDora83 написа: 06 Ное 2024, 15:46 Благодаря на всички ви много ,че ми помагате.Оценявам го много!
Стъклото на терасата е 4 сезона троен стъклопакет а дограмата е рехау 7 камерна каквото и да значи това...Ключалки катинари и тн има кой да ги направи слава богу …ако шуми вентилатора пак ще ти пиша и досаждам… то е ясно..от Seedsman четох че е по хубаво да се поръчва пак от някоя статия ,или няма значение?
Относно сорта от близо 20 г пуша все с молене…изнудване и какво ли не…гадняри колкото щеш…тъй като аз нямам такава среда за съжаление…и да кажем познавам само един човек ,който все търси изгодата…и толкова ми е писнало вече ,че си казах КРАЙ! Ще гледам ,писна ми…особено като отскоро разбрах за тази болест съвсем се вбесих…тъпото при нея е че..една и съща трева ми действа всеки път по различен начин, което е абсолютна лудост за мен…Но най големият ми проблем е недоспиването …вече тотално ще полудея…искам така да се отрежа че цяла нощ да не се събудя..защото два три часа сън просто са кошмар за мен
Към Inna-благодаря и на теб и този ще си поръчам ,хареса ми какво пише за него.Само не разбрах какво означава това”тези ти преценяваш на какъв размер да пуснеш 12/12”? Искаш да кажеш , че мога да ги контролирам колко големи да станат ли? Може ли да ми обясниш ,че за това не съм чела още…или имаш предвид светлината…тук май пак ще се изложа…извинявай
Да питам…в палатката до колкото разбрах може да се сушат? Та там няма да се усеща миризма нали? И с това все още не съм запозната…
Относно гости мости…ще го измисля някак…то и без тва в къщи никой не идва, което си е супер…
Дано си прав за параноята да отмине, че като се напуша тогава ме хваща и като почнат едно мисли…мале мале…и като чета онази тема Пазете се колеги…още повече….Но пожелавам на всички добри градинари безпроблемно отглеждане и пушене до живот!
Това за дограмата е екстра, но ще те съветвам преди да почнеш да гледаш, да си купиш една метео станция, ама няма в на марс хидро комплекта и няколко дена да следиш температурата - това ти говора при пусната техника - лампи вентилации и тн, да видиш дали всичко е като хората, да не мръзнат или да не се пържат после...Поръчвай от гърците, от сийдсмен са яки,имат и промоция в момента, но не ти мърдат 2 седмици доставка, ако искаш поръчвай оттам, през банера на форума, даже имаше и код за отстъпка но го забравих! Ако ще бързаш, поръчвай от гърците, но имаш място да оправяш а у , като тидодат за 3 дена кво ще ги правишПо-нататъка като искаш пробвай и с тях! Просто съм ти посочил няколко сорта да видиш , да си прецениш кое ще е ок за твоето състояние като ги пробваш...Стаята към терасата я правиш склад, за твое добро го казвам, щото някой може да те изпорти даже без да знае без да иска - де има една приказка на жана на гана и на целия град. Съветвам те от бравите и ключалките нататък да действаш сама , за твоя безопасност там бокса, апаратурата може да си ги нагодиш сама, даже ималко дете би се справило с това. Ще си позвола да отговоря на някои въпроси вместо другите градинари, те после ако искат да се включат. В палатката може да се суши да , 90 процента от членовете тук така правим, филтъра върши работа и при сушенето и при гледането! За цъфтежа за фотопериодни няма точна формула аз съм на тоя принцип - месец ги вегетирам после ги пущам на 12/12, щото не можеш да ги направиш 2 метра , ти си ограничена до височината, на бокса, стигни до там пък ще ти обясним. Друго питане кола караш ли , ако да коофти да пушиш и да караш, щото това е единственият начин да те ударят , при всичко , което те съветвах за безопасността, щото при положителен тест за наркотици, ще ти тарашат жилището, има си врътки , но ще ти обясня по нататъка, кажи караш или не ....
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Давай, рещавай по - бързо какво искаш, промоцията в сийдсмен изтича след няма и 5 часа , крем сиренето го няма при гърците. Eто направил съм ти поръчка ако се размърдаш може да ги хванеш! На оферта и всичко, от бонус семената вземи блубери.
https://www.seedsman.com/eu-en/cream-ch ... t_id=22395
https://www.seedsman.com/eu-en/special- ... rqs-sq-fem
https://www.seedsman.com/eu-en/special- ... rqs-sq-fem
Прикачени файлове
foto_no_exif (3).jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
iKAR
Градинар
Градинар
Has thanked: 661 times
Been thanked: 925 times

Като гледам от гърците вариантите, които се доближават до 1:1 (THC:CBD) са май "CBD Kush" и "CBD Skunk Haze" на Dutch Passion. Крем сиренето да не ме линчува после колежката е малко странно на вкус (аз съм попринцип преследвач на хубавите вкусове, най-вече плодови, съответно и малко фанатик на тема сушене и кюринг), а и да се знае, че 1:1 попринцип се усеща като по-слаб ефект, заради симбиотичното действие на CBD-то с психоактивното THC. От друга страна, ако човек си отгледа един чист ЦБД сорт (както аз например гледах Dr. Seedsman и Pink Kush CBD), с него винаги може да си направи микс 1:1 с нещо друго в цигарата. Затова след всички препоръки за сортове, аз окончателно заставам зад Blueberry-то, защото просто си ми е личен фаворит, прекрасна индика с много готин ефект. Сега в носталгични размисли за тоя сорт, загледах че има интересно изглеждащо блубери на Дъч Пешън (има го и при гърците), и след всички суперлативи на Ина за тоя брийдър, лично аз възнамерявам да го поръчам съвсем скоро. Последен съвет към бъдещата колежка: не се тревожи за твърде много неща наведнъж отсега, а карай едно по едно, първо вземи и нагласи комплекта, замери температури и влага няколко дни, както те е посъветвал Пеги, паралелно вземи просто някакви семки, без да се втелясваш твърде много над сорт/сортове. Избери с какви торове ще отглеждаш, и стартирай. Направи си един дневник/тема и там вече може в движение да се помага с конкретни съвети и насоки. Колкото и да чете човек предварително, най-добре се учи с практика! УСПЕХ!
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8079 times
Been thanked: 5475 times

Да вмъкна още нещо важно докато е време, преди да сложиш семки в почва всичко, палатка, кофички, всичко, което ще е вътре трябва да се избърше с препарат, въобще почисти старателно и измие и да внимаваш какво вкарваш там при тях, дрехи и тн. Против паразити, защото са много гадни. Други цветя ако имаш си измий, напръскай и ги махни настрани също. Най-добре и самата тераса да се изчисти и мине с парцал по възможност преди да се сложи палатката.
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар
Has thanked: 101 times
Been thanked: 40 times

Благодаря ти за усилията за поръчката Peggy zina..направих я..
Поръчах special queen ,Mazar ,blueberry,cream cheese, pink kush…харесах си blue dream дано не съм сбъркала с него и pink gorilla и forbidden fruit…това са
Относно метео станцията , ако нямам комплекта ще взема да…ще пиша пак…ще питам…кое какво що…стаята вече съм я измислила много добре мисля…как да я прикрия…благодарение на препоръките ви! Супер е ,че мога и да суша вътре в палатката…относно шофьорската книжка нямам и не шофирам…даже от вкъщи напушена не излизам…че съм си малко филм….
Inna благодаря за обяснението за цъфтежа и препоръките за стаята да се изчисти,бях го чела в някаква тема пак от теб и съм си го запаметила и него
IKAR благодаря и на теб за сортовете и препоръките!
Тези дни пристига …пускам я гледам…пробвам и ще пиша пак
Тенк ю на всички ви!
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

TeoDora83 написа: 08 Ное 2024, 08:19 Благодаря ти за усилията за поръчката Peggy zina..направих я..
Поръчах special queen ,Mazar ,blueberry,cream cheese, pink kush…харесах си blue dream дано не съм сбъркала с него и pink gorilla и forbidden fruit…това са
Относно метео станцията , ако нямам комплекта ще взема да…ще пиша пак…ще питам…кое какво що…стаята вече съм я измислила много добре мисля…как да я прикрия…благодарение на препоръките ви! Супер е ,че мога и да суша вътре в палатката…относно шофьорската книжка нямам и не шофирам…даже от вкъщи напушена не излизам…че съм си малко филм….
Inna благодаря за обяснението за цъфтежа и препоръките за стаята да се изчисти,бях го чела в някаква тема пак от теб и съм си го запаметила и него
IKAR благодаря и на теб за сортовете и препоръките!
Тези дни пристига …пускам я гледам…пробвам и ще пиша пак
Тенк ю на всички ви!
Успя ли да хванеш промоцията :) , да се покефя и аз? Това е много потенциал в семки, наведнъж няма да може да го оползотвориш , съхранявай ги на тъмно хладно и сухо, до следващите проекти, някои ги слагат в хладилник, аз лично не правя така , да ти обяснят те, по-подробно с хладилника.... Сега те съветвам единия сорт , който ще гледаш да е крем сиренето , заради цбд-то, а другите да са с цъфтеж колкото на крем сиренето, че им нямам характеристиките да ги видя пред мен. От другата седмица на Лидл от четвъртък пускат , разклонители на промоция, ако нямаш, вземи си 1-2, с гаранция са ,пазиш опаковката и касовия бон и всичко е точно, по - евтино и качествено за тия пари от това няма. Вече ще ти трябват комплект свински опашки 20-30 см дълги, клещи резачки големи и малки, ролетка и тва се сещам на този етап, ако ги имаш добре.... По нататъка ще ни е по-лесно и приятно за окото да качваш снимки, НО СНИМКИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МИНАВАТ ПЪРВО ПРЕЗ ТОЯ САЙТ, ПОСЛЕ ПРЕЗ ДРУГИЯ ЗА ТВОЯ И ЗА НАША БЕЗОПАСНОСТ. Вече останалото , ти го оставям , за по-нататъка, като видя оправена стая и сглобена палатка :D , на този етап , това ти е предостатъчно като информация, а разделите дето ти казах от форума прочете ли ;) ? Аз замалко ще изчезна от форума , че ми предстои тежка седмица, да не се притеснявате ти и останалите...
https://www.verexif.com/en/

https://compressjpeg.com/
Прикачени файлове
foto_no_exif (4).jpg
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар

Ето ме отново със вече сглобена палатка
Пускам й снимки
Имам и въпроси
Свързах лампата с приложението …
Но филтъра и вентилатора не се свързват…не мога да разбера каква е причината…къде бъркам…или тази флашка е само за светлината ?Също така, трябва ли да махам платът от филтъра..прочетох някъде че не трябва но все пак питам.. Тук вече нищо не разбирам…
Пеги Зина хванах промоцията за семената ,благодаря ти…помагай моля те
Ина почистих както каза всичко преди това..благодаря
Прикачени файлове
IMG_9719.jpeg
IMG_9718.jpeg
IMG_9717.jpeg
IMG_9716.jpeg
IMG_9715.jpeg
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар

Още снимки
Прикачени файлове
IMG_9729.jpeg
IMG_9730.jpeg
IMG_9731.jpeg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

TeoDora83 написа: 16 Ное 2024, 08:43 Ето ме отново със вече сглобена палатка
Пускам й снимки
Имам и въпроси
Свързах лампата с приложението …
Но филтъра и вентилатора не се свързват…не мога да разбера каква е причината…къде бъркам…или тази флашка е само за светлината ?Също така, трябва ли да махам платът от филтъра..прочетох някъде че не трябва но все пак питам.. Тук вече нищо не разбирам…
Пеги Зина хванах промоцията за семената ,благодаря ти…помагай моля те
Ина почистих както каза всичко преди това..благодаря
Браво! Добре си се справила самичкаЩе карам по тва дето съм компетентен - махни филтъра, щото във вегетацията от високата влага се скапва после ще го сложиш както си го сложила сега! Влагата ти е ниска за вегетация. Не знаех, че в Марс вече продават и овлажнител, щях да ти кажа да си вземеш. Ако не ти се чака от Бг си намери този https://techno-prince.com/camry-cr-7952 ... 1%85%D0%B0
От 3 години го ползвам и съм доволен. Произнесете за шлауха на вентилацията дали е ок така. Шума как е на силно и на слабо, на средно като работи. Твоя грол се очертава да е най-Марс грола, който е виждал форума😀. За смарт системата нищо не мога да ти кажа, аз съм с архаичен лед и всичко ръчно правя, я я разкарай тая хуйня и си настрой всичко ръчно като бял човек ;) ! Сложи лампата на 25% сила и я смъкни на 30-40 см от пода на бокса сложи термометъра на пода и измери и така!
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта”