Доволен съм от сийддстокера, от дъч и дъчпешънInna написа: ↑13 Ное 2024, 16:36По обичайните начини, разтварям, чупя клонки, магам листа, чистя отдолу да се развива което искам. Не винаги се получава, тук вече и другите неща-сорт, торове, лампи(аз съм със старички и ми вършат работа за този гардероб, но не мога да очаквам супер дебелина сравнено с една нова с най-нови диоди) и условия играят роля. И също ми се струва, че клонингите стават по-сбити и гъсти(но е хубаво да е здрависловно, не твърде сбити и заврени в лампата) от растенията от семка, също малко по-бързо цъфват и не пускат толкова пръчки. Също така студена светлина в началото на цъфтежа докато спрат да избухват и пуснат четки, това също скъсява стъблата, докато топлата ги поиздължава. Това важеше повече като ползвахме МХ/ХПС, сега вече ледовете са по- смесени.....Да добавя и че като цяло щом почне цъфтежа и тръгнат да пускат четки и да надуват, стъблата не трябва да се клатят, нито цялото растение да е нестабилно по някакъв начин, това съм забелязала, че му пречи да надува, а гледа да се крепи и влага енергия там.grustman написа: ↑13 Ное 2024, 14:35Здрасти Ина , как ги оформяш за да станат бухалки а не пръчкиInna написа: ↑11 Ное 2024, 14:04 Да и да добавя саксията колко е голяма и оформянето дали е добре, да не е пръчки.Или може да се навакса с бройка малки, които да имат свойството да оформят дебели тупалки всяко. Зашото има такива индички с топчести главици, които не се съединяват дори навън. И аз бих заложила на нещо с проценти сатива, скънк, нещо което да изглежда дашно по снимките(ако отговарят ясно се вижда какви глави прави и може да прецени човек горе долу) или да е упоменато изрично в описанието, че е такова.....Също на квалитетна фирма, за да отговаря на описанието си, аз пак ще кажа Дъч пешън, но има и др стари брийдъри, които си знаят работата. Чърч, ей такива разни, Ориндж бъда и някои хейзове съм виждала дебелки, но хейзовете са и дългички....
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Як добивен сорт
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1006 times
Мимоза ево и мимоза ево х ориндж пънч на барни.Тия двете мимози съм ги пробвал екстра са , не съм им видял потенциала за съжаление на аутдор. Евото цъфти по-дълго от другата.... Иначе сега не те знам в бг ли не си ли, че до бг барни не доставят от 4 години. Сега Барни имат яка промоция на новите сортове от 24та 10 на цената на 5, 20 на цената 10 , само казвам Брус Бенър 32 % тхц, давай търси все ще харесаш нещо.grustman написа: ↑14 Ное 2024, 15:30Бутаме някак , време е да смяна на сортаците и съм в чудене май станах резистентенPeggy Zina написа: ↑14 Ное 2024, 13:35При мене не минава грол без топиране. Този път за сефте приложих лст, да ги вързвам да не се перят много нагоре. Може да видиш сегашния ми дневник как съм ги опъвал. Аз те помня ако не се лъжа ти гледаше 20-25 китки с 1-2 топирания. Имай предвид че ако решиш толкова бройки + лст много ще им отеснее - при мене малката мимоза е връзвана 1 път, голямата 2-3 пъти и в момента заема 2-/3 от бокса, пърпал панча само съм го топирал и седи една педя по-висок от лст-натите. Води до повече добиви на хартия , но имаш после повече чистене дефолиация да знаеш от червената линия надолу е едно растение да знаеш. Ще видя като ги обера какви ще са резултатите, засега рекорда 180 грама от 4 китки, да видим сега от 3.... Помня че вадеше яки тупалки, ако идеята ти е да намалиш бройката на семките да , и да компенсираш празнотата на бокса с тренирани растения да , ти си знаеш поекспериментирай, прецени кое ти е на сърце....![]()
https://www.barneysfarm.com/new-releases
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
Дъч пешъна е по-сигурен, тоя са малко 50/50 Сийдстокера, не че сигурно нямат хубави. На мен едни не ми харесаха от тях и ги зарязах, даже имам още безплатни същия сорт, дори може и да са яки този път, но не ми се пробва цял гроу за да разбера, нямам време и място да излизат пръчки.grustman написа: ↑14 Ное 2024, 15:33Доволен съм от сийддстокера, от дъч и дъчпешънInna написа: ↑13 Ное 2024, 16:36По обичайните начини, разтварям, чупя клонки, магам листа, чистя отдолу да се развива което искам. Не винаги се получава, тук вече и другите неща-сорт, торове, лампи(аз съм със старички и ми вършат работа за този гардероб, но не мога да очаквам супер дебелина сравнено с една нова с най-нови диоди) и условия играят роля. И също ми се струва, че клонингите стават по-сбити и гъсти(но е хубаво да е здрависловно, не твърде сбити и заврени в лампата) от растенията от семка, също малко по-бързо цъфват и не пускат толкова пръчки. Също така студена светлина в началото на цъфтежа докато спрат да избухват и пуснат четки, това също скъсява стъблата, докато топлата ги поиздължава. Това важеше повече като ползвахме МХ/ХПС, сега вече ледовете са по- смесени.....Да добавя и че като цяло щом почне цъфтежа и тръгнат да пускат четки и да надуват, стъблата не трябва да се клатят, нито цялото растение да е нестабилно по някакъв начин, това съм забелязала, че му пречи да надува, а гледа да се крепи и влага енергия там.
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 380 times
Пробвай на silent seeds ,дава много плътни големи глави ,,ни се свиват толкова ,както другите ,пробвай им polar gelato b 45 , и другите премиум
- Prototype046
- Градинар

Скънка е отживелица ,кой ви излъга ,че дава много ,дава меки пухкави глави тип сатива,даже и смесен с Afghan пак ...
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1312 times
- Been thanked: 2220 times
Чак пък отживелица, точно от скънк ми е рекорда по добив(индор). Темата е малко безсмислена, понеже всеки казва от собствения си опит, ето ти казваш, че не си имал добро впечатление, аз казвам обратното, кой е правPrototype046 написа: ↑14 Ное 2024, 23:15 Скънка е отживелица ,кой ви излъга ,че дава много ,дава меки пухкави глави тип сатива,даже и смесен с Afghan пак ...
Keep on growing 
- Prototype046
- Градинар

Да пробва къш с 30-40% сатива ,на fast buds са силни и Dutch Passion препоръчвам Skywalker Haze Auto, може да се помпи доста и надува много
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Прилагайте точните сортове от с висок добив в чудене съм и разбира се семките да не са цена 20 30 лв бр 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8079 times
- Been thanked: 5475 times
От друга страна и да са скъпи, ти можеш след това да клонираш безкрайно и безплатно. За индор е хубаво да са нещо брутално, независимо от цената(е не говорим за стотици долари) . Те ще се избият с клониране и отделно клонингите стават по-хубаво после и така опознаваш вида. Също се сетих още едно нещо , което може да повлияе на дебелината, ако са прехранвани с азот в растежа и въобще преторявани могат да станат после в цъфтеж по-малки и тънки, защото това им се трупа. Леко жълти даже са ми ставали доста плътни, докато такива като ги почна тъмно, маслено зелени и се мъчат,нокти и тн.
-
Madvillainy
- Нов Градинар

- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Привет колеги,
аз лично препоръчвам ”Супер Силвър Хейз / Super Silver Haze (SSH)” при който фазата на цъфтеж продължава минимум 10-11 седмици понеже щама / сорта е ”mostly sativa" или ”предимно сатива” и т.н.
Сативата е характерна с по-дълъг и продължителен период на цъфтеж спрямо индиката, а иначе самият щам или сорт с инициали ”SSH” е печелил редица престижни награди и канабис купи.
Супер Лемън Хейз / Super Lemon Haze (SLH) който пък е кръстоска м/у Super Silver Haze (SSH) и Лемън Скънк (Lemon Skunk) също го дават с добив от/до 800 грама на m2 (кв.м.) индор или т.е. на закрито и което реално си е доста-доста наистина
докато на открито може да достигне на височина от/до 3,5 метра когато се отглежда в оптимални условия.
SLH на/от Greenhouse Seeds Co. също така е сравнително евтин вариант за семена ако го сравним с легендарния ”AK-47” на/от Serious Seeds например, но пък качеството си е гарантирано и понеже също си е двукратен победител в / на HTTC (High Times Cannabis Cup), което пък си е най-престижната награда в канабис индустрията и като цяло.
УСПЕХ!!!
аз лично препоръчвам ”Супер Силвър Хейз / Super Silver Haze (SSH)” при който фазата на цъфтеж продължава минимум 10-11 седмици понеже щама / сорта е ”mostly sativa" или ”предимно сатива” и т.н.
Сативата е характерна с по-дълъг и продължителен период на цъфтеж спрямо индиката, а иначе самият щам или сорт с инициали ”SSH” е печелил редица престижни награди и канабис купи.
Супер Лемън Хейз / Super Lemon Haze (SLH) който пък е кръстоска м/у Super Silver Haze (SSH) и Лемън Скънк (Lemon Skunk) също го дават с добив от/до 800 грама на m2 (кв.м.) индор или т.е. на закрито и което реално си е доста-доста наистина
SLH на/от Greenhouse Seeds Co. също така е сравнително евтин вариант за семена ако го сравним с легендарния ”AK-47” на/от Serious Seeds например, но пък качеството си е гарантирано и понеже също си е двукратен победител в / на HTTC (High Times Cannabis Cup), което пък си е най-престижната награда в канабис индустрията и като цяло.
УСПЕХ!!!
"THERE IS NO KNOWLEDGE THAT IS NOT POWER"
.png)