Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Много много ви моля ви за помощ..
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Тс1000 имам аз, тя е старичка и е 150 вата. Тази горната е по-нова и по-готина, аз бих взела нея. Ще ти трябва един пакет лайт почва за стартиране(което може да почне в кофички от кис. мляко и за начало нищо не трябва да им се слага) и да помислим колко бройки в тази палатка, за да знаеш какви средни и крайни саксии ще се поберат да си купиш подходящи.Хубаво е да се напълни добре , но без да са нагъчкани, така че поне като гледаш, да изкараш повече количество. Също така едно комплектче торове за растеж и цъфтеж да имаш,примерно био биз или нещо друго удобно за начинаещи. Семки можеш да си вземеш от villabafo- гръцки сайт.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1020 times
Мериш терасата и преценяваш, ако се събира този първия взимай смело. Щом си със щори хубави както казваш можеш да минеш без тази какафония със шкафа дето ти казах НО ПОМИСЛИ КАК ЩЕ ОГРАНИНИЧИШ ВИДИМОСТТА И ДОСТЪПА НА БОКСА ОТ СТАЯТА ДЕТО Е КЪМ ЮЖНАТА ТЕРАСА ОТ ДЕТЕТО И ТРЕТИ ЛИЦА, НАЛЕПЕНИ БРОШУРИ ПО ПРОЗОРЦИТЕ НА СТАЯТА КЪМ ТЕРАСАТА, ПАТРОН НА ВРАТАТА КЪМ ЮЖНАТА ТЕРАСА , ПАТРОН НА ВРАТАТА КЪМ СТАЯТА ,ИМАЩА ДОСТЪП ДО ЮЖНАТА ТЕРАСА + КАТИНАРЧЕ ПРЕЗ ДЗИПОВЕТЕ НА БОКСА ПРИМЕРНО ТИ КАЗАХ, СТРЕЛЯМ ЩОТО НЕ ЗНАМ КАК ТИ Е ОРГАНИЗАРАНО ЖИЛИЩЕТО ПРЕДПОЛАГАМ МЕ РАЗБРА. Това за миризмата този не разбрах кво е струвал и правил, но аз гледам сорт мимоза а тя си мирише мале мале , еми в бокса с филтъра по каталог мирише само като си отворя бокса и си завра носа на 10см от растенията, тъй че не се притеснявай. Като ги ожъна си пускам един ароматизатор на батерии Glade за 10ина лева да пръска на 36 минути да пръска докато се сушат и работата заспива едно флаконче ти стига за 2 месеца на слабо а то се суши 10ина дена. Семена си купуваш от villabafo както каза ина и си свиркаш купи си 10семена да имаш резерви и за всеки случай. Батрой хубаво ти е казал при тези условия гледаш кво гледаш и юни юли август почивка, аз със светлината съм на същата схема лампата свети в часовете когато е най-студено, давай захващай се да направиш 2 грола преди лятотото и после пак на есен догодина.TeoDora83 написа: ↑31 Окт 2024, 09:35 Здравейте отново
Реших да гледам на другата тераса която е Южна и по малка и харесах два комплекта но се чудя кой да избера …този ли https://marshydro.eu/products/fc-1500-e ... tent-kits/ или този https://marshydro.eu/products/ts-1000-full-kits/.моля ви помогнете… Комплекта който предложи Scorpio идва голям за тази тераса…
Относно последните въпроси на Peggy zina- терасата е остъклена…затъмнена е със щори от които не влиза никаква светлина…има контакт на терасата… и да ..става студено зимата само ако е отворен прозореца но все пак е Южна не е мраз…та ще мога ли там да гледам ? Шкаф ще направим както ми каза и ще обезопася всичко ….и вентилатора ще заглуша както ми предложи…
Другото…трябва ли задължително да купувам семена с биткойн? И палатката ли? И Peggy zina четох една тема относно миризмата ,която доста ме филмира viewtopic.php?t=986 ? Нали уж има филтър а пък целия етаж миришел ? Ти самият казваш че при теб мирише само като отваряш …. Или пак нещо не съм разбрала? Моля те помагай….тези палатки които съм харесала ще мирише ли с тях” целия етаж” …и моля те отговори ми на всичките въпроси…Предполагам отново имам идиотски …но те моля за търпение…нали за това е този форум …за да си помагаме… благодаря ти и за търпението …аз не спирам да чета и ще се науча …но първо предпочитам да питам отколкото да купя нещо грешно и неподходящо …..
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Bathory благодаря ти за отговора и успокоението
Inna супер яка си
Peggy zina голям пич си ,Тенк ююю
Толкова сте яки и така ме надъхахте с оптимизъм ,че вече си представям как си дърпам от първата си цигара…собствено произвоствоооо….юхуууу
Inna супер яка си
Peggy zina голям пич си ,Тенк ююю
Толкова сте яки и така ме надъхахте с оптимизъм ,че вече си представям как си дърпам от първата си цигара…собствено произвоствоооо….юхуууу
- Peggy Zina
- Градинар

Радвам се , че съм помогнал, още повече ще се радвам като си обереш първата реколта.
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1340 times
- Been thanked: 2327 times
За първи гроу препоръчвам на Royal queen seeeds- Special queen 1(Skunk) 50/50 сатива/индика. Лесен, бърз и дащен сорт с нормална сила. Също така са доста евтини и ги има в VilabafoPeggy Zina написа: ↑04 Ное 2024, 18:29Радвам се , че съм помогнал, още повече ще се радвам като си обереш първата реколта.Давай , действай оправи ли, измери ли стаята? Ако ще напасне този първия комплект го купувай! Не пречи да седи в кашоните скрит докато ти правят ключалки, брави и ключове! Ако отпадне предложението ми за шкаф, стаята с южна тераса остава забранена за трети лица, правиш я склад и това е Бюджета как е? Още ли е 1300? Комплекта ще ти стъпи на 850, 1300-850=450 лева , тука в тея 450 лева влизат семена , торове, майстор за бравите и ключалките, железарийски дреболии, 1 топ вата за обезшумяване на вентилатора и тн. Като ти пристигне сета , виж , прецени колко шумно ти работи вентилатора - споменаваш тераса, че е със щори , значи ще е остъклена, дограмата каква е , ка-стъкло ли е а у щото имат значение тея работи. Виж чува ли се в съседни стаи , колко се чува , чува ли се като работи, чува ли се извън жилието , откъм комшиите и т.н. Не ти казвам , че ще минеш без обезшумяване , но все пак. Няма универсална формула за оборудване и гледане на коноп, с оглед на нашите безумни закони, нагаждаш си мястото , според тебе си , според външните и вътрешните условия..... Семките от villabafo пристигат бързо , но нямат толкова голямо разнообразие от сортове да знаеш, така че ако не си харесаш нищо от от там от друго място 2 седмици не ти мърдат за доставка, според какво си харесаш, колко си харесаш и от къде си харесаш тук апелирам Inna и останалите да се включат с предложения към девойката за сортове , че при гърците виждам тхц:цбд 1:1 , виждам само около 10%, евентуално накоя тежка индика ли , препоръчайте й. Може и да се вместиш в бюджета , но задели още няколкостотин лева за всеки случай!
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Аз харесвам Мазар на Дъч Пешън( има подобни и на др банки, но техните ги предпочитам, но са пък по-скъпички), той е класическа индика, стабилен и според мен е лесен, не беше нещо претенциозно, не цъфти много дълго, не избуява твърде в цъфтежа... . Можеш да си вземеш два вида с подобен период на цъфтеж и характеристики за по-интересно и да имаш разнообразие. А най-лесно е да е един вид. Само недей засега ауто, че то си цъфва когато си реши и не е удобно,. А тези ти преценяваш на какъв размер да пуснеш 12/12.
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Между другото това дали растенията ще издянат на по-силна жега или студ зависи донякъде и от сорта, който ще се избере. Аз имах един приличен гроу едно лято в южна стая без климатик, но действително беше яка хамалогия. Готовите комплекти и според мен са по-добрият избор за начинаещи. Не се филмирай чак толкова много за миризмата, както е казал колегата по-горе, мирише когато се отвори бокса за по-дълго време (най-вече когато клъцнеш реколатата и дойде време да кастриш малките листенца от главите, кръстиш се, палиш един тамян и действаш
). Хубавото на миризмата от канабиса е, че се отмирисва сравнително бързо, цигарите например миришат доста по-дълго време в помещението. Относно дискретността, действително шумът от вентилаторите е най-издаващ според мен, върху самата палатка аз съм хвърлял отгоре две плътни пердета, а на покрива слагам всякакви боклуци, кашони, джаджи и прочее, че и гости съм посрещал така, ако са ме питали, казвам, че това са разни боклуци, нещо като временен склад за неща, които още не съм организирал да изхвърля и подредя, ако гостите за достатъчно възпитани, никой не изявява напористо желание да ти рови из нещата и да гледа какво точно си покрил с боклуци, хората които не са виждали такива неща си представят "нарко оранжерията" по друг начин 
- iKAR
- Градинар

- Has thanked: 661 times
- Been thanked: 925 times
Аз съм гледал Cream Cheese CBD 1:1 на Seedsman (които като виждам вече са с доста тромави доставки, порастна им на тях работата последните години хехе) и наистина, това THC:CBD - 1:1 е прекрасно съотношение, ако човек не цели да си строши канчето стабилно, не знам обаче във Вилабафото какво имат с това ratio налично. Иначе от нещата, които аз изгледах в годините Blueberry беше най-лесният и устоичив сорт, с прекрасен вкус, прекрасен вид и доста дащен. Някоя хубава индика е и моят съвет, ако не намериш нещо 1:1, както препоръча Ина. Иначе поздравления за решението, правилно си се насочила към отглеждането, в държава като нашата, с толкова калпави закони, отглеждането е определено по-безопасният метод за снабдяване с канабис за лична употреба, колкото и да не се усеща така, когато тепърва започваш! При спазването на някои прости, но ефективни правила, след 1-2 гроуа параноята ти ще е отминала напълно!
- Peggy Zina
- Градинар

Ето ти примерна поръчка дето мисля, че ще е таман за теб.Виж снимката!
https://www.villabafo.com/product/medic ... een-seeds/
https://www.villabafo.com/product/canna ... -of-seeds/
https://www.villabafo.com/product/sativ ... een-seeds/
https://www.villabafo.com/product/medic ... een-seeds/
https://www.villabafo.com/product/canna ... -of-seeds/
https://www.villabafo.com/product/sativ ... een-seeds/
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Благодаря на всички ви много ,че ми помагате.Оценявам го много!
Към Peggy Zina- ще стане комплекта..вече пътува..чакам го с нетърпение.
Стъклото на терасата е 4 сезона троен стъклопакет а дограмата е рехау 7 камерна каквото и да значи това...Ключалки катинари и тн има кой да ги направи слава богу …ако шуми вентилатора пак ще ти пиша и досаждам… то е ясно..от Seedsman четох че е по хубаво да се поръчва пак от някоя статия ,или няма значение?
Относно сорта от близо 20 г пуша все с молене…изнудване и какво ли не…гадняри колкото щеш…тъй като аз нямам такава среда за съжаление…и да кажем познавам само един човек ,който все търси изгодата…и толкова ми е писнало вече ,че си казах КРАЙ! Ще гледам ,писна ми…особено като отскоро разбрах за тази болест съвсем се вбесих…тъпото при нея е че..една и съща трева ми действа всеки път по различен начин, което е абсолютна лудост за мен…Но най големият ми проблем е недоспиването …вече тотално ще полудея…искам така да се отрежа че цяла нощ да не се събудя..защото два три часа сън просто са кошмар за мен
Към Spiral - благодаря за препоръката, ще го поръчам определено!
Към Inna-благодаря и на теб и този ще си поръчам ,хареса ми какво пише за него.Само не разбрах какво означава това”тези ти преценяваш на какъв размер да пуснеш 12/12”? Искаш да кажеш , че мога да ги контролирам колко големи да станат ли? Може ли да ми обясниш ,че за това не съм чела още…или имаш предвид светлината…тук май пак ще се изложа…извинявай
Към IKAR -благодаря и на теб за отговора..
Да питам…в палатката до колкото разбрах може да се сушат? Та там няма да се усеща миризма нали? И с това все още не съм запозната…
Относно гости мости…ще го измисля някак…то и без тва в къщи никой не идва, което си е супер…
Мерси за сорта…и него ще поръчам …
Дано си прав за параноята да отмине, че като се напуша тогава ме хваща и като почнат едно мисли…мале мале…и като чета онази тема Пазете се колеги…още повече….Но пожелавам на всички добри градинари безпроблемно отглеждане и пушене до живот!
Към Peggy Zina- ще стане комплекта..вече пътува..чакам го с нетърпение.
Стъклото на терасата е 4 сезона троен стъклопакет а дограмата е рехау 7 камерна каквото и да значи това...Ключалки катинари и тн има кой да ги направи слава богу …ако шуми вентилатора пак ще ти пиша и досаждам… то е ясно..от Seedsman четох че е по хубаво да се поръчва пак от някоя статия ,или няма значение?
Относно сорта от близо 20 г пуша все с молене…изнудване и какво ли не…гадняри колкото щеш…тъй като аз нямам такава среда за съжаление…и да кажем познавам само един човек ,който все търси изгодата…и толкова ми е писнало вече ,че си казах КРАЙ! Ще гледам ,писна ми…особено като отскоро разбрах за тази болест съвсем се вбесих…тъпото при нея е че..една и съща трева ми действа всеки път по различен начин, което е абсолютна лудост за мен…Но най големият ми проблем е недоспиването …вече тотално ще полудея…искам така да се отрежа че цяла нощ да не се събудя..защото два три часа сън просто са кошмар за мен
Към Spiral - благодаря за препоръката, ще го поръчам определено!
Към Inna-благодаря и на теб и този ще си поръчам ,хареса ми какво пише за него.Само не разбрах какво означава това”тези ти преценяваш на какъв размер да пуснеш 12/12”? Искаш да кажеш , че мога да ги контролирам колко големи да станат ли? Може ли да ми обясниш ,че за това не съм чела още…или имаш предвид светлината…тук май пак ще се изложа…извинявай
Към IKAR -благодаря и на теб за отговора..
Да питам…в палатката до колкото разбрах може да се сушат? Та там няма да се усеща миризма нали? И с това все още не съм запозната…
Относно гости мости…ще го измисля някак…то и без тва в къщи никой не идва, което си е супер…
Мерси за сорта…и него ще поръчам …
Дано си прав за параноята да отмине, че като се напуша тогава ме хваща и като почнат едно мисли…мале мале…и като чета онази тема Пазете се колеги…още повече….Но пожелавам на всички добри градинари безпроблемно отглеждане и пушене до живот!
.png)