Искам да си гледам в апартамента едно растение тъй като нямам възможност никъде другаде и имам няколко въпроса…
Тъй като абсолютно нямам престава какво да взема, въпреки че доста прочетох…
Ако си взема бокс и филтър и вентилатор, това достатъчно ли ми е?
Има ли готови комплекти направо?
И най важното което ме притеснява и за което доста се обърках ,защото прочетох различни мнения и не разбрах в крайна сметка-ще има ли някаква миризма ?
Щом ще е в апартамента ми , ще се усети ли някъде във блока-входа ?
След като има филтър ..на някои места пише ,че ще мирише..на други не..
Та какво трябва да направя за да няма миризма?
После сушенето може ли да се прави в същия бокс?
То ще мирише ли?
Наистина имам нужда някой да ми обясни подробно..не искам да се жалвам и не искам да досаждам с драмите си…
С малко дете съм и имам склероза и тази невероятна билка наистина ми помага..какво ли не опитах вече.. но стигнах до извода , че за мен тя е най доброто…не мога да си намеря от някъде да си купувам…доста трудно се оказа..и за това за мен това с единственото решение..и тъй като не искам да рискувам свободата си трябва да знам всичко…моля ви от сърце помогнете ми
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Много много ви моля ви за помощ..
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Добре дошла във форума! В такъв случай , филтър е силно препоръчителен. По този и по другите ти въпроси има много условности, но ще ти отговоря на база това, което си споделила. Зависи си от сорта - понякога 2 грама от един миришат повече от 200 от друг.Аз съм с филтър и миризма има само като отворя бокса и се завра на 10см от главите в цъфтеж, гледам миризливи сортове. За твоето състояние ти препоръчвам сортове 1:1 ТХЦ:ЦБД. Другото най-важно , колко ти е бюджета? В колко голям бокс мислиш да гледаш и колко растения? Споменаваш малко дете, ИМАШ ли специално пригодена стая за бокса? Стаята климатизирана ли е - става ли жега, мраз а у ? Лятото без климатик забрави да гледаш там!TeoDora83 написа: ↑14 Окт 2024, 14:13 Искам да си гледам в апартамента едно растение тъй като нямам възможност никъде другаде и имам няколко въпроса…
Тъй като абсолютно нямам престава какво да взема, въпреки че доста прочетох…
Ако си взема бокс и филтър и вентилатор, това достатъчно ли ми е?
Има ли готови комплекти направо?
И най важното което ме притеснява и за което доста се обърках ,защото прочетох различни мнения и не разбрах в крайна сметка-ще има ли някаква миризма ?
Щом ще е в апартамента ми , ще се усети ли някъде във блока-входа ?
След като има филтър ..на някои места пише ,че ще мирише..на други не..
Та какво трябва да направя за да няма миризма?
После сушенето може ли да се прави в същия бокс?
То ще мирише ли?
Наистина имам нужда някой да ми обясни подробно..не искам да се жалвам и не искам да досаждам с драмите си…
С малко дете съм и имам склероза и тази невероятна билка наистина ми помага..какво ли не опитах вече.. но стигнах до извода , че за мен тя е най доброто…не мога да си намеря от някъде да си купувам…доста трудно се оказа..и за това за мен това с единственото решение..и тъй като не искам да рискувам свободата си трябва да знам всичко…моля ви от сърце помогнете ми
МОЯ БОКС Е В ШКАФ , САМ СИ ГО ПРАВИХ, КОЙТО СЕ ЗАКЛЮЧВА ЗА МАКСИМАЛНА ДИСКРЕТНОСТ ,МНОГО СИЛНО ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ ТОВА, ПРЕДВИД ТОВА , ЧЕ СИ В АПАРТАМЕНТ И С ДЕТЕ,ТЕ БУТАТ, РОВЯТ,СПОДЕЛЯТ, ОТДЕЛНО ГОСТИ МОСТИ А У , ВЕЧЕ ХОРАТА СЕ ДОСЕЩАТ ЗА ТАКВИЗ РАБОТИ, ТЪЙ, ЧЕ НАМЕРИ СИ ДЪРВОДЕЛЕЦ ЛИ , САМА ЛИ СЪЧЛЕНИ ТАКЪВ ШКАФ ддз, ето и рецептата за него
- Основа 10см , по-широка от на бокса
-Височина 20-30 см по-голяма от на бокса- като кашенце , за кабели , мабели,разклонители, торове ,таймери и тн.
Да няма проблем, да сушиш в този бокс, който си гледала. Вентилацита идва шумна , препоръчвам ти от тази серия вентовете https://cdl.bg/product/kanalen-dvuskoro ... 100-silent + 100ина лева за регулатор и майстор да ти го надене ако не можеш сама, имай предвид , че няма да е достатъчно само да купиш тих вентилатор , слагаш го в кутия/ кашон самоделка, натъпкана с вата и работата се ядва горе долу. Ако още не съм те отказал още, ще ти обясня по-нататъка как става.
Ся зя домашно - Изчети всичко от този подраздел viewforum.php?f=9
Останалото го купуваш от този магазин има и код за отстъпка даже https://growshop-bg.com/
Но отговори на въпросите , които съм задал, за да ти помогна максимално! Лека!
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Благодаря за отговора
Смятам да гледам само едно растение
Или на остъклена тераса със затъмнени стъкла или в спалнята, може ли и кое е от двете?-сега , примерно зимата
За гости - никой не идва в къщи…
Има кой да ми монтира нещата и шкафа…но просто ми е пълна Индия какво да взема честно казано..
Разбрах само че има комплекти с всичко ..или бъркам..
Ако не е нагло и прекалено може ли да ми пратиш линкове на всичко..
Относно бюджета…ще събера необходимото …
Или на остъклена тераса със затъмнени стъкла или в спалнята, може ли и кое е от двете?-сега , примерно зимата
Има кой да ми монтира нещата и шкафа…но просто ми е пълна Индия какво да взема честно казано..
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
В подраздела индекс за важните теми има специална тема за стартъпи. Ако тръгна да ти смилам всичко наготово и да те водя за носа като слепец в минно поле рискуваш провал. Седни , чети каквото ти казах, не е ядрена физика. Те ти една тема от раздела дето ти казах viewtopic.php?t=360 имай предвид, че това са цени от преди 4-5 години , да ти е за груб ориентир, не точен , вентилатора който съм ти препоръчал примерно ще ти стъпи на 400лева за това искам да чуя какъв ти е бюджета. Спалнята не е добра идея , щото си шуми вентилацията, колкото и да е обезшумена повече от един стар хладилник примерно. За терасата хубаво затъмняване + прикриване от любопитни бабешки/комшиийски очи!!! Хора без работа, които търсят сеир и нищят клюките бол .Направи го така , че да не бие на очи + един лъч светлина да влезе почват да се хермят. Съветвам те да гледаш поне 3-4 растения, като се скапе едното да имаш резерви. Кажи ми каква площ си готова да заделиш за отглеждане, вземаш ролетката и мериш и ми казваш. Санитарния минимун ти е 70 х 70 на 200см височина + вратата която ще се отваря! Има значение. Кажи ми бюджет цифра, защото с цялото ми уважение към теб ако си тръгнала да правиш с пръдня боя, по-добре се откажи и си спести разходите, казвам ти го за твое добро. Скъпото оборудване е удобство, НО не отменя необходимостта от знания!TeoDora83 написа: ↑14 Окт 2024, 20:24 Благодаря за отговора
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Gelato auto FastBuds сорта за твоя случай,лесно се отглежда
- WDScorpio
- СЕО
- Has thanked: 84 times
- Been thanked: 1913 times
Здравей,
За абсолютно начинаещ ето този комплект https://marshydro.eu/products/mars-hydr ... tent-kits/ имаш код за 3% отстъпка GRYSTI
Поръчката пристига от Румъния за няколко дни.
Има прилични размери и осветлението ще ти бъде достатъчно на този етап, а след време можеш да смениш.
В комплекта има абсолютно всичко нужно за старт.
Това което остава е почва и торове, но по-късно когато съм свободен ще ти пиша за тях.
Вентилацията е шумна 50-60 децибела и ако искаш да я намалиш ще трябва да си направиш заглушител както каза Peggy Zina и да смениш въздуховодите с специални заглушаващи шума.
За абсолютно начинаещ ето този комплект https://marshydro.eu/products/mars-hydr ... tent-kits/ имаш код за 3% отстъпка GRYSTI
Поръчката пристига от Румъния за няколко дни.
Има прилични размери и осветлението ще ти бъде достатъчно на този етап, а след време можеш да смениш.
В комплекта има абсолютно всичко нужно за старт.
Това което остава е почва и торове, но по-късно когато съм свободен ще ти пиша за тях.
Вентилацията е шумна 50-60 децибела и ако искаш да я намалиш ще трябва да си направиш заглушител както каза Peggy Zina и да смениш въздуховодите с специални заглушаващи шума.
- TeoDora83
- Градинар

- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 40 times
Здравейте отново
Реших да гледам на другата тераса която е Южна и по малка и харесах два комплекта но се чудя кой да избера …този ли https://marshydro.eu/products/fc-1500-e ... tent-kits/ или този https://marshydro.eu/products/ts-1000-full-kits/.моля ви помогнете… Комплекта който предложи Scorpio идва голям за тази тераса…
Относно последните въпроси на Peggy zina- терасата е остъклена…затъмнена е със щори от които не влиза никаква светлина…има контакт на терасата… и да ..става студено зимата само ако е отворен прозореца но все пак е Южна не е мраз…та ще мога ли там да гледам ? Шкаф ще направим както ми каза и ще обезопася всичко ….и вентилатора ще заглуша както ми предложи…
Другото…трябва ли задължително да купувам семена с биткойн? И палатката ли? И Peggy zina четох една тема относно миризмата ,която доста ме филмира viewtopic.php?t=986 ? Нали уж има филтър а пък целия етаж миришел ? Ти самият казваш че при теб мирише само като отваряш …. Или пак нещо не съм разбрала? Моля те помагай….тези палатки които съм харесала ще мирише ли с тях” целия етаж” …и моля те отговори ми на всичките въпроси…Предполагам отново имам идиотски …но те моля за търпение…нали за това е този форум …за да си помагаме… благодаря ти и за търпението …аз не спирам да чета и ще се науча …но първо предпочитам да питам отколкото да купя нещо грешно и неподходящо …..
Реших да гледам на другата тераса която е Южна и по малка и харесах два комплекта но се чудя кой да избера …този ли https://marshydro.eu/products/fc-1500-e ... tent-kits/ или този https://marshydro.eu/products/ts-1000-full-kits/.моля ви помогнете… Комплекта който предложи Scorpio идва голям за тази тераса…
Относно последните въпроси на Peggy zina- терасата е остъклена…затъмнена е със щори от които не влиза никаква светлина…има контакт на терасата… и да ..става студено зимата само ако е отворен прозореца но все пак е Южна не е мраз…та ще мога ли там да гледам ? Шкаф ще направим както ми каза и ще обезопася всичко ….и вентилатора ще заглуша както ми предложи…
Другото…трябва ли задължително да купувам семена с биткойн? И палатката ли? И Peggy zina четох една тема относно миризмата ,която доста ме филмира viewtopic.php?t=986 ? Нали уж има филтър а пък целия етаж миришел ? Ти самият казваш че при теб мирише само като отваряш …. Или пак нещо не съм разбрала? Моля те помагай….тези палатки които съм харесала ще мирише ли с тях” целия етаж” …и моля те отговори ми на всичките въпроси…Предполагам отново имам идиотски …но те моля за търпение…нали за това е този форум …за да си помагаме… благодаря ти и за търпението …аз не спирам да чета и ще се науча …но първо предпочитам да питам отколкото да купя нещо грешно и неподходящо …..
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 857 times
- Been thanked: 432 times
Вторият линк не работи, но първото предложение изглежда добре. Не се филмирай чак толкова, не е нужно да плащаш с крипто, все пак не пазаруваш нелегални продукти. Относно миризмата е много относително, някои сортове миришат повече, други по-малко, а и зависи от конкретните условия.
Но чак да се усмърди целия етаж с палатка и филтър, още повече че е на балкон, няма как да стане. Мирише леко в помещението и то не винаги, повече когато отваряш палатката и когато правиш някакви манипулации.Най-много когато ги клъцнеш на финала, тогава може и да се разсмърди повече, но пък може да вземеш един флакон с боя, да напръскаш някакъв кашон или нещо подобно уж боядисваш и всичко ще е наред. Един колега тук от форума( не помня кой беше) имаше дневник с цветя на таванско помещение, при някакви екстремно ниски температури, даже бяха почнали да замръзват, така че терасата може и да става, ще настроиш светлия период да е в най-студената част от денонощието, за да ползваш топлината от лампата.
Виж лятото ще бъде проблем терасата.
Но чак да се усмърди целия етаж с палатка и филтър, още повече че е на балкон, няма как да стане. Мирише леко в помещението и то не винаги, повече когато отваряш палатката и когато правиш някакви манипулации.Най-много когато ги клъцнеш на финала, тогава може и да се разсмърди повече, но пък може да вземеш един флакон с боя, да напръскаш някакъв кашон или нещо подобно уж боядисваш и всичко ще е наред. Един колега тук от форума( не помня кой беше) имаше дневник с цветя на таванско помещение, при някакви екстремно ниски температури, даже бяха почнали да замръзват, така че терасата може и да става, ще настроиш светлия период да е в най-студената част от денонощието, за да ползваш топлината от лампата.
Виж лятото ще бъде проблем терасата.
.png)