Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Outdoor/Indoor --> The Church <-- Greenhouse
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 390 times
Аз ги ползвам и двата продукта ,но ефект ,няма кой знае какъв ,по-скоро на био бизз leaf coat действа,защото им слага слой отгоре ,като протекция.Трябва яко третиране ,но в цъфтеж не ти препоръчвам ,то даже си пише ,че не се препоръчват ,като цъфти ,трябва само листата да пръскаш,най-гадните са паяжообразуващите акари,много агресивно прогресират и морят главите
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
Значи с 2 ръце препоръчвам BioBizz Leaf Coat !!! Напръсках цялото растение(направо го изкъпах) вчера и днес останах изумен как всички гадини са изчезнали и не се виждат нито паяжина, нито черни точки под листата, нито тези червени гадинки под и над листата.Препоръчаха ми го като много ефикасно средство също срещу мухъл.Ако някой има такиваа гадинки ще остане доволен 
-
DeutschBuds
- Градинар

- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 512 times
ден 52
Успях да премахна акарите, но преди седмица видях, че в по големия врьх е хванало паяжина и като разтворих леко върха видях стеблото и част от главата загнили, Дали е от акарите или бъд рот?.Направо като каша беше станало и успях да отрежа тази част от главата.За седмица не съм виждал да продължава загниването.Ще изкара още седмица.
Успях да премахна акарите, но преди седмица видях, че в по големия врьх е хванало паяжина и като разтворих леко върха видях стеблото и част от главата загнили, Дали е от акарите или бъд рот?.Направо като каша беше станало и успях да отрежа тази част от главата.За седмица не съм виждал да продължава загниването.Ще изкара още седмица.
.png)