Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

3 in 1 Indoor 2024 by Peggy Zina

Семена марихуана
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар
Has thanked: 734 times
Been thanked: 1020 times

Беше ме налегнал мързела и си викам няма да правя дневник, докато не потръгнат, но взеха взеха, че се поокоопитиха и дойде време да отворя дневник :D Големите са mimosa evo на Барни малкото е purple punch пак на барни. Плана беше да са 4, но толкова тръгнаха. Лампата им е на 25 процента на 30ина см, края на тази седмица ще ги увеличача. Влажност 60 и нещо, температура 25. Големите вече са в 2л саксии, едното даже е топирано. Почвата е от синия чувал дето Ина я препоръча, ще я видим как е. Единствено ме притеснява едно пожълтяване по края на листата дето е. Качвам снимките накуп.
Прикачени файлове
foto_no_exif (27)-min.jpg
foto_no_exif (28)-min.jpg
foto_no_exif (29)-min.jpg
foto_no_exif (30)-min.jpg
foto_no_exif (31)-min.jpg
foto_no_exif (32)-min.jpg
foto_no_exif (26)-min.jpg
foto_no_exif (36)-min.jpg
foto_no_exif (33)-min.jpg
foto_no_exif (34)-min.jpg
foto_no_exif (35)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
grustman
Градинар
Градинар
Has thanked: 473 times
Been thanked: 1478 times

Евалата
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Ъпдейтче. Една седмица бяха на самотек. Около 3та седмица от показване, големите са топирани вече по 2 пъти, малкото - 1. Вече го преместих и него в 2л саксия. Мимозите ще ги оставя още да се помъчат, че да ги прехвърля 3те едновременно в големите саксии. Откъсна ми се от сърцето и им накапах ризотоник , флорайзън, и вег + Root Better при пресаждането.
Прикачени файлове
foto_no_exif (26)-min.jpg
foto_no_exif (27)-min.jpg
foto_no_exif (28)-min.jpg
foto_no_exif (29)-min.jpg
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

И на малкото му дойде времето за пресаждане. Вече са в крайните саксии. От мене добавих шепа перлит и супена лъжица гуано на гуанокалонг на саксия. Към 15-16л е почвата.6л разтвор съм им разделил с флорайзън, грол,ризотоник, к-амино, инитрейт, хидрейт на бетър органикс. Мимозите взеха много да стърчат, и ги навързах с канапа. Влага 60-65%, лампата е на 40см на 50%. Кога най рано мога да ги пусна на 12/12, че ме притеснява да не избушат бокса пак?
Прикачени файлове
foto_no_exif (37)-min.jpg
foto_no_exif (38)-min.jpg
foto_no_exif (39)-min.jpg
foto_no_exif (41)-min.jpg
foto_no_exif (42)-min.jpg
foto_no_exif (43)-min.jpg
foto_no_exif (44)-min.jpg
Аватар
Sofia Cannabis
Градинар
Градинар
Has thanked: 4017 times
Been thanked: 4814 times

lets go
Най-добрата трева е домашно отгледаната трева.
www.youtube.com/@SofiaCanna
#БГКоноп
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Днеска ги топирах всичките. Голямата Мимоза беше тръгнала да цъфти, предполагам, че е от обдухващия, стрес от пресаждането ли, по тея версии работя. Духаше на средно, сложих го на слабо. Забелязох парнати връхчета на листа тук там. Май вегетацията и ранния ми цъфтеж ще са на вода:) Така и така имам намерение края на другата седмица да ги пущам вече на 12/12. Лампата е на 50% на 40ина с, но защо не едреят листата? Овлажнителят мисля да го спирам. Че вече дава стойности 70-75% на слабо, което ми е много смятам, вече си имат достатъчно листна маса да им произвежда влага:) Приемам вашите препоръки и съвети.
Прикачени файлове
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Оп. Седмица след пресаждане без 1-2 дни. Три дена бяха на самотек. Полях ги си с 2л р-р на саксия изпиха я като нищо.Не мога да им нацеля колко вода да им наливам. В р-ра сложих ризотоник, грол от кумова срама :), био инитрейт, к-амино, био баланс фолиар и ензими. Чудя се защо на голямата мимоза й излизат пистили, на другите няма, да не са ми пробутали автоматик.? Панелът е на 75 процента на 40-50см от върховете.
Прикачени файлове
foto_no_exif (37)-min.jpg
foto_no_exif (38)-min.jpg
foto_no_exif (39)-min.jpg
foto_no_exif (40)-min.jpg
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Sofia Cannabis написа: ↑10 Окт 2024, 06:49 lets go
Ся вече е lets go :) Първи ден 12/12 и последен ден 18/6. Поляти са с по 2л на саксия ензими, ризотоник, флорайзън и на върха на силикат. Лампата е на 75% на 50-60см да видя как ще им се отрази. Според вас да им слагам ли мрежа че така разчекнати ме е страх да не се строшат като наливат.
Прикачени файлове
Последен ден 12/12
Последен ден 12/12
Ден 1 12/12
Ден 1 12/12
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

А бе след всичките премеждия с вентилацията, с които ви държа в течение, се сетих, че е време да ъпдейтна дневника :). Ден 6и от 12/12. Пърпъл пънча го вдигнах, че двете мимози му се качиха отгоре. Полях ги с разтвор на бат гуано, ензими, и мааалко ризотоник по 2-2,2.5л на саксия. Много сбити ми тръгнаха, дори и по моя вкус и вдигнах максимално лампата, преди да опра до свинските опашки, на 100% е панела, температурата по обяд се мъдри на 26-26 и нещо градуси, в тъмния период 20-23. След 10ина дена мисля да ги lollipop-на. И накрая една главичка да олабя и аз съм човек :roll:
Прикачени файлове
От птичи поглед:)
От птичи поглед:)
Mimosa Evo
Mimosa Evo
Purple Punch
Purple Punch
Mimosa Evo
Mimosa Evo
Mimosa Evo
Mimosa Evo
Purple Punch
Purple Punch
Индика, ама забравих ква:)
Индика, ама забравих ква:)
Аватар
Peggy Zina
Градинар
Градинар

Днеска ме издразниха, че по долу е пълен мрак. И ги lollipop - нах няма смисъл просто тия листа дето са долу да се мъчат и да смучат енергията на върховете . По-нататъка може пак, лошо впечатление ми прави, че нещо не я пият водата а саксиите са в корени, дали ще е от това, че надолу е било мрак? На височина са само 60 см в предишни голове, дето не съм ползвал лст, по се издължаваха, това нормално ли е или бъркам някъде?
Прикачени файлове
foto_no_exif (31)-min.jpg
Заключено

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”