Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Vetrushka Indoor 2024
- Vetrushka
- Ветрушка

- Has thanked: 2126 times
- Been thanked: 3745 times
Здравейте колеги, момичетата са вече в 7-ма седмица 2-ри ден 12/12. Миналата седмица дадох на всички по 100 грама на скаксия Complete Organix, като разрових почвата на 2-3 см и много добре ги разбърках. След това си направих обичайната поливка с торовете на Bio Canna. Давам им по 5 мл. от Boost-a и цъфтежния тор. В почвата има Dolomita и явно им е достатъчно и не изпитват нужда от допълнително калций и не съм им давал до сега. Critical Kush на Barny има много слаби стебла и дори от сега не може да държи главите. Сложил съм им колчета от преди 1-2 седмици, но мисля тези дни да им сложа и мрежата, за да ги изправи малко. Едното растение от Critical седи много по жълто от останалите, не знам защо но винаги във всеки Grow има по едно такова, къде не знае какво точно иска или май аз не знам
Ама това е положението.
- mravkatrevoman
- Градинар

- Has thanked: 773 times
- Been thanked: 448 times
И при мен винаги критикалите са били такива със слаби стеблата неможещи да удържат главите . typical critical .Vetrushka написа: ↑04 Сеп 2024, 09:53 Здравейте колеги, момичетата са вече в 7-ма седмица 2-ри ден 12/12. Миналата седмица дадох на всички по 100 грама на скаксия Complete Organix, като разрових почвата на 2-3 см и много добре ги разбърках. След това си направих обичайната поливка с торовете на Bio Canna. Давам им по 5 мл. от Boost-a и цъфтежния тор. В почвата има Dolomita и явно им е достатъчно и не изпитват нужда от допълнително калций и не съм им давал до сега. Critical Kush на Barny има много слаби стебла и дори от сега не може да държи главите. Сложил съм им колчета от преди 1-2 седмици, но мисля тези дни да им сложа и мрежата, за да ги изправи малко. Едното растение от Critical седи много по жълто от останалите, не знам защо но винаги във всеки Grow има по едно такова, къде не знае какво точно иска или май аз не знамАма това е положението.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте, момичета стигнаха до края на 8-ма седмица 12/12. Критикълите на Барни са 100% индика и вече се ориентират към финала. На другите им трябва още време. Малко изпуснах момента с даването на допълнително калции и някой растения си показаха липсата му
Това са предимно хибридите с повече сатива в тях. На някой снимки се вижда, като все едно са поръсени с нещо листата, но реално са точки и това показва липсата на калции. Винаги до сега им давах допълнително от Cal-Mag на BioBizz, малко ме е яд, че не го почнах на време и този път. Като цяло този Grow малко го карах през просото и не им обръщах достатъчно внимание, бяха малко на самотек. Dynamite Disel на RQS започна да се оцветява в лилаво. За съжаление, на последната снимка съм показал. Някое от растенията е направило и мъжки съцветия и съм снимал едно паднало върху по долните етажи на листата.
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Еее, това ако е на самотек! 
Това с херменето е много дразнещо като стане. Дано не е направило много беля.
- Vetrushka
- Ветрушка

Наистина този път от поливка на поливка съм ги гледал. В средата на цъфтежа 10 дни сестра ми ги поливаше, която няма нито едно цвете при нея
Няколко пъти ги изпусках малко с поливането, сложих колчетата, а мрежата така и не я опънах
Доволен съм, но можеше и по добре.
- Peggy Zina
- Градинар

- Has thanked: 732 times
- Been thanked: 1018 times
Ако всички самотеци бяха така ехеее... Само да те попитам някакви пх и ец метри ползваш ли и ако да какви и как успяваш да не пресолиш манджата?Vetrushka написа: ↑15 Сеп 2024, 15:13 Наистина този път от поливка на поливка съм ги гледал. В средата на цъфтежа 10 дни сестра ми ги поливаше, която няма нито едно цвете при неяНяколко пъти ги изпусках малко с поливането, сложих колчетата, а мрежата така и не я опънах
"Неприятната истина: няма да можете всички да станете инфлуенсъри. Все някой ще трябва да работи."
- Vetrushka
- Ветрушка

Не ползвам абсолютно нищо. Органиката не може да се измери, там е важен живота в почвата. Поливам с вода 7.4-7.6 колкото си тече от чешмата. Задължително я оставям да преседи минимум 24 часа, като е в съд с широк отвор, за да може хлора да излезе по лесно от нея. Той убива живите бактерии, които слагаме с органичните торове.Peggy Zina написа: ↑23 Сеп 2024, 11:50Ако всички самотеци бяха така ехеее... Само да те попитам някакви пх и ец метри ползваш ли и ако да какви и как успяваш да не пресолиш манджата?Vetrushka написа: ↑15 Сеп 2024, 15:13 Наистина този път от поливка на поливка съм ги гледал. В средата на цъфтежа 10 дни сестра ми ги поливаше, която няма нито едно цвете при неяНяколко пъти ги изпусках малко с поливането, сложих колчетата, а мрежата така и не я опънах
- Vetrushka
- Ветрушка

Здравейте колеги, при нещата вече вървят към приключване, средата на 10-та седмица 12/12. Тази седмица, ще махна Critical Kush и Bubble Kush, Dynamite diesel ще остане поне още 10-на дни. Единствената ми сативка Lemon OG Candy и трябва още време. Ще си оставя и нея да узреe как трябва. И без това всички са доминант Индика, да има и нещо по различно.
Това е Lemon OG Candy
Това е Lemon OG Candy
-
HULKKUSH
- Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 55 times
Много кристал имат ,браво!Vetrushka написа: ↑25 Сеп 2024, 11:03 Здравейте колеги, при нещата вече вървят към приключване, средата на 10-та седмица 12/12. Тази седмица, ще махна Critical Kush и Bubble Kush, Dynamite diesel ще остане поне още 10-на дни. Единствената ми сативка Lemon OG Candy и трябва още време. Ще си оставя и нея да узреe как трябва. И без това всички са доминант Индика, да има и нещо по различно.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
Това е Lemon OG Candy
12.jpg
Пускаш ли им климатик да сваля ,докато спят ?
- Vetrushka
- Ветрушка

Да с климатик са, пуснал съм го на 19 градуса и не го спирам нито през светлата им част, нито през тъмната. Така температурата при тях се движи между 19 - 22 градуса.
.png)