Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Търся една тема за покълването на семето

Бизнесът с индустриален коноп е един от най-бързо развиващите се в света
Семена марихуана
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар
Has thanked: 101 times
Been thanked: 40 times

Здравейте
Някой беше публикувал подробни стъпки и много снимки как да покълне семето, бях си го запаметила ама не мога нещо да го намеря….може ли да ми го пратите ?
Аватар
Spiral
Баш Градинар
Баш Градинар
Has thanked: 1334 times
Been thanked: 2320 times

TeoDora83 написа: 28 Авг 2024, 15:07 Здравейте
Някой беше публикувал подробни стъпки и много снимки как да покълне семето, бях си го запаметила ама не мога нещо да го намеря….може ли да ми го пратите ?
В ютуб има десетки клипове подробно описващи всичките варианти за покълване, лично аз съм фен или директно в почвата, или в чаша вода с малко хум. киселина за 24 часа и пак директно в почва.
Keep on growing :stone:
Inna
Marijuana Mom
Marijuana Mom
Has thanked: 8098 times
Been thanked: 5502 times

Spiral написа: 28 Авг 2024, 17:13
TeoDora83 написа: 28 Авг 2024, 15:07 Здравейте
В ютуб има десетки клипове подробно описващи всичките варианти за покълване, лично аз съм фен или директно в почвата, или в чаша вода с малко хум. киселина за 24 часа и пак директно в почва.
Да, май да. Иначе в салфетка, която да не се разкашква и да няма боя. Но в салфетките понякога могат да изгният. Хубавото е, че се вижда кога и кои тръгват и как да ги завърти, но иначе и аз съм за директно в почвата. Само и там не трябва да е прекалено накиснато.
Публикувай отговор

Обратно към “Индустриален коноп в България”