Здравейте
Някой беше публикувал подробни стъпки и много снимки как да покълне семето, бях си го запаметила ама не мога нещо да го намеря….може ли да ми го пратите ?
Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Търся една тема за покълването на семето
- Spiral
- Баш Градинар

- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 2320 times
В ютуб има десетки клипове подробно описващи всичките варианти за покълване, лично аз съм фен или директно в почвата, или в чаша вода с малко хум. киселина за 24 часа и пак директно в почва.
Keep on growing 
-
Inna
- Marijuana Mom

- Has thanked: 8098 times
- Been thanked: 5502 times
Да, май да. Иначе в салфетка, която да не се разкашква и да няма боя. Но в салфетките понякога могат да изгният. Хубавото е, че се вижда кога и кои тръгват и как да ги завърти, но иначе и аз съм за директно в почвата. Само и там не трябва да е прекалено накиснато.
.png)