Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.

Рисковано ли е да си отглеждам в къщи?

Семена марихуана
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар
Has thanked: 101 times
Been thanked: 40 times

Може ли някой да ми каже дали си е отглеждал в къщи една две саксии само за лична употреба ?
Ще мирише ли ако е на терасата и дали изобщо е възможно да си гледаш в къщи? Кой сорт ще бъде подходящ и да не мирише толкова?
Моля ви помогнете ми
Аватар
Vetrushka
Ветрушка
Ветрушка
Has thanked: 2126 times
Been thanked: 3745 times

Здравей, на терасата не е много за предпочитане. Че ще мирише, ще мирише няма как. По опасно ако има и любопитни погледни от съседите. За отглеждането в къщи, нали има цял раздел Indoor, там всички дневници са отгледани вкъщи. Терасата по скоро е outdoor, защото нямаш контрол над светлината. Когато ги гледаш на на тераса, няма да получават достатъчно светлина и няма как да направят големи глави. А за тази година е вече късно, трябва поне средата-началото на Юни да са вече на вън. Освен това, на тераса винаги има шанс да ти ги опраши някой дивак, те имат способност да опрашват на доста голямо разстояние, някой казват до 10-15 км.
Аватар
TeoDora83
Градинар
Градинар
Has thanked: 101 times
Been thanked: 40 times

Благодаря ти за отговора
Права си …рисковано е
Просто ми се искаше по лесния вариант..
Публикувай отговор

Обратно към “Indoor - Домашно отглеждане”