Добре дошли! Моля запознайте се с нашите ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
преди да продължите!
Производството, купуването, продаването, разпространението и притежанието на наркотици се наказва от закона в голяма част от държавите по света! Моля запознайте се с местните си закони.
Outdoors 2024- обща тема
- Prototype046
- Градинар

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 381 times
- Prototype046
- Градинар

Здравейте,включвам се в общата тема,за да не отварям нова,по нагоре в темата съм писал,семената от сийдс мафия за втора година нищо не става от тях вече няма да поръчвам от тях но въпросът ми е на едно от растенията нещо му става със стъблото а всеки ден ги проверявам за гадини и досега съм намирал една две гъсеници и тук там някой охлюв но винаги ги махам,пиша за да знам за напред какъв е този проблем и как да го лекувам.
- Bathory
- Градинар

- Has thanked: 834 times
- Been thanked: 427 times
На пръв поглед не съм сигурен дали почвата ти е подходяща. Не съм чел дали си писал някъде подробности, но от снимката това не ми хареса.Batekriso написа: ↑03 Юни 2024, 20:26 Здравейте,включвам се в общата тема,за да не отварям нова,по нагоре в темата съм писал,семената от сийдс мафия за втора година нищо не става от тях вече няма да поръчвам от тях но въпросът ми е на едно от растенията нещо му става със стъблото а всеки ден ги проверявам за гадини и досега съм намирал една две гъсеници и тук там някой охлюв но винаги ги махам,пиша за да знам за напред какъв е този проблем и как да го лекувам.
Почвата е торфен субстрат от практикер,качвам снимки и на другите растения в същата почва,едното почна да пулни вече главите въпреки че е дребно, а другите две в големите саксии са barney farm на 20 ден,нямат нищо общо със семената на сийдсмафия.Просто любопитно какво му се случи за да мога да го избегна при другите..Bathory написа: ↑04 Юни 2024, 15:36На пръв поглед не съм сигурен дали почвата ти е подходяща. Не съм чел дали си писал някъде подробности, но от снимката това не ми хареса.Batekriso написа: ↑03 Юни 2024, 20:26 Здравейте,включвам се в общата тема,за да не отварям нова,по нагоре в темата съм писал,семената от сийдс мафия за втора година нищо не става от тях вече няма да поръчвам от тях но въпросът ми е на едно от растенията нещо му става със стъблото а всеки ден ги проверявам за гадини и досега съм намирал една две гъсеници и тук там някой охлюв но винаги ги махам,пиша за да знам за напред какъв е този проблем и как да го лекувам.
- Прикачени файлове
- Prototype046
- Градинар

Буря и градушка прало се оплакват в разни области ,при вас как е работата ?
- grustman
- Градинар

- Has thanked: 472 times
- Been thanked: 1476 times
Нестабилна генетика
- Prototype046
- Градинар

-
HULKKUSH
- Градинар

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 55 times
Другият път пробвай Лайт микс и обикновена не обогатена почва от някоя агроаптека и я поливай само с вода първите 7,8 дни и виж резултата.Мисля,че повече няма да си купиш Лайт миксPrototype046 написа: ↑15 Мар 2024, 01:29 За разсад ползвайте почва лайт микс с рут стимулятор вътре от 7 почви от скъпите включително и gold label light ,xpert nutrients препоръчвам много бързо се развиват и за седмица макс 500мл чаша е пълна с корен ,а развитието за около 2 седмици е като за месец ,че и повече,даже не можах да повярвам ,
- Prototype046
- Градинар

Може .. вземете си качете аутдорите,че е спряла работа иначе ,защо е отворена темата ,а сумата хиляди преглеждания , само зрители и "разбирачи"
.png)